• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar.misafirim vardı yeni gittiler bende hemen bilgisayar başına

merhaba tedis yeni mi katıldın aramıza ben yeni görüyorum...kendimi tanıtayım hemen adım özge 26 yaşındayım evliyim 8 aylık bebeğim var..şu an ki kilom 59.6 boyumda 1.61..umarım kısa zamanda sen de hedef kiloma ulaşırsın...sen de kendini tanıtırsan kısacık sevinirim..

hemen menümü yazayım
sabah:iki dilim kepek ekmeği+bir kaşık labne peyniri
ara:-
öğle:iki dilim beyaz ekmek+iki kaşık labne peyniri+salatalık+domates
ara:-
akşam:iki dilim beyaz ekmek(çok ince)+salata+yoğurtlu havuç
ara:bir ısırık hindistan cevizli kurabiye

canım menün güzel ama ekmeği biraz azaltabilrisin..beğendim ama sebze meyve yok birde bi oğun yemek yada çorba yiyebilirsin mesela sürekli aynı şeyleri yemek zayıflamayı zorlaştırıyor çünkü:34::34:

Son düzenleme:
selam kızlarr nabersinizzz ben eve yeni geldim yawss:(( bensiz neler kaynattınız bakimmmm menümü yazayım sonraaa da geçmiş yapaıymmı:DDDDd

sabah
1 poğaça

öğlen
yarım kase çorba

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzolara 2 kanat
2 yk bulgur pilavı

ara
yaırm ayva

ara
salep
beğendim ilknurcuğum ama günde en az bir tane haşlanmış yumurta yemen lazım senin akşamları bari bi tane haşlayıp yee bebikin için :)) kilo aldırmıyo merak etme :)

defneyiii bne yiyeceğimm vallaa özge kalmayacak sanaaaaa bıdığım yaaaaa
afiyett olsunn canım menün çok güzell hatta açlıktan ölmelik menünnnn

aslında gün boyunca hiç açlık hissetmiyorum artık ama gece 10,11 gibi bişiler zorluyor böle sandiviç filan yapıp yiyesim geliyor ama hemen gidip uyuyorum hehehee :))))uyku hormonlarıyla açlık hormonları aynı hissettirirmiş bende uykuya veriyorum artık :))))
midem küçüldü sanırım canım artık çabucak doyuyorum

hazalcımmm beniimmm ağzım ayrılıyor esnemektennnn:) yavaştan kaçayımmmm
yarın evdeyim inş. uzun uzun konuşuruzzzzzzzz kocaman öptüm senide minik güzel prensesinidee:))
bol bol uykulu bir geceee olsun inş.

ben hamileyken tavuk gibi olmuştum sürekli uyuyordum ilk üç ay sürekli yorgun hissediyordum kendimi sonra bi enerji geldi doğurana kadar oturmadım totomun üstüne...sen maşallah 1 lere 2lere kadar ayaktasın...

ayy dikkat etmeye çalışıyorumdaa inş. azz kiloyla atlatabiilirim
yanlız kilo almadım ama pantollarr rahatsızz ediyor belleri falaan sence bir genişlememi oluyor yawsss:((((

canım genişleme hemen olmaz daha kilo da almazsın sen belki bebik var diye kendin rahatsız oluyorsundur psikolojik olarak...ama kiminin iç karnı dar oluyor hemen hissedebiliyor giyme artık dar belli pantolonlar...

günaydın arkadaşlar.menü yorumlarınız için teşekkürler.ben et yemediğim için menülerimde sürekli tekrarlayan ekmek peynir olur.tavuk da yemem.balık yerim onu da en fazla haftada 1 defa.et olarak da adana kebap yerim 2 haftada bir defa.belki haftada 1 defa yarım etli hamburger.(zorlayarak)eski diyetisyenim etin yerine ekmek peynir ve kuru bakliyat koymuştu.

canım sabah yediğini öğlen yeme mesela barbunya yemeğinden 4 kaşık bir kase salata gibi o zaman daha tok hissedersin..ama tabi herkesin kendine göre bi bünye olayı var sen bizden daha iyi bilirsin :)

hoşgeldin özgecimmm günaydınn :54:
dün hiç giremedim foruma
25 sayfaya yakın birikmişti
1 saate anca bitti:1::1::1::1::1::1:

bende girdimde geri çıkmıştım diışarı çıktık biraz gezdik hava çok güzel burda yarından itibarende yağmurlu gösteriyor defneye hava aldıralım dedik fırsatımız varken :)

dün oyacığımın diyetisyenin verdiği zayıflama çayını yapıcam baklaım naal olacak tadı..
ben çıkıyorum kızlar biraz evle uğraşacam öpüyorum sizi :54::54::54::54:

en çok misafirlikte falan yüzümüze bakarak gaz çıkaran bebebklere gülerimm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
sabah ne yaptı biliyor musun uyandı bu ortamıza aldık iki kere pırtlattı..sonra barış dedi hadi kızım 1-2-3 ateş dedi buda osurduuu ayy çok komiktiii

6 ayına kadar su bile içirmeyin çünkü onun bağırsak florası anne sütünden başka şeyler için hazır ve uygun değildir diye okumuştum
aman eskiler 4. ayda veriyomus messela ben gayet sağlamım heheh

yemektense buzluğa ataydınn bende bazen pişirdiğim bozulmasın diye istem dışı yiyorum aslında
aslında atıyrum buzluğa da bu sefer atasıom gelmediii hehe

rezenede çok süt yapıyormuşş
evet canım biliyorum

dün biraz fazla yedim bugün telafi yapıyorumm
kendimi öyle aç hissettimki canım çok sıkkındı..
çok fazla olduu

cuma
sabah
elimin büyüklüğünde kete
1çay bardağı süt

öğle
1 büyük kase mercimek çorbası
2 dilim kepekli ekmek
(kepekli ekmeği 2 hafta önce almıştım bozulmasın diye yedimm)

akşam
1 tabak patates yahni
3 sigara böreği

ara
5 kraker
1 bisküi
benşmkinin yanonda hiçbişiii

sporlarla kendini affetteirdin artık napalım..
fazlaları mideye atma canım bi daha koy dolaba lazım olurrrr

ah anam aha ögrenirsin bu hayat neler ögretmiyoki insana
:1: :1:
mide daha güzell geldiii heheee.

kızlar biz dışarı çıkcaz alışverişe öpüyoruum siziiii

ben hamileyken tavuk gibi olmuştum sürekli uyuyordum ilk üç ay sürekli yorgun hissediyordum kendimi sonra bi enerji geldi doğurana kadar oturmadım totomun üstüne...sen maşallah 1 lere 2lere kadar ayaktasın...

kızlar nasılsınız? ben güne kötü bir haberle başladım.burda büyük bir avm vardı o yanmıs.İzmitin en güzel yeriydi.hep oraya gidiyoduk biz sinemaya falan cok üzüldüm:(:(kullanılamaz haldeymiş:((((

evet beni de hemen rahatsız etmişti2 aylık falandım sığamıyodum pantolonlara belleri sıkıyordu beni de..çok güzel hamile kotları kumaş pantolonları var ben onlardan almıştım hemen..hep giydim .çalişirkende giydim kot etekler var çok cici oluyor hem bebeğide sıkmaman rahat şeyler giymen lazım
erken gibi geliyor bana hemen abrtmayım diye bişii almıyorm birazcık daha zaman geçsin bakalımmm 1 ay sonra inş.:))
ama normal diyorsun sevindim:DDDd
günaydın arkadaşlar.menü yorumlarınız için teşekkürler.ben et yemediğim için menülerimde sürekli tekrarlayan ekmek peynir olur.tavuk da yemem.balık yerim onu da en fazla haftada 1 defa.et olarak da adana kebap yerim 2 haftada bir defa.belki haftada 1 defa yarım etli hamburger.(zorlayarak)eski diyetisyenim etin yerine ekmek peynir ve kuru bakliyat koymuştu.
hımm hemşerimmm bir adanalı olarak et yememen beni çokkkkkkk şaşırttı:DDDDD
ama neyseki adana yı seviyorsun:DDd ordan kurtarıyorsunhehe
senin misafir ağırlaman misifr olman çok zordur yaws adanada herşey etle yapılır:DDDD
çok güzel canımm afiyet olsun menülerine yoğurt eklesen şekerimm

saol canımmm yoğurttt aslında çok tüketiyorum ama bu ara süte ağırlık verdimm yoğurdu ihmal ettim:DD yarın inş. yerim

bende girdimde geri çıkmıştım diışarı çıktık biraz gezdik hava çok güzel burda yarından itibarende yağmurlu gösteriyor defneye hava aldıralım dedik fırsatımız varken :)
ankarada karlar altında kışı çok seviyorum ohh rahatladım walla kar yağınca

beğendim ilknurcuğum ama günde en az bir tane haşlanmış yumurta yemen lazım senin akşamları bari bi tane haşlayıp yee bebikin için :)) kilo aldırmıyo merak etme :)

ay canımmm hergün yemye çalışıyorum amaa sabah kaynatmak zor geliyorr ama bu hafta 5 gün yedimm:DDDD
akşamlarımı amanın:DDDD

Back
X