• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse akşam düzelir belki internet ben gidip sporumu yapayım :)
düzelmezse yarın yazarım menümü kızlar. hepinize iyi pazarlar
ha akşam narı yemedim. en son sekizde yediğim akşam yemeği ile yattım :)

analiz yapmaktan fenalardayım ama az kaldı onu da hafta içi yapcem yeter yaaaa:)

slm, grupta boş yeriniz olduğunu okudum ben de katılabilir miyim. kilom 68.7 çıktı bu sabah aç karnına. Haftada 3 gün spor yapıyorum ve hedefim 60. boyum 1.68 benide eklerseniz sevinirim.

slm, grupta boş yeriniz olduğunu okudum ben de katılabilir miyim. kilom 68.7 çıktı bu sabah aç karnına. Haftada 3 gün spor yapıyorum ve hedefim 60. boyum 1.68 benide eklerseniz sevinirim.

hoşgeldin evet yerimiz var kararlıysan ve hergün nete girmede sorunun yoksa gelebilirsin
her gün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var baştan söyleyim inş sorunun yoktur nete girmekte

öyle adam nikah masasına bile kusur bulur heralde:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bulmaz bulmaz beni bulmuş daha ne istiyor hökümet gibi karıyım :52::52::52::52:

dün biraz fazla yedim bugün telafi yapıyorumm
kendimi öyle aç hissettimki canım çok sıkkındı..
çok fazla olduu

cuma
sabah
elimin büyüklüğünde kete
1çay bardağı süt

öğle
1 büyük kase mercimek çorbası
2 dilim kepekli ekmek
(kepekli ekmeği 2 hafta önce almıştım bozulmasın diye yedimm)

akşam
1 tabak patates yahni
3 sigara böreği

ara
5 kraker
1 bisküi

evet fazla olmuş karbonhidrat çok fazla

bugün
sabah
1 tatlı kaşığı toz tarçınla 2 bardak süt içtimm

öğlen
1 tabak salata

akşam
1 tabak çorba
yicem üzerine bol kırmızı biber baharatla

telafi günü güzelmiş menün canım

"""2012 kutlu olsun göbişlerimiz bebiş dolsun""" diye forumda konu açılmışş:1::1::1::1::1:

bizde amiinn diyelim o zaman :27::27::27::27:

evet gördüm ..
bende diyomkidiyorumki 2012 KUTLU OLSUN GÖBİŞLERİMİZ DÜMDÜZ OLSUNNN
:9::9::9:

buda süpermiş :46:

Salihacıgım ben çıkıyorum ..
Benim oglanlar sıkıldılar birbirini yiyolar:36::22:...
Dışarda kar var hala yagıyo..
Küçük hasta bogazlar şişmiş dışarıda çıkamıyolar ..
Biraz sevgi göstereyim onlara:4::22:

banada göster emooşşşşş

tv kaşrısına geçiyorrsunnn eline kumanda lıyorsun ayaklarını uzatıyorsun ohh mis gibi:) bak baklım nasıl oluyor:D

canım yarın gün var bizde sıra arkadaşımda temizlik hazırlık nerde tembellik :52:

bu akşam abimin büyük oglunun nişanı var. eh insanın abi ve ablasıyla yaş farkı 18 olunca yegenleri ondan önce nişanlanıyor böyle. ayyy şimdi giyindim süslendim faland a ben nefret ederim böyle salonda falan yapılıyormus gelen giden sen ne zaman evlenicen dicek pufff ne gereksiz bir soru sanane kardeşim canım istedigi zaman evlenicem diyesim geliyor. yada senin gibi dümbelekler soru daarcıgını genişlettiginde ahahahaha böyle desem ne hoş olur

o zaman ben menumu yazayım beni almaya gelen olana dek :)

sabah 2 dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir bir rafadan yumurta üstüne dün yaptıgımız içeçekten içtim.

ara yeşil çay

öglen yok

akşam brokoli salatası

bu arada beni almaya geldiler hemen cıkmam lazım kızlar beni nolur bu akşam izinli sayın lütfeeeen

slm kızlaaar yabugün nyeyse kşmseyi yakalayamadım...oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :)

kızlar nasılsınız? ben güne kötü bir haberle başladım.burda büyük bir avm vardı o yanmıs.İzmitin en güzel yeriydi.hep oraya gidiyoduk biz sinemaya falan cok üzüldüm:(:(kullanılamaz haldeymiş:((((

evet biraz önce gösteriyodu tv 100 iş yeri varmış...yazıkya mal canın yongasıdır derler zor

selam kızlar nasılsınız
bizim yarın günümüz va rsıra arkadaşımda temizlik yaptık
birazdand apasta börek işine girişecez bi bakıyım dedim
burda kar yağıyor sizin oralar nasıl
burda akşamdan beri hiç kesilmedi agır agır yagıyo..

ödem söktürücü çayı yaptım içiyorum şimdi kokusu harika ama limon tadı çok yoğun olmuş acıtmış biraz..bir daha yaptığımda limonu yarım atıcam...
bakalım işe yarıycak mı bu hafta full içmeyi düşünüyorum bundan
bende içtim canım evet tarçın kokusu çok güzel ama limon ağır basmış

limonu kaynatmayın bence enson sıkın kabugunu atmayın içine kabugu kaynayınca acı oluyor

kızlarrr merhabaaa ben geldim çok yorgun şekilde:(((
aslıyaaaa tembellik yapıyorum diye hava atarkennn çok yoruldum ah aslıcım beddua mı ettin banaa ay ayy:((

selam millet ben geldim nasılsınız bakalım
foton harika canımm:16:
o zaman ben menumu yazayım beni almaya gelen olana dek :)

sabah 2 dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir bir rafadan yumurta üstüne dün yaptıgımız içeçekten içtim.

ara yeşil çay

öglen yok

akşam brokoli salatası

bu arada beni almaya geldiler hemen cıkmam lazım kızlar beni nolur bu akşam izinli sayın lütfeeeen
:46::46::46::46: ögle yok ama sanırım geç uyanıldı..
gece yatmadan süt yada yogurt süper olur...:56:
slm kızlaaar yabugün nyeyse kşmseyi yakalayamadım...oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :)

cevap veren yok hımm ızgara et mi yesem yada ızgara kuzu tabii pilavsız sadece salata ayran ile.

masum kebapp:44::44::44:
adını hiç duymadım:44::44:
ama keşke ögle yeseydin akşamları daha hafif olmalı

menümüdeee yazayımmmmm
sabah=öğlen
1 yumurta
2 çeri domates
1 tk kaymak
1 tk bal
1/2 kk peynir
1,5 dilim ekmek

ara
sütlaç (1 kepçe kadar)

akşam
300 gr balık
1 tabak brokoli havuç haşlama
biraz roka

ara olarak
2-3 ceviz
1 portakal
1 elma
1 mandalina yiyeceğim

menümü yazayım sabah sirkeli su+form çayı(her sabah içiyorum bazen yazmıyorum ama ben sanki fayda görüyom)
kah:
2 adet yumurta beyazı
1 kk peynir
1parmak kadarcık tepsi böregi

ögle:
2 dilim fırınlanmış şekersiz kabak

akşam:
1 tabak pırasa yemegi
1avuç içi kadar fırınlanmış tavuk gögsü

ara:
2 dilim kabak fırınlanmış(yemedim aslında canım istemiyo ay yemiyeyim işte)

Back
X