• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:9::9::9::9:

oh afiyet olsun senin menülerinde meyve gördümmü kendim yemiş kadar seviniyorum kuşum

ay inşaallah sagsalim gitgel canım iyigezmeler bol eglenceler:16::16:

sağol canım inş

hımssss tamam akşam bizlesin yani:)))

evet canım aslında yarın uzun boylu yakışıklı renkli gözlü zengin bir erkek gel benimle zaman geçir diyoda ben yok diyom kızlar beni bekler didim kıymetimi bilin :35::35::35::35::35:

kızlarrr ben müsade istiyorumm sohbett pek güzelll ayrılmak zor ammaaaa sabah iş var malummmmm
yarn görüşürzz yine böyle kalabalık olalımmm inş.. muck muckssss

tamam cnaım görüşürüz :54::54::54::54:

olur tatlımm uzun zamandır bakmıyordum yarın bakayımm bide lazer epilasyon içi düğmeye basıcam:12:

sağol cnaım

karnıma sancı girdi ben gidip halledim sonrada uyiyim hadi ii geceler canlarımmm:54::54:

iyi geceler canım :54::54::54:

kızlarrr ben müsade istiyorumm sohbett pek güzelll ayrılmak zor ammaaaa sabah iş var malummmmm
yarn görüşürzz yine böyle kalabalık olalımmm inş.. Muck muckssss

iyi geceler güzelim dinlen hadi sende..
Bende çıkcam zaten off küçük oglum öksürüyo ya daha yeni iyileşmişti kar oynadı hasta oldu.ama dayanamadım izin verdim oynamasına şimdi pişman oldum yaaaa.

ben bi ara lahana yiyordum 10 gün falan :1::1::1::1::1::1:
napim insan tek başına olunca bide eşime ağır yemekler yapıyorum onları yersem diyet yapamam.. haftada 3 kızartma yapıyorum mesela.. ama aylardır hiç yemedimkızlar şahit wallaa
bende haftaya kocabir lahanayı tek başıma bitirmeyi planlıyom. benim eşimde hiiiiç sebze yemez onun yüzünden uyamıyom rejimeee
arkadaşlar ben çıktım sporsuz diyet yaptım bundan önce ama şimdi spor yapıyorum kilo vermek için.sporumu yapıp duşumu alıp yatacağım.hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşmek üzere

iyi geceleer.tanışamadık ama yarın görüşürüz. bende bugün geldim ama senden önce o yüzden son gelen olduğun için seni çömez ilan edip çömezlikten anında kurtuluyorum :52::52::52:

bende haftaya kocabir lahanayı tek başıma bitirmeyi planlıyom. Benim eşimde hiiiiç sebze yemez onun yüzünden uyamıyom rejimeee iyi geceleer.tanışamadık ama yarın görüşürüz. Bende bugün geldim ama senden önce o yüzden son gelen olduğun için seni çömez ilan edip çömezlikten anında kurtuluyorum :52::52::52:

ay bilmem ama çömezler sporları yaptılar geldiler bizim totolar yerinen oynamadı:19:

ouff dişim çok agrıyo:(:(

geçmiş olsun

ogluşum hastalandı ben çıktım öptüm sizleriiii

iyi geceler güzelim dinlen hadi sende..
Bende çıkcam zaten off küçük oglum öksürüyo ya daha yeni iyileşmişti kar oynadı hasta oldu.ama dayanamadım izin verdim oynamasına şimdi pişman oldum yaaaa.

öyle benimkilerde teneffüslerde oynuyorlar sonra son derse doğru ateşleri çıkıyo

geçmiş olsun canım
uykusu gelen bebekler gibi mızmızlanıyon :27::27:
hadi git uyu sen canım :54::54:

ay bilmem ama çömezler sporları yaptılar geldiler bizim totolar yerinen oynamadı:19:

geçmiş olsun

ogluşum hastalandı ben çıktım öptüm sizleriiii

saol cnm sana da gecmiş olsun
öyle benimkilerde teneffüslerde oynuyorlar sonra son derse doğru ateşleri çıkıyo

geçmiş olsun canım
uykusu gelen bebekler gibi mızmızlanıyon :27::27:
hadi git uyu sen canım :54::54:
saol cnm naz yaparm tabe..yok kız valla 3 gündür cok agrıyo:(

geçmiş olsun. en etkili birinci çözüm pamuğa rakı koyup oraya bastırmak. içki kullnmıyorsan yada yoksa karanfil yağıda aynı işi görür. ilk iş aktardan al. karanfil yağını pamuğa döjüp ağrıyan yere bastır ama yutmamaya çalış yoksa mayıştırır.:51:

geçmiş olsun. en etkili birinci çözüm pamuğa rakı koyup oraya bastırmak. içki kullnmıyorsan yada yoksa karanfil yağıda aynı işi görür. ilk iş aktardan al. karanfil yağını pamuğa döjüp ağrıyan yere bastır ama yutmamaya çalış yoksa mayıştırır.:51:

içki kullanmıyorum cnm :) yrn ben bi karanfil yagı alayım saol cnm:)

içki kullanmıyorum cnm :) yrn ben bi karanfil yagı alayım saol cnm:)

bende içki kullanmazdım hatta ağzma sürmüşlüğüm yoktu. eşim içer ama. bir hafta bir diş ağrısı çektim 20 lik diş ki sorma. en sonunda o rakıyı ağzıma koymuştum.:50: karanfil yağını denemedim ama internette okudum diş ağrısına iyi geliyor diye. çok geçmiş olsun yat dinlen uyumaya çalış canım. bilirim çok fena bir ağrıdır ooo

bugün öğrencim Alperen öğretmenim ruj sürdüğünüzde ve küpe taktığınızda çok güzel oluyorsunuz dedi bende pazartesi yapıyım o zaman tamam mı çocuk sevindi evet öğretmenim yapın dedi :52::52::52::52:
galiba ben çok paspalım ya :50::50::50::50:
heheh öğrencilerin gözünden kaçmaz bişeyy

kızlar menümü yazayım:DDD
sabah
1 bardak süt
1 kk peynir
1 tk bal
yarım dilim ekmek

öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
1 tek lahmacunn

ara
5 kayısı

akşam
1 kase çorba
2 parça biftek

ilerleyen saatlerde meyve
1 portakal
1 elma

afşiyet olsun cicim
tamam canım okey. paylaşımda sorun olmaz zaten çok sık netteyim. menülerimi de bir düzene sokacam bu pazar bir haftalık hazırlayacam. ya benim sorunum işyerinde yemek çok kötü olduğundan sabah ve öğleni yanımda taşıyorum. bu sebeplede hazırlamaya üşendiğimden hep kötü besleniyom. birde eşim sebze yemediğinden evdeki yemekler de bana uymuyo. pazar günü kocaman bir lahana aldım onu yoğurtlu hafifi bir salata yapacam bir hafta yerim artık. birde karnıbaharım var onuda fırında az yağlı yapacam. birde kahvaltılık hafifi bir poça./(az yağ ve kepek karışımı ile)of of bir sürü plan yapıyom inşalah başarılı olurum.
kızlar ben birde sabahları sirkeli su içiyorum yapan varmı bunu başka. metabolizmayı hızlandırıyormuş:37:
bende içtim 1-2 hafta kadar sonra içmedim ya iyi haturlattın bende başliyim yine

:46::46::46:
mekik le toparlarsın canım dedim ya bu hafta harikaydın:42:

çömezzz:4::4:
evet evet toprlicam emoşşş

aslıya turşu suyu içirmiyom şimdi benim menüme bakın kızlar..

kahvaltı:
1 dilim kep.ekmegi
1/2 kk peynir
1/2 yumurta tava

ögle:
1,5 tabak bulgur pilavı:26:

akşam:
1 tam kumpir:24:
5 adet acı turşu

ara:
1 avuç
kabak çekirdegi
kuru üzüm
leblebi
çekirdek karışımı
:16:
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

bugünkü menücüm

sabah
1büyük kase mercimek çorbası

öğle
1büyük kase mercimek çorbası

akşam
küçük kase mercimek çorbası

ama bol naneli ve pul biberliiiiiiiiii
ay o kadar güzeldiki başka birşey yemek istemedimm..
sabah olsada yine yesem zaten 1 kase kaldı
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
için dışın mercimek olmussss:37:

Back
X