- Konu Sahibi Pinarbartu
- #62.761
geçmiş yapacaktım kociş hadi gezelim dedi yapamadım..gezdik geldik şimdi bidaha geçmiş yapıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.misafirim vardı yeni gittiler bende hemen bilgisayar başına
hemen menümü yazayım
sabah:iki dilim kepek ekmeği+bir kaşık labne peyniri
ara:-
öğle:iki dilim beyaz ekmek+iki kaşık labne peyniri+salatalık+domates
ara:-
akşam:iki dilim beyaz ekmek(çok ince)+salata+yoğurtlu havuç
ara:bir ısırık hindistan cevizli kurabiye
menün çok hoş olmuş aslısabah
1 kk kadar peynir
domates
biber
1 tatlı kaşığı marmelat
1 dilim ekmek
2 bardak çay
öğle
1 dilim ev yapımı pizza
1 dilim çay
akşam
közlenmiş domates
biber
1 kk kadar peynir
1 bardak çay
ara
1 mandalina
günaydın sevgiili pisikkkgünaydın kzlarr geçmişi okuyup gelem![]()
beğendim ilknurcuğum ama günde en az bir tane haşlanmış yumurta yemen lazım senin akşamları bari bi tane haşlayıp yee bebikin için :)) kilo aldırmıyo merak etme :)selam kızlarr nabersinizzz ben eve yeni geldim yawss( bensiz neler kaynattınız bakimmmm menümü yazayım sonraaa da geçmiş yapaıymmı
DDDd
sabah
1 poğaça
öğlen
yarım kase çorba
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzolara 2 kanat
2 yk bulgur pilavı
ara
yaırm ayva
ara
salep
defneyiii bne yiyeceğimm vallaa özge kalmayacak sanaaaaa bıdığım yaaaaa
afiyett olsunn canım menün çok güzell hatta açlıktan ölmelik menünnnn
hazalcımmm beniimmm ağzım ayrılıyor esnemektennnn:) yavaştan kaçayımmmm
yarın evdeyim inş. uzun uzun konuşuruzzzzzzzz kocaman öptüm senide minik güzel prensesinidee:))
bol bol uykulu bir geceee olsun inş.
ayy dikkat etmeye çalışıyorumdaa inş. azz kiloyla atlatabiilirim
yanlız kilo almadım ama pantollarr rahatsızz ediyor belleri falaan sence bir genişlememi oluyor yawsss(((
günaydın arkadaşlar.menü yorumlarınız için teşekkürler.ben et yemediğim için menülerimde sürekli tekrarlayan ekmek peynir olur.tavuk da yemem.balık yerim onu da en fazla haftada 1 defa.et olarak da adana kebap yerim 2 haftada bir defa.belki haftada 1 defa yarım etli hamburger.(zorlayarak)eski diyetisyenim etin yerine ekmek peynir ve kuru bakliyat koymuştu.
hoşgeldin özgecimmm günaydınn
dün hiç giremedim foruma
25 sayfaya yakın birikmişti
1 saate anca bitti![]()
sabah ne yaptı biliyor musun uyandı bu ortamıza aldık iki kere pırtlattı..sonra barış dedi hadi kızım 1-2-3 ateş dedi buda osurduuu ayy çok komiktiiien çok misafirlikte falan yüzümüze bakarak gaz çıkaran bebebklere gülerimm![]()
aman eskiler 4. ayda veriyomus messela ben gayet sağlamım heheh6 ayına kadar su bile içirmeyin çünkü onun bağırsak florası anne sütünden başka şeyler için hazır ve uygun değildir diye okumuştum
aslında atıyrum buzluğa da bu sefer atasıom gelmediii heheyemektense buzluğa ataydınn bende bazen pişirdiğim bozulmasın diye istem dışı yiyorum aslında
evet canım biliyorumrezenede çok süt yapıyormuşş
benşmkinin yanonda hiçbişiiidün biraz fazla yedim bugün telafi yapıyorumm
kendimi öyle aç hissettimki canım çok sıkkındı..
çok fazla olduu
cuma
sabah
elimin büyüklüğünde kete
1çay bardağı süt
öğle
1 büyük kase mercimek çorbası
2 dilim kepekli ekmek
(kepekli ekmeği 2 hafta önce almıştım bozulmasın diye yedimm)
akşam
1 tabak patates yahni
3 sigara böreği
ara
5 kraker
1 bisküi
mide daha güzell geldiii heheee.sporlarla kendini affetteirdin artık napalım..
fazlaları mideye atma canım bi daha koy dolaba lazım olurrrr
ah anam aha ögrenirsin bu hayat neler ögretmiyoki insana
![]()
![]()
ben hamileyken tavuk gibi olmuştum sürekli uyuyordum ilk üç ay sürekli yorgun hissediyordum kendimi sonra bi enerji geldi doğurana kadar oturmadım totomun üstüne...sen maşallah 1 lere 2lere kadar ayaktasın...
erken gibi geliyor bana hemen abrtmayım diye bişii almıyorm birazcık daha zaman geçsin bakalımmm 1 ay sonra inş.:))evet beni de hemen rahatsız etmişti2 aylık falandım sığamıyodum pantolonlara belleri sıkıyordu beni de..çok güzel hamile kotları kumaş pantolonları var ben onlardan almıştım hemen..hep giydim .çalişirkende giydim kot etekler var çok cici oluyor hem bebeğide sıkmaman rahat şeyler giymen lazım
hımm hemşerimmm bir adanalı olarak et yememen beni çokkkkkkk şaşırttıgünaydın arkadaşlar.menü yorumlarınız için teşekkürler.ben et yemediğim için menülerimde sürekli tekrarlayan ekmek peynir olur.tavuk da yemem.balık yerim onu da en fazla haftada 1 defa.et olarak da adana kebap yerim 2 haftada bir defa.belki haftada 1 defa yarım etli hamburger.(zorlayarak)eski diyetisyenim etin yerine ekmek peynir ve kuru bakliyat koymuştu.
çok güzel canımm afiyet olsun menülerine yoğurt eklesen şekerimm
geçmiş yapacaktım kociş hadi gezelim dedi yapamadım..gezdik geldik şimdi bidaha geçmiş yapıcam![]()
ankarada karlar altında kışı çok seviyorum ohh rahatladım walla kar yağıncabende girdimde geri çıkmıştım diışarı çıktık biraz gezdik hava çok güzel burda yarından itibarende yağmurlu gösteriyor defneye hava aldıralım dedik fırsatımız varken :)
ay kimseye bişi olmamıştır inşallahkızlar nasılsınız? ben güne kötü bir haberle başladım.burda büyük bir avm vardı o yanmıs.İzmitin en güzel yeriydi.hep oraya gidiyoduk biz sinemaya falan cok üzüldümkullanılamaz haldeymiş
(((
beğendim ilknurcuğum ama günde en az bir tane haşlanmış yumurta yemen lazım senin akşamları bari bi tane haşlayıp yee bebikin için :)) kilo aldırmıyo merak etme :)