• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kansızlık için her şey :))
emir büyük yerden kıza kıza bana bi hal oldu..yok hep sebze yiyosunda yok bilmem nee :)

hımsss haksızdaa sayılmazzz canımmmm
ciğerr tavsiyee edeirmmm sakatatla aran iyiyseeeeeeeee
ay kansızlık için dalak:DDD en güzeliiiii gözleyeceksinn iiceee yerken üzerine bolcaa kimyon ohhhhhh

erken gibi geliyor bana hemen abrtmayım diye bişii almıyorm birazcık daha zaman geçsin bakalımmm 1 ay sonra inş.:))
ama normal diyorsun sevindim:DDDd

hımm hemşerimmm bir adanalı olarak et yememen beni çokkkkkkk şaşırttı:DDDDD
ama neyseki adana yı seviyorsun:DDd ordan kurtarıyorsunhehe
senin misafir ağırlaman misifr olman çok zordur yaws adanada herşey etle yapılır:DDDD

saol canımmm yoğurttt aslında çok tüketiyorum ama bu ara süte ağırlık verdimm yoğurdu ihmal ettim:DD yarın inş. yerim
yok canım sıkıntı veriyor insana valla kotlar 2-3 ay olsun al mutlaka sıkma karnını sakınn

benim annem kırkımız bitince başlıyo mercimek çorbasına yemeklerin suyundan içiriyordu.. ben doğunca bi kavanoza 2 bal 1 tereyağını karışm yapmış her sabah 1 tatlı kaşığı yedirirmiş..
ay yok bal falan vermem de belki yavaş yavaş başlarım meyve sularına,sebze çorbalarına

ödem söktürücü çayı yaptım içiyorum şimdi kokusu harika ama limon tadı çok yoğun olmuş acıtmış biraz..bir daha yaptığımda limonu yarım atıcam...
bakalım işe yarıycak mı bu hafta full içmeyi düşünüyorum bundan

bu emzirirken sorun olmaz di mi özge ya bende mi yapsam acabaaaaa????
hımsssssss bende alayım ozaman kakao yağıııı hiçbişi yapmıyorummmmmmmmm canımm yaaaaaaa dalin bebek yağını tavsiye etti arkadaş ama unutuyorum almayı
senin defnoşş pek haylazmış kızzzz neler yapmış bak sana anne karnındaa:)))))
bıdığım benimmm
benim durumumuda merak ediyorum bakalım neler olcek:D
ben mustelanın kremlerini almıştım ama 1 kutu anca bitirdim duruyo diğerleri 1 göğüs 1 karın için olan hiç açilmamiş, birer tanesi de 2 kere kullanılmışş çok üşendim sürmeye bi de pahalı namussuzlar kaldı öyleceeee

bu akşam abimin büyük oglunun nişanı var. eh insanın abi ve ablasıyla yaş farkı 18 olunca yegenleri ondan önce nişanlanıyor böyle. ayyy şimdi giyindim süslendim faland a ben nefret ederim böyle salonda falan yapılıyormus gelen giden sen ne zaman evlenicen dicek pufff ne gereksiz bir soru sanane kardeşim canım istedigi zaman evlenicem diyesim geliyor. yada senin gibi dümbelekler soru daarcıgını genişlettiginde ahahahaha böyle desem ne hoş olur
ayy iğrenc bi durum cidden sorup dururlar şimdiii

slm kızlaaar yabugün nyeyse kşmseyi yakalayamadım...oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :)
iyiymişş canım afiyet olsun poğacaların..heeh masum kebap

menümüdeee yazayımmmmm
sabah=öğlen
1 yumurta
2 çeri domates
1 tk kaymak
1 tk bal
1/2 kk peynir
1,5 dilim ekmek

ara
sütlaç (1 kepçe kadar)

akşam
300 gr balık
1 tabak brokoli havuç haşlama
biraz roka

ara olarak
2-3 ceviz
1 portakal
1 elma
1 mandalina yiyeceğim
çok güzell canımmmmmmmmmmmmm

menümü yazayım sabah sirkeli su+form çayı(her sabah içiyorum bazen yazmıyorum ama ben sanki fayda görüyom)
kah:
2 adet yumurta beyazı
1 kk peynir
1parmak kadarcık tepsi böregi

ögle:
2 dilim fırınlanmış şekersiz kabak

akşam:
1 tabak pırasa yemegi
1avuç içi kadar fırınlanmış tavuk gögsü

ara:
2 dilim kabak fırınlanmış(yemedim aslında canım istemiyo ay yemiyeyim işte)

şekersiz kabak nasıl oluyo kii
Sabah:
Saat 12:30 
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: (yemedim)
17:00
soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)

tekrar giremezsem yarın görüşürüz şekerleeeer
çok güzellll

yeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz
çok şirin bayıldımmmmm

hoşgeldin niye yoruldun gezdinmi??

evet gezdik ya sinir oldum bi elbise bulamadım istediğim gibiiiiiii
hoş geldin şekerrr buradayızzzz biz hadi geçmişini yapta gel
geldim ama çıkcam geri kız mızmızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bi tane buldum aslında elbise ama göğsü sıktı bi büyüğü de büyük olduuu offff bıktım memişlerdennnn ..eskiden küçücüktüüü

bi tane buldum aslında elbise ama göğsü sıktı bi büyüğü de büyük olduuu offff bıktım memişlerdennnn ..eskiden küçücüktüüü

sen benimkileri görrr:Dd şahlardı şahbazz oldularrr herbiri kafam kasar şuandaaa:DDD
şimdiden böyleyseeee ay neysee:DDd

arkadaşlar ben geldim.biraz geçmişe baktım.foruma alışmaya ve sizleri tanımaya çalışıyorum.ama şunu gördüm ki 2 günde alışkanlık yaptı özledim akşama kadar

mihrace hemşerim adanalıyım ama ne hikmetse et yiyemiyorum.küçükken belliymiş benim obur olacağım.daha mini miniyken bir tencere et yemişim sonra asla yedirememişler bana.hamileyken başladım biraz biraz o da sadece kebap

mihrace hemşerim adanalıyım ama ne hikmetse et yiyemiyorum.küçükken belliymiş benim obur olacağım.daha mini miniyken bir tencere et yemişim sonra asla yedirememişler bana.hamileyken başladım biraz biraz o da sadece kebap

:)) bıktırmışlar senii birdennn:)
neyseeee zaten insan et yiyecekse kebap yemeli:DDDDDDDd hehe

yok canım sıkıntı veriyor insana valla kotlar 2-3 ay olsun al mutlaka sıkma karnını sakınn
ben mustelanın kremlerini almıştım ama 1 kutu anca bitirdim duruyo diğerleri 1 göğüs 1 karın için olan hiç açilmamiş, birer tanesi de 2 kere kullanılmışş çok üşendim sürmeye bi de pahalı namussuzlar kaldı öyleceeee

:))) şubatttaaa alacağımmmmm inş.
ayy bende alayımmmmmmm krem yaaaaaaa ama bende üşenirim sne gibi:)

juliannayı nerden buluyon:44:
dvd sini satın aldım canım ama istersen biri link yollamıştı gönderem sana. ben bir türlü indiremedim o linkten ktunelle falan giriyon karışık geldi vazgeçip satın aldım :)
yeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz
:nazar::nazar::nazar::nazar:

karınlar dümdüz sloganına da bayıldım bu arada.benim göbüş benden bir adım önde gidiyor da.eeeeyyyyyy göbüş sözüm sana eriyecek ve dümdüz olacaksın tamammı,anlaştık mı
ay arkadaşlar hiç unutmam geçtiğimiz yaz denizde bir kadın benim haşmetli göbeğime ve oğluma bakıp kardeş geliyor herhalde demişti.

karınlar dümdüz sloganına da bayıldım bu arada.benim göbüş benden bir adım önde gidiyor da.eeeeyyyyyy göbüş sözüm sana eriyecek ve dümdüz olacaksın tamammı,anlaştık mı
ay arkadaşlar hiç unutmam geçtiğimiz yaz denizde bir kadın benim haşmetli göbeğime ve oğluma bakıp kardeş geliyor herhalde demişti.

amanın çok kötü olmuş bu hemşerimmmm karnın dümdüz olduğunda inş. aynı kaıdnla birdaha kaşrılaşırsın hıhhhh

Karınlar dümdüz, totolar oval ve biçimli, beller incecik ve kavisli, basenler yok bacaklar sütun gibi olsun innnnşşşaallllaaahhhh..:52::52::52:
ya kızlar ben gayet çatlak ve yırtık bir arkadaşım 70*79 topiğinde ama nedense sizin topikte bir ağırlık çöktü bana pek edepli pek kibar yazıyom ya. ne ettiniz bana:27::27::27:

Karınlar dümdüz, totolar oval ve biçimli, beller incecik ve kavisli, basenler yok bacaklar sütun gibi olsun innnnşşşaallllaaahhhh..:52::52::52:
ya kızlar ben gayet çatlak ve yırtık bir arkadaşım 70*79 topiğinde ama nedense sizin topikte bir ağırlık çöktü bana pek edepli pek kibar yazıyom ya. ne ettiniz bana:27::27::27:

:DDD biz edepli kızlarızzz ayak uyduruyorsun bize:DDDDD hehe
şaka bir yana açarızz seni hayatım:DD merak etme sen

Back
X