• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)))))))) bende yerim:)
kızz kerevizzz mucize bir bitki tadıda çok güzel yaaa ofss hergün olsa terim sanırım:DDD
senin bıdık seni fena yormuş canım yaaa kıyamam:( gönder bana ben bakayım:D
yok anam sen şimdinin keyfini çıkar nasılsa 7,5 ay sonra sende bizim gibi olacaksın hehehehheeh

Menüm:

sabah dardanel ton balıklı light sandviç(170 kalori) ve şekersiz çay

ara bir orta boy havuç

öğle yarım kase mercimek çorbası, biraz fırında pişmiş mezgit balığı, bol limonlu roka, limonlu brokoli salatası

ara şekersiz çay bir tane kepekli bisküvi

akşam limonlu brokoli salatası ve yoğurt
çok amaaaaaa çok güzelllllll

canım şimdiden mutlu yıllar
pasta düzdü canım pek muhteşem bişi değildi kekini yaptık krem şanti ve muz koyduk o kadar bu kadar beceriyoruz :52::52::52:

canım babana salatanın hepsini koymayın tabak tabak verin sanki o zmaan daha çok yemiş gibi yer az yer

allah seni :35::35::35::35::35:
sağol canımm..olsun be güzel olmuştur eminimmm

cadıya bak uykusuz bırakmış seni hasta filan değildir inş

canım 12 den sonra yeni güne yazılır
banınun paylaşımlarından ben memnun değilim açıkçası olumlu bakmıyorum takıma girme konusunda
ellerine sağlık :54:
yok ya hasta değil allaha şükür gazımız varrrr bitmek bilmeyen gazzzzzz

:53::53::53::53::53::53:aboooooooooooooo kız o saate kadar ne yapıyo kii........ay kızıklmıyor da bu bıdıklara bazen benimki de uyanıyor gece kendi kendine bişiler söleyip o minicik sesiyle bi şakıyo bi gülüyor kalkarken sinirlenerek kalkıyorum niye kalktı ki bu diye ama beni görünce bi gülüşü var ki sabaha kadar oturabilirim yani o gülüşün üsütüne...ooyyy bak uyuyo içerde bebeğimi özledim :))))
ayy sorma özge yaa mahvediyor biziiiii...3,5 a kadar iyiydi gülüyodu kendi kendine konuşuyodu sonra delirdi manyak gibi ağladıııııı pofffff bitmicek bizim gaz sorunumuzzz ne güzel uykuyu biraz düzene sokmuştuk iki bucuk üç gibi yatıyodu şimdi 5 olduuu bu bi kaç güne sabaha döner tanrımmmmmmmm çok korkunçç bugun allah bilir 6 da falan uyurrr....akşamlardan nefret eder oldum vallaaa.içimde hep korku ayy kaçta uyucak diye pehhhhhhh....benimkide sabah uyanınca çok şirin oluyo bi de gece bir bucuk gibi acayip çenesi düşüyo bayılıyorummm:1:

notları girdim
davranış notlarını girdim
okudukları kitapları girdim

bir öğretmen görüşü kaldı
oh be hafifledim valla

ama biliyor musunuz hep not verirken birinin hakkına giriyor muyum diye düşünmeden edemiyorum öbür tarafta bunun acı çıkacak bizden valla :50:

valla sabah bi çıkıyım tartıya dedim 102 çıktı eh bilmiyom ama sürekli uyumaktan bomba gibi oldum bir iki gün dikkat etsem ve egzersiz ödemlerde gidecek biliyorum ama daha tam iyileşemdim çok halsizim ..

canım sen kendini üzme verirsin tabi
sen önce bir iyileş

eşimden fırsat bulupta oturabildim sonun da pcnin başına okeye bi kaptırdı kendini beni sinir ediyor :))
nasılsınız kızlar neler yaptınız bakiim bi geçmiş yapem bakem :)

oyuna bir kaptırınca zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor zaten canım

sabah yemedim

öğle
1 dilim börek
1 bardak çay

akşam
3 kaşık patates kavurması
salata

ara
elma 2 bardak çay

sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
1kk peynir
omlet
1 tk reçel

öğle
3 kaşik yoğurla 1 yk yulaf ezmesi
6-7 tane kuru biber kavurması

akşam
yemek yiyesim gelmedi 2 dilim ekmekle kaşarlı tost

ara
1 dilim mozaik pasta

bugun spor yapamadım kaslarım acoyo yaaa yarın yapicimmm

offf nöbetim başlıcak yarım saat kadar sonraa ayy çok tırsıyorum umarım ikibuçuk gibi uyur yaaaa poffff hiç oturasım yokkk 5 lere kadar=(((

[COLOR="#0000FF"]banucan çarş menü sabah yoğurt çorbası öğle 2 dl kep ekmekle kaşarlı tost ikindi 4 5 kaşık bulgur pilav akşam 4 5 kaşık pilav 5 6 kaşık kuru fasulye 5 6 parça ciğer sote 1 dl ekmek gece 1 avuç çekirdek meyve[/COLOR]
sabahki yoğurt çorbası bi kaşık mı bi tenceremi.. akşam biraz daha yeseydin keşke.. cumaya kilo almamız lazım çünkü..

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir 2 adet yeşil zeytin ögle: kepek ekmegi arasına peynirle yapılmış 2 tost ara: 1 portakal akşam: 1tabak mantı 2 y.k. et sote ara: 1 portakal
afiyet olsun canımm biraz fazla portakal yeseydin c vitamini için

sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 1kk peynir omlet 1 tk reçel öğle 3 kaşik yoğurla 1 yk yulaf ezmesi 6-7 tane kuru biber kavurması akşam yemek yiyesim gelmedi 2 dilim ekmekle kaşarlı tost ara 1 dilim mozaik pasta bugun spor yapamadım kaslarım acoyo yaaa yarın yapicimmm
walla imreniyom senin kahvaltılarına tbbrklr

Back
X