• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)))))) vay hain dondom wayyy seni bizden ayırdı demek

yaa ilkoşum sorma hastayım diye işten izin almış gelmiş bende izin aldım o hasta diye akşama kadar okey oynadı nette sinir etti beni ben de hasta diye ilişmedim ama suyunu çıkardı yani bundan sonra vermiycem pcyi filan..kızdırdı beni :47::47::47::47:onun yüzünden cezaya da kaldım :14::14:

yaa ilkoşum sorma hastayım diye işten izin almış gelmiş bende izin aldım o hasta diye akşama kadar okey oynadı nette sinir etti beni ben de hasta diye ilişmedim ama suyunu çıkardı yani bundan sonra vermiycem pcyi filan..kızdırdı beni :47::47::47::47:onun yüzünden cezaya da kaldım :14::14:
benimkide geliyo okuldan ayy çok yoruldum diyerek sonra oturuyo pcnin başina bilardo oynuyo ya diyom hani yorgundun ben böyle dinleniyom diyoo ay kır kafasını kikikkiii

kızlar ben kaçıyorum şu zilliyi uyandırayım kahvaltımı ettim kayfemi içtimm...ya akşama misafirim varrrr...bi sürü şey yapıcam daha temizlik ypicamm tey teyyyy su kızı uyandırıyımd abaşliyimmm gelirim arada görüşürüzzz

benimkide geliyo okuldan ayy çok yoruldum diyerek sonra oturuyo pcnin başina bilardo oynuyo ya diyom hani yorgundun ben böyle dinleniyom diyoo ay kır kafasını kikikkiii

valla hiç büyümüyorlar ya. benimki de sınava çalışıyo
bunların her c.tesi 5 arkadas kahve günler içlerinden biri evlerden topluo resmen. gitme bu hafta calışl dedim e gelip evden alırlar zorunda kjalıyorum dedi. dedim cem bi s...git :) yeme beni öyle bir sorunluluk yok oyayla beraberim de yaaa aaa dedim. tamam aşkım tamam kızme gitmicem tamam calışıcam diyo.))))))) çocuk gibiler ya

kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=:37:))))

hahahahhaa güldürdün beni nerde kopacan kız bebikinle :)))güzel vermişsin canım tebrik ediyorum seni:46::46::46:valla ben varya senin gibi sabahlara kadar otursam kesin sıkıntıdan durmadan yemek yerim...

ben sanırım 99 u hiç göremicem hepiniz mezun olceksiniz ben böyle kalıcam burda obez obez:((

verirsin canım dur bakalım yıllardır senle birlikte yaşıyodu bu kilolar birden terk etmezler seni tabiki de biraz yapışacaklar yüzsüzlük yapacaklar ama sen kendini bozma sakın salma nasılsa gitmiyor diye....

HERKESE SELAMLAR....
sevgili takımım izin aldığım dönemde belli gelgitler yaşadık ailevi sorunlardan dolayı..ve bazı değişim kararları aldık...sanırım en yakın zamanda farklı bir şehirde farklı bir hayata başlayacağız..inş hakkımızda hayırlısı olur...o yüzden de devam ve kilo verme konusunda istikrar sağlayacağımı şu dönemde pek sanmıyorum...yanlız yanlış anlaşılmasın...bu sadece topik ve devamlılık anlamında yoksa kilo verme serüvenim aynen devam edecek emin olun ve başarı öykülerine de resmimi koymadan bırakmak benim için büyük bir yıkım olur o konuda merakınız olmasın:))şimdiye kadar bana olan desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ederim...ben hep destek ve yardım gördüm bu takımdan..beni kilolarım ve görünüşümle yargılamayan müstesna insan topluluğum benim inş bi an önce sizler de hedeflerinize ulaşırsınız ve bu üzerimizdeki paket paket margarinlerden krutulursunuz...bugün itibariyle 69.2yim...sıkıntı ve karatay sonunda direnci yıktı zannımca..yanlız önümüzdeki bikaç haftada da aynı tempoyla bir yoğunluk beni bekliyor...anlayacağınız devam ve paylaşım anlamında çok da dahil olamam artık..o yüzden de takımdan ayrılmak istiyorum...yoksa takımdaki herkes benim için çok değerli...sizlerin beni anlayışla karşılayacağından eminim...arada tekrar uğrarım fırsat buldukça...Kendinize çok iyi bakın 14.takım ve hedefe ulaşmadan bırakmak yok....sevgiyle kalın...

fatmacığım üzüldüm canım yaa ama sorunları birazda olsa rayına oturtmana sevindim..çokda güzel kilo vermişsin canım tebrik ediyorum seni...allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah canım kendine çok iyi bak ara ara da girip bizi kendinden haberdar et olur mu.kilo vermeyi de bırakma tabi ki heyecanla bekliyoruz zayıflama öykünü

valla ben dün zor tuttum hani pcme acımasam indirecem sağına soluna :9::9::9:gerçekten sinir etti beni dün kız ben içerde yemek defnede oyuncaklarıyla oynuyordu bazen yıkılıyo sağına soluna otururken düşmüş yine çocuk bi tarafını yırtıyor kalkıp bakmıyorda bana bağırıyor özge gel defne ağlıyor diye...evden atıcaktım valla dün o derece sinrilendirdi beni :))))

neyse ben çıkıyorum yavruşlar işe gidecem bgn daha yeni başlıycam işe kaytardım valla :9::9::9:babam hastaymış mecbur kayınvalideme bırakacam defnoşu hiç gidesim yok erteledikçe erteledim ama gitmem lazım artık :((
görüşürüz akşama kızlar :54::54::54::54::54:

valla hiç büyümüyorlar ya. benimki de sınava çalışıyo
bunların her c.tesi 5 arkadas kahve günler içlerinden biri evlerden topluo resmen. gitme bu hafta calışl dedim e gelip evden alırlar zorunda kjalıyorum dedi. dedim cem bi s...git :) yeme beni öyle bir sorunluluk yok oyayla beraberim de yaaa aaa dedim. tamam aşkım tamam kızme gitmicem tamam calışıcam diyo.))))))) çocuk gibiler ya
ay bencede çocuk ki ne çocuklar pehhhhh

hahahahhaa güldürdün beni nerde kopacan kız bebikinle :)))güzel vermişsin canım tebrik ediyorum seni:46::46::46:valla ben varya senin gibi sabahlara kadar otursam kesin sıkıntıdan durmadan yemek yerim...
evde koparım ben kop kop 300-500=)))bende acıktım zaten gece nesfit yedim napiyimmm....

valla ben dün zor tuttum hani pcme acımasam indirecem sağına soluna :9::9::9:gerçekten sinir etti beni dün kız ben içerde yemek defnede oyuncaklarıyla oynuyordu bazen yıkılıyo sağına soluna otururken düşmüş yine çocuk bi tarafını yırtıyor kalkıp bakmıyorda bana bağırıyor özge gel defne ağlıyor diye...evden atıcaktım valla dün o derece sinrilendirdi beni :))))

valla ya bende öyle pcye acıyorum yoksa çoktan kafasına yemiştiiii=))))bizimkide ben öutfaktayken sesleniyo 'annesiiii kızın kaka yaptııı' diyeeee heheheh..hakkını yemiyim değiştiriyo ama mutlaka günde 1 kere bu cümleyi duyuyorum :37:

kekimi yapayım barii.kızla uğraştımmm...altını değiştiriyodum işedi zilli altaçmasına pehh üst değiştirdikk

14. TAKIM 239. Etap

aynalar ( 89,5 / 89,1 / 0,4 / 0,45% )
emidaf ( 66,4 / 66,4 / 0,0 / 0,00% )
fiyona_07 ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33%)
mihracee ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%)
1.73 ( 100,0 / 99,8 / 0,2/ 0,20%)
hazos87 ( 59,5 / 58,4 / 1,1 / 1,85%)
pisiq ( 72,6 / 71,6 / 1,0 / 1,38%)
pinkcat87 ( 65,6 / / / %)
oyagibi (122,3 / 124,0 / - 1,7 / -1,39%)
faTTa83 ( 70,2 / 69,2 / 0,5 / 0,71% ) 238. Etapta izne ayrılmıştı kilosu ikiye bölündü. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
Kızlar ilkin bildirim yapmadı Perşembe akşamları yapıyordu dün notları girerken unuttu galiba
Bu hafta genel listeleri de ben hazırlıyorum okuldan sonra listemizi yayınlayacam ilkin inş gelir söyler kilosunu

14. TAKIM 239. Etap

aynalar ( 89,5 / 89,1 / 0,4 / 0,45% )
emidaf ( 66,4 / 66,4 / 0,0 / 0,00% )
fiyona_07 ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33%)
mihracee ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%)
1.73 ( 100,0 / 99,8 / 0,2/ 0,20%)
hazos87 ( 59,5 / 58,4 / 1,1 / 1,85%)
pisiq ( 72,6 / 71,6 / 1,0 / 1,38%)
pinkcat87 ( 65,6 / / / %)
oyagibi (122,3 / 124,0 / - 1,7 / -1,39%)
faTTa83 ( 70,2 / 69,2 / 0,5 / 0,71% ) 238. Etapta izne ayrılmıştı kilosu ikiye bölündü. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
Kızlar ilkin bildirim yapmadı Perşembe akşamları yapıyordu dün notları girerken unuttu galiba
Bu hafta genel listeleri de ben hazırlıyorum okuldan sonra listemizi yayınlayacam ilkin inş gelir söyler kilosunu
tebrikler kızlarrrr

kızlar boş yeriniz var mı takım arayanlar kısmında 14 takıma bekleriz diye yazmışınız bende takım arıyomda...
birde kurallarınız neler...

Back
X