- Konu Sahibi Pinarbartu
- #62.021
günaydın canımmmgünaydın gül güzellerim. yaşasın perşembe zira cumanın arefesi:)
ayy umarım geçer kız zinco kar etmedi bize hala sab simlex ve biagaia kullanıyoruzzz pöffffff..gaz ilaçlarına verdiğimiz paranın haddi hesabı yokkikiside 30 tll ayy valla çok korkuyorum diştende kesin çok huysuzlancak benimkideeee...eller hep ağızda zaten heryer tükürük hehehehecanım 5. ayından sonra geçer gaz sorunu ama senin ki bence uykusu geliyor ama uyuyamıyor diye ağlıyor sanırım...benimkinin de gaz sancısı çoktu ben bazen 1 kaşık anason veriyordum valla hazalcığım ıkın ıkın bi hal kalıyodu yavrucağım sonra doktoru zinco verdi o bizi bayaa rahatlatmıştı sen denedin mi...ooooyyy zor valla yaa uyumaması bakalım dişinde nasıl olacak benim ki bizi mahvediyor valla 2 gündür 1 saate bir uyanıyor allahtan emip geri uyuyor ama benim uyku felç yat kalk sersem gibi oluyor insan....
günaydın ayşeeegunaydın sayımı yapıp geliyorumm![]()
ohh iyi ya rahatlamışsındır sıkıntı yapıyo insanda çünküüben doktora gittim geçen sefer işte
o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
günaydın emoşşgünaydın güzeller
![]()
yani yemek yiyesim gelmedi sulu yemek tost yidim kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikolay gelsin güzeller ..
ama bizimkiler 3. yazılıları olamadılar daha bu hafta olcaklardı 2 gündür kar tatili yarın 3 dersten de yaparmı acep ögretmeni gerçi ogluşum çalışıyo zaten ama sıkışcaklar yaaa
süperrrr.ama sabah süt iç aslıııı
ay canım yiyesi gelmemiş allahtan ne kız bu böyle
ilahiiii ben başardım sanırım bu hafta
yedim yedim bu hafta serumdu meyveydi derken ayvayı yedim saliha