• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnnn gnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee çok güzel bir gün diliyorum
günaydın güzel anne:16:
off saat olmuş üçbucuk benim deli kız kendi kendine bağırıyorrrr offf uykum var ama cadının uyumaya niyeti yok =((((((((((((((((
offf günaydın yorgun anne:16::16:
slm kızlar

siz başka bir arkadaş davet edin gruba olurmu

alınganlık falan değil yanlış anlamayın

sizleri mağdur etmek istemiyorum

ben dukana başladım bu gün bir süre orad takılıcam

sonra bakarım artık

sizleri tanımak güzeldi

inş. tez vakitte çok güzel kilolar verirsiniz...

a eolunnn...:54::54::54:
canım kusura kalma ama ben en çok senin bu A E ne sinir oldum o kadar yazdında ALLAHA EMANET OLUN MU uzun geldi.yada hiç yazma

sabah
nesfit sütle 1 kase

öğle
2 grissini
1/2 dilim mozaik pasta

akşam
4 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

ara
profiterol yaparken içi arttı da 2 kaşık onu yidimmm

ay çok kötü menümmm
ay menündee hiçbişi yokk kızzz aç değilmisin nasıl durdun bütün gün:D

iki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..:21::21::21::21::21:ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800:21::21::21::21::21:

günaydın canlarım. yine işe geldik bugün çok işim var gelecek hafta vereceğim eğitime hazırlanacağım. ayrıca karnım ağrıyor ama en kötüsü kilo almış olmam. bu sabah itibariyle 124 kiloyum. artık regl den mi bilmiyorum. ama ziyadesiyle mutsuzum. çünkü buna sebep olacak hiçbirşey yapmadım.:50::50::50::50::18::18::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kıyamamam ne olur morelini bozma oyacım eminim regl dendirrrrr diyete girmeden önce regl dönemimndeeki şişlikleri farketmiyorudm bende yok öyle bişi diyordum ama gerçekten farkediyormuşşş bitince düzelirsinn üzülmeee

merhaba kızlar ben dünden ötürü büyük ihtimal cezaya kaldım eşime sinirlendim girmedim nete adam kendini okeye bi kaptırdı bğtğn gün pc başındaydı kalk dedim kalkmadı bende sabah kadar onun başında otur yanıma gelme dedim gittim odanın kapısınıda kitledim yattım bana msj attı durdu ne olur kapıyı aç diye hehehehee:1::1::1:7
benim kilomda 59.6 idare eder :(

:)))))) vay hain dondom wayyy seni bizden ayırdı demek

girmeden duramam hazalcım ama takımda değilsin ilkoş abartma dersenizzz diyede çekiniyorum artık:DDD
günlük menüleirmi yazayım en azından kontrol altında olayım yaaa

canım ya sen başımızın tacısın ya olurmu hiç herzaman yerin hazır.hem nasıl olsa geri gelcen 40 çıkması ile yine ortalama 9 ay sonra burdasın .ben zaten o zamana daha burda olurum:9:

iki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..:21::21::21::21::21:ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800:21::21::21::21::21:

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tebrik ederim canım yaaaa çok güzelllllllllll ıslık ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım ya sen başımızın tacısın ya olurmu hiç herzaman yerin hazır.hem nasıl olsa geri gelcen 40 çıkması ile yine ortalama 9 ay sonra burdasın .ben zaten o zamana daha burda olurum:9:

canım canım:54::54::54::54:
7,5 ay kaldı:)) doğumun ertesi günü burdayım dermişim:)) hehehe
ama ozamana kadar sen burada olmazsın fstık maşallahh güzel gidiyorrr kısa zamanda mezun olacaksın inanıyorummmm

günaydın fıstıkcım nasıl olsunnn keyfin yerine geldimi bakim şirinem
ay çok şükür tam iyileşemedim sabah dudagımda kocaman bi uçukla uyandım ama kilo vermek( gerçi gram ama ) moralimi düzeltti.bide spora başlasam süper olcak..

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tebrik ederim canım yaaaa çok güzelllllllllll ıslık ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:42::42::42::42::42::42:

ay çok şükür tam iyileşemedim sabah dudagımda kocaman bi uçukla uyandım ama kilo vermek( gerçi gram ama ) moralimi düzeltti.bide spora başlasam süper olcak..
spor için acele etme iiyice iyileş canımmmmmmmmm
ay çok güzel yaa tebriklerrrr valla çok sevindim bende istiyorum:DDDDD
uçuk ateşin dışa vurması dimi demekki daha tam atlatamamışssın dinlen bol bol canım

Son düzenleme:
ben çıkıyorum güzeller.
ögleye yemek hazırlıycam
ögleden sonra uşaga hastanede staja gitcem geceye gelirim....

Back
X