- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.161
spor salonu belediyenin mi yoksa özel salonmu
özel canım, 3 aylık 150 ödedim. haftada 3 gün anlaştık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor salonu belediyenin mi yoksa özel salonmu
arkadaşlar ben de işe gidiyorum.akşama görüşürüz.hepinizi öptüm
balackattedis
kızlarr hoş geldinizzz ben siznle tanışamdımmm önce kendimi tanıtayaımmmmm ben fadik 26 yaşındayım (27 olcemmm ) şükür ki bekarımist yaşıyorum hem okuyorum hemde çalışıyorummm yaniiii mayıstan beri burdayımm öylee yanii bukadarcıkkkkk
sizdeeee bana müsait olduğunuzda kendinizi tanıtırmısınn
![]()
fadikciğim işe gitmeden önce hemen kendimi tanıtayım.adım emine adanadayım sınıf öğretmeniyim.4.5 yaşında bir oğluşum var.tanıştığıma çoooooook memnun oldum.inşallah burada çooooooook güzel paylaşımlarımız olur ve hep beraber zayıflarız
nuray aramıza hoşgeldinn.. ben saliha 23yaşındayımm bebişsiz evliyim ankaradayımm ev kedisiyimm![]()
canım hoşş geldinnnn oğluşun varmışşşş allah bağışlasınnn
spor yapman harika canım inş.. kiloyuda verdın mıı tatatatat tamadırr işteeeeeeeee![]()
Hoşbulduk çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız. Hep birlikte vereceğiz inş. kiloları ben çok azimliyim sizin de sayenizde dahada hırslanırım inş. Çok kötü olaylar yaşadım kafamı biraz dağıtmak için kilo vermeye odaklandım. Başaracağız inş.
benim melek iyi şimdilik cadaloz herzamanki gibi hihiihhazall hayatımm seninnnnn melekkkkk napıyoo gezınce uyumuşş okudummmmmmmmm ahh benimm meleğim sıkılıyo tabii evdee sürekliiii haklıı yaniiii![]()
memnun oldum nuraycımm..bende hazal yaş 25 benimde bi cadaloz kızım var..öğretmenim şimdilik evdeyim bebek büyütmeye çalişiyorummmİsmim Nuray, yaş 27 . Bir oğlum var.
belli olmaz o benim de hemen çıkmıştı karnımm=))))DDD yawwss çok erken değilmi
(( püfssss
tartıyada çıkamadım korkumdanDDD
görüşürüz aslıcımmmmmmmmmmmmkızlar ben kaçayım artık hazırlıklara başlıyorum akşam gelirim artık öpüyorum sizi kocaman![]()
gerçektne fazlamı olmuşşafiyet olsun canımm.. sanırım biraz fazla mı yiyosun.. hamile olabilirsin ama bebişin ihtiyacı nekadar kiDDDDDDDD
teşekkürlerr canım darısı sizleree kızlarrr
tbrrkkkkkk bizde istiyoruzz bananee bananeee
süperrrrrrr sproun canım tebrikelrrr bu gidişle sizlerede mezuniyet belgesi hazırlanırrr merak etme başarılarrsporumu yaptım geldim.40 dakika koşu bandı hız 6 birde 10 dk bisiklet
mihrace tebrikler.http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif
darısı hepimize
afiyet olsunn sadecee labne biraz fazla geldi yağlı bir peynirrrr çünküüüsıra menümde
sabah:1 ince dilim ekmek+1 yemek kaşığı labne
öğle:yarım simit
akşam:3 kaşık kısır+3 kaşık mantar salatası+1 minik boy haşlanmış patates+yoğurt
ara:yarım elma+yarım kivi+yarım portakal
meyve konusunda eleştirilerinizi dikkate aldım
afiyet olsun çok çok güzelllllkızlar dün ki menüm
sabah 3 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
2 fincan şekersiz çay 3 adet siyah zeytin 1 dilim peynir
domates salatalık
ara 1 fincan yeşil çay
öğlen 2 yk yulaf ezmesi ve 3 yk yoğurt
ara ödem söktürücü çaydan 1 bardak
akşam 3 adet köfte 5 yk makarna
boooooolll salata
ara ödem söktürücü çay (tadı çok fena zorla içiyorum)
meslek değiştirmeyee karar verdiim2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan![]()
inş. canım çok çok güzel moral veriyorsunuz inş. görürüm o güzel günleriiiibayyıııııılllldddııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm çok güzel olmuş...canım benm kalbini ferah tut sen tabi kendine de dikkat et..bende hep korktum hamileliğim boyunca hareket etmeye başlayınca biraz rahatlamıştım çünkü 3 saate bi beklerdim ediyor mu etmiyor mu diye edince rahatlardım...ayy karnımda ki hareketlerini o kadar çok severdim ki anlatamam dünyanın en güzel duygusu canım senin de yaşaman ne güzel...allah hayırlısıylıda kucağına versin canım..şu ilk 4 ayı atlattın mı rahtalarsın biraz
teşeşkür edeirm ayşemmmçok hoşuma gitti benimdee darısıda sizlere:)))))çok begendim süpermiş bu tebrik ederim ilkoşummmmmmmmmmm![]()
yaramaz mauseben öle girip çıkmıştım canım :))mausum bozuk beni sinir ediyor diye yazmadım bişiler...
ilkoşum sende mi mezun oldun vay beee neyse en kısa zamanda çok olmayacak şekilde şöle 5 kilo fazlayla geri bekliyoruz....
hehe bak bak gezginci hatunaaaa:))) sen arada ona temiz hava aldır mademseeeekızlar inanamayacaksınız ama benim kız dün 10 da uyudu dışarda gezince yoruldu heralde neredeyse uyumadı dışarda bakındı salak salakk.=) eşime dedim bu böyle olacaksa ben hergün bi alışveriş merkezindeyim deli gibi gezcez kızımla hehehhe
özgecim 45 olayını brazz abartmış gibiisincanım ben hedef tarihi olarak kendime 1 mayısı hedefledim o zaman inşallah mezun olurum ama burayı nasıl bırakıcam onu bilemiyom..bi daha mı hedef belirlesem ki bu seferde 45 yaparım sonrada kilo alma topiğine katılıp kilo almaya çalışanların arasına katılırım heralde :)))
salihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni oraya getirme![]()
benim canım acayip bi şekilde poğoça istiyor((
toplamda fazla yemiyoruz tek sıkıntı akşam yemeğini ağır yememizzbende nerde bu aslı diyordum hehee![]()
yanlış alıntıya yazmışımgerçektne fazlamı olmuşş(( hangisi falza meselaaa azaltayım yawsss
![]()
slm canııım yeni baktım nete pardon yanıt gecikti. bende erzurumda devlet memuruyum 31 yaşındayım evliyim çocuk yok. 3 aydır 70-79- topiğindeydim şimdide size geldiiim. istanbulda okudum benim şehriiim çok severim ve çok özledim kaç senedir gidemedim yav :)))balackattedis
kızlarr hoş geldinizzz ben siznle tanışamdımmm önce kendimi tanıtayaımmmmm ben fadik 26 yaşındayım (27 olcemmm ) şükür ki bekarımist yaşıyorum hem okuyorum hemde çalışıyorummm yaniiii mayıstan beri burdayımm öylee yanii bukadarcıkkkkk
sizdeeee bana müsait olduğunuzda kendinizi tanıtırmısınn
![]()
kız diet değil bildiğin poça. sadece yağını az koydum birde toplam kalorisini hesapladım böylece poça başına ne aldığımı görem dedim :)hayatm yanlış hatırlamıyorsum dün kara kedi poğaça yaptı diyet poğaçaD alsana tarifini
![]()