• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın gül güzellerim. yaşasın perşembe zira cumanın arefesi:)
günaydın canımmm

canım 5. ayından sonra geçer gaz sorunu ama senin ki bence uykusu geliyor ama uyuyamıyor diye ağlıyor sanırım...benimkinin de gaz sancısı çoktu ben bazen 1 kaşık anason veriyordum valla hazalcığım ıkın ıkın bi hal kalıyodu yavrucağım sonra doktoru zinco verdi o bizi bayaa rahatlatmıştı sen denedin mi...ooooyyy zor valla yaa uyumaması bakalım dişinde nasıl olacak benim ki bizi mahvediyor valla 2 gündür 1 saate bir uyanıyor allahtan emip geri uyuyor ama benim uyku felç yat kalk sersem gibi oluyor insan....
ayy umarım geçer kız zinco kar etmedi bize hala sab simlex ve biagaia kullanıyoruzzz pöffffff..gaz ilaçlarına verdiğimiz paranın haddi hesabı yokkikiside 30 tll ayy valla çok korkuyorum diştende kesin çok huysuzlancak benimkideeee...eller hep ağızda zaten heryer tükürük hehehehe

gunaydın sayımı yapıp geliyorumm:54::54:
günaydın ayşeee

ben doktora gittim geçen sefer işte
o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
ohh iyi ya rahatlamışsındır sıkıntı yapıyo insanda çünküü

günaydın güzeller
:16::16::16::16::16::16:
günaydın emoşş

kolay gelsin güzeller ..
ama bizimkiler 3. yazılıları olamadılar daha bu hafta olcaklardı 2 gündür kar tatili yarın 3 dersten de yaparmı acep ögretmeni gerçi ogluşum çalışıyo zaten ama sıkışcaklar yaaa

süperrrr.ama sabah süt iç aslıııı

ay canım yiyesi gelmemiş allahtan ne kız bu böyle:20:

ilahiiii ben başardım sanırım bu hafta :14:

yedim yedim bu hafta serumdu meyveydi derken ayvayı yedim saliha
yani yemek yiyesim gelmedi sulu yemek tost yidim kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37:

benim kociş 10 kilo verince farketmişti kilo verdigimi
2 kilo alınca hemen kilomu aldın diyoooo

11.01.2012 Çarşamba sayım

aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli

aman erkek milleti işteeee hıhhh..
11.01.2012 Çarşamba sayım

aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ellerine sağlık canımmm...

afiyet olsun canım ama bak valla dikkat et hamur işlerine ben öyle çok kilo aldım zatennnnona göreee yee ama az ye hamur işiniiii
kız valla çok çabuk geçiyor o koca göbekli halim sanki rüya gibi koçişte diyo sanki hiç hamile olmadın diyeee....ama çok keyifli hamilelik ben hiç temizlik falan yapmamiştim koçiş yapmişti hepp kiki..canım emziriyorum ya ondan heralde spor yapmasanda kalori harcıyosun bi de bebekle sürekli bişeyler yapıyosun holuyosun zıplıyosun pışpışlıyosun altını değiştir bilmem ne spor oluyo aslındaaaa...

yani şöyle babiş yatınca çocuk tümden bana kalıyor o yüzden heheheh.yoksa birlikte bakıyoruz akşamlarıı bi o oynuyo bi ben idare ediyoruz ama gece benim nöbetim hihihi
:DDDDD hamur işleride pek güzel oluyor hazalcımyaws:DDDDDD sanırım hamilleik güzel br kılıf:D normalde yiyemediğin şeyleri yemek için fırsat ehehehe:DDD ama ben dikkat edeceğim merak etme sen:D

benimde o günler gelsinbiran önce yawssss heycanla beklyiorum ne çabuk kaptırdım kendimi unut ilkoş içinde birşey olduğunu diyorum ama aklım hep orda:D gitmiyorr:DDDD

:DDDDD eşlerin destek olması güzelll:)) darısıda benim kocişeeee gerçi şimdiden ilgi alaka süperrr:DDD kendimi bir prenses gibi hissediyorum:))))))

canım ben de etmezdim çünkü olsun diye o kadar uğraştıktan sonra cinsiyeti farketmez diyosun da ondan :)) o lükse giremiyorsun :)))))
benceebuuu açıklama cukkk oturmuşş canım ahandaaa aynen böylee düşünüyorum:)))))
:46::46::46::46::46:
canımsın güzel anneee
:16::16:
:54::54::54::54::54::54::54::54: sensin güzel olan fıstık
yokyok canım her anne adayı gibi davranıyon ve hakkın hiç kendini sıkma allah tüm özenenlere versin inşallah ve tadını çıkar bol bol foto çektir son zamanlar belli olunca...
ayy teşekkürlerrr canım:)))) çekilirim inş.:))) o günleri göreyimde hehe:)

:9::9::9::9::9:
canım seviyorum ben sizi:16::16:
43:
bizdeee senisevmekkk kocaman :54::54::54::54::54:

ayy bu erkeklerr ne fenaaahiçbirşeyyydee kaçmıyorr gözlerinden:)))))))))

hayda düzelmiş gibiydiniz sanki canım ya niye konusmuyor yinee???
ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff

ben doktora gittim geçen sefer işte o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
çok geçmişler olsun ah şu kilo herşeyi mahvediyor.. inş sağlığına diyetinle kavuşursun

aslı ben bu sayım yapamıcam gibiyim.. benim yerime benden sonrakiş veya gönüllü birisi yapabilirmi.. daha sonra üstüste ikimizin yerine sayım yapabilirmiyim :26:

ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff

:53: nedenki?:53:

:DDDDD hamur işleride pek güzel oluyor hazalcımyaws:DDDDDD sanırım hamilleik güzel br kılıf:D normalde yiyemediğin şeyleri yemek için fırsat ehehehe:DDD ama ben dikkat edeceğim merak etme sen:D

benimde o günler gelsinbiran önce yawssss heycanla beklyiorum ne çabuk kaptırdım kendimi unut ilkoş içinde birşey olduğunu diyorum ama aklım hep orda:D gitmiyorr:DDDD

:DDDDD eşlerin destek olması güzelll:)) darısıda benim kocişeeee gerçi şimdiden ilgi alaka süperrr:DDD kendimi bir prenses gibi hissediyorum:))))))

benceebuuu açıklama cukkk oturmuşş canım ahandaaa aynen böylee düşünüyorum:)))))

:54::54::54::54::54::54::54::54: sensin güzel olan fıstık

ayy teşekkürlerrr canım:)))) çekilirim inş.:))) o günleri göreyimde hehe:)

bizdeee senisevmekkk kocaman :54::54::54::54::54:

ayy bu erkeklerr ne fenaaahiçbirşeyyydee kaçmıyorr gözlerinden:)))))))))
canımmm evet ya hamilelik süper bi kılıf herkes der ya ye şimdi bi daha böyle yiymezsindiye hhee.evet ya insanın aklından hiç çıkmaz göbişte bimercimek var diye heheh. eşlerin desteği inanılmaz önemliiii...ben şanslıyım umarım seninkide öyle olurr..prenses gibi bişey hamilelik çok zevkli kiki

alla alla neler oluyo ben anlayamıyorum yawww..ne oldu yine birden durduk yere niye konusmuyo senle bi konuda mı anlaşamıyorsunuz yoksa durduk yere mi konusmuyo senle anlamıyorummm..ayy babanda sakin olsun yaaa olur mu öyle şeyyyy

aslı ben bu sayım yapamıcam gibiyim.. benim yerime benden sonrakiş veya gönüllü birisi yapabilirmi.. daha sonra üstüste ikimizin yerine sayım yapabilirmiyim :26:
ne sayımı yapıyosun ki sen canımmm..ayşe yapmıyo nmu sayımı

yarına kuzenim ve nişanlısı bi de diğer kuzenim ve kız arkadaşı gelecekkk ayy hamur işi yapmak zorundayım kikiki hiç sevmem ama hamur işini mecbur yicimmmmm=)ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee profiterol yapicimmmmmmmmmmmmmmmm ehehhe:56:

hoşgeldin canımmm..iyiyim ben arkadaşım vardı o gitti şimdi bende oturuyorummm=) çamaşır asmam lazım hehe..ilkin ya senin kilo çizelgen görünmüyorrr
evt cnm ya ben de göremiyorum güncellemedm uzun zamandır ondandır muhtemelen.. ben de okuldan gelip direk notları girdim bir kısmı tamam notların.bgnkü sınavı okıcam akşam da onları da gecerm off yoruldum artk.h.sonu da analizleri yapcam:(

Back
X