• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn ki menüm
sabah 1 dilim ekmek 3 dilim sucuk yarım haşlanmış yumurta diğer yarısını defne yedi :))
3 fincan çay şekersiz
ara 1 adet armut
öğlen 3 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmezi
akşam 2 dilim ekmeğe marul salam ve peynirli sandviç
bolca su ve yeşil çay içtim aralarda da

sağol canım ama çok karbonhidratlı yine biliyoöm

yatmadan yiyecem canım yarım nar olabilir yada bir muz :) geç yatacağım için şimdilik bekliyooom

nar olsun muzun kalorisi fazla

bgn ki menüm
sabah 1 dilim ekmek 3 dilim sucuk yarım haşlanmış yumurta diğer yarısını defne yedi :))
3 fincan çay şekersiz
ara 1 adet armut

:46::46::46::46:

ben geldim ama yine yalnızım bu b enim kaderim mi bu saifede yahu:) e tabi hepiniz evlisiniz mama yeniyor veya hazırlanıyor normal olarak. benim de brokolilerim haşlanıyor şu an yanında da elim büyüklüğünde antrikot yicem şimdiki planıma göre bakalım artık.

bu arada aktara gittim istediklerimi almaya abla sana avokado yapragı da vereyim dayımın ayağı kırılmıştı davul gibi de şişmişti sonra bunu da ekledim ben senin aldıklarına 4 günde indi şişi dedi. ben de aha tabi zaten ben obez değilim bunlar su dedim içimden ahahahaa
:9::9::9:yani bi içim su gibibsin oyacıgımmm:16:

Doktorumdan gelen mail. telefon edip kilo aldığımı ve halbuki diyetimi hiç bozmadıgımı söyleyip cinnet geçirince bana mail atmış:1: sizinle paylaşıyorum.

Sevgili Oyacım bak bu tarifi uygula. İçindeki tarçın ve karabiber seni korkutmasın tadı acı mı olur diye çok güzel bir aroması var ben hastalarıma önermeden önce denedim. bu tariften sabah ve akşam olacak şekilde 2 bardak içeceksin.
İçindeki tarçın şeker ihtiyacını da ortadan kaldıran bir baharat. çubuk olanını kullan. Soğuk da içebilirsin.
4 e bölünmüş bir elma 4 e bölünmüş bir limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, bir kabuk tarçın, 6-7 adet karanfil, 3 litre su.
Kısık ateşte 1,5 litre kalana kadar kaynatıp süzülmeli. Yaklaşık 2,5 saat kadar kaynatacaksın. tenceredeki su yarı yarıya azalana kadar.
Limonları ve karabiberleri ezme tadı kötü oluyor o zaman. Ezmeye de gerek yok zaten, o kadar süre kaynarken özdeşleşiyor hepsi. İstediğ kadar içebilirsin ama sabah ve akşam özellikle içmeni istiyorum. işe yarayacak. tokluk hissi verecek ve şekerinin düşmesini engelleeycek.

ayrıca aşağıdaki tarifi de uygulayacaksın.
Yarım demet maydanoz, bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı,ikiye bölünmüş 1 limonu, 1 çubuk tarçın ve 3-4 tane karanfili 3 litre akdar su ile kaynat. soğutup iç. 3 büyük fincan kadar iç günde. yanında şişeye koyup işe getir.

ay bu tariflerin hepsini biliyozda inan yapıncada kesin işe yarıyo...

ayyyyy ben de aldım şimdi tariflerini bende yapacam off canım çok tatlı istiyor bu sıralar zayıfladım diye saldım yine alacam yoksam kiloları :50::50::50::50:
ay avatarını yirim bennn:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
Menum:

sabah yok 11 e kadar uyudum

öglen 2 dilim uno denge light ekmek 1 kk kadar beyaz peynir 4 zeytin(yeşil) 1 rafadan yumurta

sonra yattım uyudum

akşam haşlanmış brokoli salatası ve el büyüklüğünde kırmızı et
afiyet olsun ee uyandıgına göre azcık hareket ha gayret hadi ARKAdAŞIM ..YANİ ODADA BİLE Bİ KAÇ TUR YÜRÜ İNAN O BİLE FARK EDER

süper emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:16::16::16:
yemeğimi yedim çayım demleniyor. birazdan da doktorun tarifini yapıyorum. 1.5 litreyi hemen içemeyeceğime göre bir şişeye koyarım soguk da içerim tadı kötü olur sanırım

aslıyala bu akşam çaylara sarmışınız bakıyom.sende kalorifer peteginin üstüne koy ılık ılık

ay avatarını yirim bennn:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

afiyet olsun ee uyandıgına göre azcık hareket ha gayret hadi ARKAdAŞIM ..YANİ ODADA BİLE Bİ KAÇ TUR YÜRÜ İNAN O BİLE FARK EDER

:16::16::16:

aslıyala bu akşam çaylara sarmışınız bakıyom.sende kalorifer peteginin üstüne koy ılık ılık

evet öyle yapıciiim

en önde ben yürüyorummmmm :72::72::72::72::72::72::72::72:
izindeyiz kaptanımmmm
avokado çayı kadınların bölgesel zayıflama ihtiyaçlarını da gideren özellikli bir bitki çayıdır. formda kalmak ve fazla kilolardan kurtulmak için avokado yaprağı kür biçiminde kullanılmalıdır. bu çayın tarifi:

avokado yaprağı (2 orta boy)
bir tutam yeşil çay
bir tutam kiraz sapı
bir tutam mısır püskülü
3 dal maydonoz sapını kesmeyiniz.

yukarıda sıraladıgımız bitkileri hep birlikte bir bardak su ile kaynatıp 5 dk demlendiriyoruz. daha sonra içerisindeki bitkileri süzüyoruz. yarım limon sıktıktan sonra içime hazır oluyor. göbek eriten etkisi ile avokado yaprağı çayı her zaman için hanımların kullanımına amade bir bitki çayıdır.

DEMİŞ ENDER SARAÇ ABİ
aha bide avakoda yapragı çıkardınız...offf tarçın,karanfil,yeşilçay mısır püskülü kiraz sapı üzüm çöpü ayyyyyzaten çay içmekten midede yemege yer kalmayacakkkk

hee sardık :27::27::27:

izindeyiz kaptanımmmm

aha bide avakoda yapragı çıkardınız...offf tarçın,karanfil,yeşilçay mısır püskülü kiraz sapı üzüm çöpü ayyyyyzaten çay içmekten midede yemege yer kalmayacakkkk

amaçta bu canım ot içecen yemek yemeyecen zayıflayacan :52::52::52:

ahahaha benim göbeğim o kadar büyükki yakında ona benimkinden bagımsız bir kafa kagıdı çıkarıtcaz ahahahahaha geçen gün cem diyorki aşkım sanki göbeğin küçüldü ahahaha garibim kendince gaz vermeye calışıo. benim göbeeemde tık yoksa senin gözlerde astigmat basladı sanırım dedim cisimleri oldugundan küçük görüyorsun ahahahahaaha

hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom

noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez

tek tek gülemiyom toptan güldüm ve öldümmm:9::9::9::9::9::9::9:

evet pişerken çok güzel kokuyo. ama sanırım içindeki limondan ekşi buruk garip bir tadı var ben sevmedim ama limonsuz mu denesem bir de :52::52:

veeeeeeeeee menüüüüm
Sabah:
sirkeli su (unuttum bugün yav)
Bir poça ,çeyrek börek ,3 zeytin ,çok az peynir, maydanoz
Çay (şekersiz)
Ara:
Kestane 4 tane
Öğle:
Lahana salatası
Ara:
Saat 16 gibi
Bir poça(çokn acıktım eşimde gelmedi de)
Akşam
Hazır hamburger ekmeği içine kaşar peyniri domates ve marul

2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori:1000 civarı+yatana kadar 200 kalori hak tanıyorum
Yapacaklarım: atmadan 45 dk plates, 15 dk altbacak için bir egzersiz aletim var onunla çalışacam

sabah çok fazla ama hadi sabah diyelim...
sonra akşamında hamur işi olmamış sebze yada çorba türü olmalı meyve yokkk..
kestaneyi saysan hepsi bi günde fazla olmuş..

bgn ki menüm
3 fincan çay şekersiz
ara 1 adet armut
yerim o defnoşuu ben yumurtada yermiş cimcimeeeee..ya bende ek gıdalara başlamak istiyorum bişye yerken böyle dikiyogözlerini bakıyoo zaten elma falan yalattırıyorum cuk cuk nasıl emiyorrr..çok hoşuna gidiyooo..ay 5. ayı dolunca başlasam mı ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

menümü yazmaya korkuyorum=(
sabah
2 dilim ekmek
1/2 kk kaşar
5 zeytin
1 tk reçel
patatesli omlet

öğle
1 profiterol

akşam kociş dışarda bende yemek yapmadım
1 profiterol
1 zeytinli poğaça
elim kadar katmer
incecik dilim kek

spor
30 yarım mekik
150 bel hareketi
30 sağ 30 sol mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
50 sağ 50 sol kıvrık bacak hareketi
100 yan bel hareketi

o kadar niye yedin demeyin o kadar yaptım onları bozulsun mu yaniiii..yapabilirsim sonra biraz daha spor yapicim yediklerim erisin diyeeee

Back
X