• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümü yazayım hemen
kah:
1 dilim kep.ekmegi
1 kk peynir

ögle:
1 adet lokma(tuzlu ,ceviz kadarcık)
3 adet patates közleme(ceviz kadarcık)

akşam:
1 kase tarhana çorbası
4 y.k. mantı
ara:
1 portakal

11.01.2012 Çarşamba sayım

aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ellerine saglık

ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff

bence birazda sen karıştırıyosun aileni canıım ev içinde halletmeye çalışsan olmuyomu

menum:

Sabah 2 dilim uno denge lıght ekmek arası beyaz peynir

ara yok

ögle julıen kesilmiş ızgara tavuk salata biraz kısır vişne suyu 2 çatal irmik helvası

ara yok

akşam ne yerim bilmiyorum belki de yemem bişey yada sadece yoğurt yerim.
bence sadece yogurt ye canımm

kızlar ben böylee bir haftadır iptal durumdayımmm hastayımm halim yok hiçç eve gidince hemen uyumak ıstıyorum bir bardak bıle kaldırasım glmıyo
dün işten erken cıktım eve giderken bi doktra gözüküyüm dedim otobusten ındım hastanenın önunde hastaneden içeri girdim ama ayakta duramıyorumm sankıı raylı bişey var ayaklarımın altında vee ben zıplıyorum gibi hemen koltuığa geçtimm tuttular felan tansıyonum 8/6 olmuşş düşününn başım nasıl donduu anlatamm sonra muyn. oldum boğazım için grip olmuşum ve boğazlarımda şiştiği için gıcık yapıyormus ilaç verdi doktor hastaneden cıktım allahtan evım hemen karsı sokagında eve kendımı zor attım ve hemen yatağa attım kendımı zaten sabah kahvaltısından sonra bırtek sımıt yemıstım böyle yani bu hafta bitik durumdayım kızlar :2::2::2::2::2::2::2::2:

:38:geçmiş olsun güzelim yaa

mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum :(
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs

bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır

canım benim inan herkesin kendine göre sorunları var..
allah çekemeyecegimizden fazla yük vermesin..
ve saglıgımız yerinde olsun herşey olur geçer ..:38::38::38::38:

ben geldim yoksunuz gidiyorum..
annem var kocişim nöbette..annemde söyleniyo ne var o bilgisayarda diye ben çıkıyom :16::16:

kızlar merhaba menümü yazayım sonrada bensiz neler kaynatmışssınız ona bakayımm

sabah 10:30 da
1 yumurta
2 çeri domates
1 kk peynir
3 zeytir
2 dilim incecik ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak:D

ara
5 kuru kayısı
2 iftarlık hurma

akşam
yarım tabak cimcik-erişte gibi bişi mantı gibi yapılıyor
salata

yatarken bir bardak süt

yarına kuzenim ve nişanlısı bi de diğer kuzenim ve kız arkadaşı gelecekkk ayy hamur işi yapmak zorundayım kikiki hiç sevmem ama hamur işini mecbur yicimmmmm=)ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee profiterol yapicimmmmmmmmmmmmmmmm ehehhe:56:

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

kızlar ben böylee bir haftadır iptal durumdayımmm hastayımm halim yok hiçç eve gidince hemen uyumak ıstıyorum bir bardak bıle kaldırasım glmıyo
dün işten erken cıktım eve giderken bi doktra gözüküyüm dedim otobusten ındım hastanenın önunde hastaneden içeri girdim ama ayakta duramıyorumm sankıı raylı bişey var ayaklarımın altında vee ben zıplıyorum gibi hemen koltuığa geçtimm tuttular felan tansıyonum 8/6 olmuşş düşününn başım nasıl donduu anlatamm sonra muyn. oldum boğazım için grip olmuşum ve boğazlarımda şiştiği için gıcık yapıyormus ilaç verdi doktor hastaneden cıktım allahtan evım hemen karsı sokagında eve kendımı zor attım ve hemen yatağa attım kendımı zaten sabah kahvaltısından sonra bırtek sımıt yemıstım böyle yani bu hafta bitik durumdayım kızlar :2::2::2::2::2::2::2::2:
canımmmm geçmiş olsun dinlen yaaaaa cidden bari yarın için izin alsaydın iştenn

ben de mutsuzum sanırım bu aralar. ama daha çok umutsuzum
al
la allaaa ne oluyo bizlere ya herkeste bi mutsuzllukk

mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum :(
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs

bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır

püfff canım sıkma canını herşey girer yoluna hepimiz zaman zaman çok bunalıyoruz=( baban için de allah rahmet eylesin....

kızlar merhaba menümü yazayım sonrada bensiz neler kaynatmışssınız ona bakayımm

sabah 10:30 da
1 yumurta
2 çeri domates
1 kk peynir
3 zeytir
2 dilim incecik ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak:D

ara
5 kuru kayısı
2 iftarlık hurma

akşam
yarım tabak cimcik-erişte gibi bişi mantı gibi yapılıyor
salata

yatarken bir bardak süt

çok güzelll canım

gel canım yapıyorummm su annnn=) hamurunu yaptım soğumasını bekliyorum yumurtalarını eklicemm..içinin kreması da hazır o da soğumayı bekliyooo ayyy canımmm kız valla ist.da olsan koşar getirirdim sanaaa hamişim benimmmmm

gel canım yapıyorummm su annnn=) hamurunu yaptım soğumasını bekliyorum yumurtalarını eklicemm..içinin kreması da hazır o da soğumayı bekliyooo ayyy canımmm kız valla ist.da olsan koşar getirirdim sanaaa hamişim benimmmmm

ayy geçmiş yapıyordum bıraktımmm sıkıldımm:))))
:))) canım canım ellerinee sağlıkkkk pekte güzel olur eminimmmmmmm
sen benim yerime 1 tanecik yersen bende ymeiş kadar olurum fıstıkkkkkkkk:))

off tam sınıfın sınavlarını girip kaydediodm ki ne6t gitti tekrar girdim aynı sekilde yne gitti ben de bıraktm sinir oldm

bu kim öptü bizi :1:

seli eski üyelerimizden canım

tabiki ben de zaman zaman uzun uzun anlatıyorum herbişeyi malum:)) ama paylaşmadan girmeden insana zor geliyor alışınca da müptelası olunuyor. şekil 1A resim Oyagibi :)))

:kkk:

:54::54::54:

kolay gelsin güzeller ..
ama bizimkiler 3. yazılıları olamadılar daha bu hafta olcaklardı 2 gündür kar tatili yarın 3 dersten de yaparmı acep ögretmeni gerçi ogluşum çalışıyo zaten ama sıkışcaklar yaaa

süperrrr.ama sabah süt iç aslıııı

yapar cnaım bu hafta bitirirler yazılıları
canım ben süt sevmiyorum ki içeyim

benim kociş 10 kilo verince farketmişti kilo verdigimi
2 kilo alınca hemen kilomu aldın diyoooo

sarılınca mı anladı :23::23::23::23::23::23:

11.01.2012 Çarşamba sayım

aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli

ellerine sağlık canım
:54::54::54::54:

ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff

canım kusura bakma ama bu işi çok dallanıp budaklandırdınız her iki tarafta evlilik eşler arasında sürmeli aileler karıştırılmamalı unutma ilerde inş herşeyi düzeltip mutlu olduğunuzda siz unutursunuz ama aileler unutmaz. ben yaşınızın küçüklüğüne veriyorum. bu durumu kendi aranızda halletmeniz lazımdı eşinde sende bu konuda daha olgun davranmanız gerekiyordu.
her iki aileninde davranışlarını ben hoş bulmuyorum doğrusu. sakın bu dediklerime gücenme. send eeşind eaileleirinizden uzak kalıp kendi içine dönseniz bu sorunların çok çabuk çözüleceklerini göreceksiniz. çünkü senin anlattığın kadarıyla aileler dışında bir sorun yok. tabi başka sorun yoksa

aslı ben bu sayım yapamıcam gibiyim.. benim yerime benden sonrakiş veya gönüllü birisi yapabilirmi.. daha sonra üstüste ikimizin yerine sayım yapabilirmiyim :26:

tamam canım zaten bu sayımı artık yapmamayı düşünüyorum zaten günlük mesaj sayımı yapılıyor

Son düzenleme:
Back
X