• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
çok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
bol ılık su içir faydasını görürsünüz...burun damalası kullandır.nemlenmesi iyi olunca öksürük rahatlar..
ben dün kardan dolayı eve 5 saatte geldim:( 5.30 da işten çıktım 22:30 u geçiyordu eve ulaştıgımda boğaziçi köprüsünün üzerinde hareketsiz 1 saatten fazla kaldım:S

o saatte ve totom donmus geldim eve. hergün 1.5 saat spor ancak evde oturanlar yapabilr. hele ki benim bu şehirde eve ulaşıp işlerimi hallettikten sonra o kadar spor yapmam imkansız. ama bugün annem hasta oldugundan evdeyim. bugün yaparım 1.5 saat olmasa da

çocukları yoktur yada evli değildir....

aaaa:19:
kızdım size..
şahsen evli ilkokul1.sınıf ve 4. sınıfa giden 2 yaramaz ve evde yardımcı olmayan bi kocam var ama spora mutlaka fırsat ayırıyorum kızlar...yoksa kilo verilmiyo ha bazen nöbetlerden dolayı yapamıyom ama haftada enaz 3-4 gün yapmaya çalışıyom zaten haftada enaz 2 nöbetim oluyo 24 saatlik..akşam nöbet dışı 08-16:30 mesai.eve gelip yemek bulaşık ve çocukların dersleri ile ilgileniyorum .beni burda baştan beri takip edenler bilirler küçüge okuma çalışmalrı saat 10a kadar büyükle çalışırım sonra spor ve arkasından kocayla ilgilenme..

ee yani evde oturanlar spor yapabilirler ama isterse herkes yapabilir.ve ben spor yapamadıgım zaman 1 sporla 2 kilo veriyorum haftalık...11 kasımda başladım 116 ile..bilmem takdir sizin..

ben evdeyim çocukta yok ama 1.5 saat spor yapamam.. spor salonunda yapılır ama

merhaba leslie ile yürüyüş yapabilirsin eğlenceli geliyor bana. Spora gitmeden önce yapıyordum ben. İstersen dene. 47 dakka sürüyor 3 millik olanı. Bayağı terletiyordu beni.

Kızlar bişi söyüleyceğim ben şimdi kendimce az kalorili şeyler yiyerek zayıflamay açalışıyorum. Ama haftaya pazartesinden itibaren 5 günde 5 kilo diyeti varya onu denemek istiyorum hiç deneyen oldu mu nasıldır?

çok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
bol ılık su içir faydasını görürsünüz...burun damalası kullandır.nemlenmesi iyi olunca öksürük rahatlar..

kızdım size..
şahsen evli ilkokul1.sınıf ve 4. sınıfa giden 2 yaramaz ve evde yardımcı olmayan bi kocam var ama spora mutlaka fırsat ayırıyorum kızlar...yoksa kilo verilmiyo ha bazen nöbetlerden dolayı yapamıyom ama haftada enaz 3-4 gün yapmaya çalışıyom zaten haftada enaz 2 nöbetim oluyo 24 saatlik..akşam nöbet dışı 08-16:30 mesai.eve gelip yemek bulaşık ve çocukların dersleri ile ilgileniyorum .beni burda baştan beri takip edenler bilirler küçüge okuma çalışmalrı saat 10a kadar büyükle çalışırım sonra spor ve arkasından kocayla ilgilenme..

ee yani evde oturanlar spor yapabilirler ama isterse herkes yapabilir.ve ben spor yapamadıgım zaman 1 sporla 2 kilo veriyorum haftalık...11 kasımda başladım 116 ile..bilmem takdir sizin..

Benimde bir oğlum var çalışıyorum.. Ama haftada 3 gün gidiyorum spora. Ama yinede herkesin durumu bir değil gitmemek veya yapmamak için sebepleri olan olabilir. Sporun ben daha bir faydasını göremedim ama onu da belirteyim 1,5 haftadır gidiyorum.

kızdım size..

bebeğim kızma haklısın biraz da pötler kalkmıo yerinden:) ben günde 1.5 saat spor yapamam demek istedim aslında ama tabi günde 30-45 dk arası popomu sıksam kesinlikle yaparım. bu arada ben senin 2 ayda 16 kilo verdiğini bilmiodum yani ben gruba başladıgımda 103 falandın sanırım valla şu an gaza geldim hemen kalkıom lesli ile yürümeye gidiyom bi de seni seviom saol bebeim:54::54:

kimseler yoooook bir tek ben varım canım. kaptanım 7 mesaj olayı sizde ezelden beridir mi var yoksa yeni mi. ha birde sayma sırası bana ne zaman gelecek?

canım ilk başta yoktu ama paylaşım azalmıştı bende sonra bu karalı getirdim
sana 2 haftasonra sıra gelebilir canım

bence diyet yapmak çok kolay.en önemlisi o kiloyu korumak.ben 2 defa kilo korumada başarısız oldum.artık bu son.vereceğim kilolarımı,yeme alışkanlıklarımı kökünden değiştireceğim ve kilo almayacağım inşallah

evet canım kilo veriliyor ama önemli olan korumak geri aldığında insan daha kötü oluyor eskiye oranla ben ne güzel vermiştim niye korumadım diye kendini yiyor

günaydıııııınlar kız benim isimden o kadar çok varki bu topikte karışırız ama yine de söyleyem sanki çok saklar gibi oldum rahatsız oldum :) ismim emine...

haftalık mı canım sıra ne zaman gelecek kaptan haber verir herhal dimi.
bu arada hanımlar gururla söylüyom akşam kek yemedim. kendime ödül verem diye yiyecektim ama vazgeçtim hatta yemekten sonraq hiçbirşey yemedim.
yanımda yarım dilim getirdim ama sabah la öğle arasında ara öğün niyetine yiyecem.
listelerim sizle olduğumdan beri iyi lakin çok az bu seferde kalori değeri çok az. biraz yükseltmem lazım yoksa kilo verimi duracak biliyorum.
aklınız da olsun günlük kalori ihtiyacını düşürmek evet kilo verdiriyor ama 1000 kalorinin altında uzun süre devam ederseniz vücut savunmaya geçiyor ve bu safer az yemenize rağmen veremiyorsunuz. hatta depo yapmaya başlıyo vücut.:52::52::52::52:

bir eminemiş daha oldu 3 emine var takımda size numara verelim bari karışıklı olmasın :27::27::27:
söylediklerinde çok haklısın cnaım belli bir süre sonra vücut herşeye alışıyor

canım bu 7 mesajın kökeni ne. eskisin diye sana soruyooom. millet devam etmiyordu da devama zorlamak için mi başladı.yoksa bu zayıflama gruplarında hep varmı mesaj sayma işi. bazılarıda her msj no veriyor gördüm de. gerçi geçen hafta yazıştığım takım mesaj sayımı yapmıyordu ama onlarda da paylaşım çok azdı saf ilerlemiyordu. Biz 70-79 da msj saymıyoz ama orasıda öyle bir çene ki okumaya yetişilmiyo. saatda 10 sf gittiğini bilirim :)

canım senin yazdığın topikte üye sınırlaması yok herkes yazabilir o yüzden çok paylaşım oluyor ama cuma zayıflama takımlarında sayı belli 12 kişi en fazla 13, izinlilerde olunca sayı azalıyor paylaşım çok olmayabiliyor bizde bunu arttıralım diye bu kuralı koyduk diğer takımların bazılarında da var bu durum amaç paylaşım artsın ama bunu bir görev gibi yapmıyoruz öyle olunca zaten bize bir faydası olmuyor

günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden

bronşit olmus:( benim annem 1937 dogumlu yani biraz da çökmüş açıkcası gençliğinde çok çalışmış vs. vucut direnci o kadar düşükki biraz bişey olsun ertesi gün hasta. bebek gibi. ben de akşam geldim baktım evde öyle ölü gibi yatıyor kadın. gögsüne viks falan sürdüm. işe de gitmedim bugün sabah ona tarhana çorbası pişirdim ilaçlarını verdim. az önce balgam söktürücüsünü verdim. birazdan da taze meyvesuyu sıkıcam sahlet ıhlamur gögse viks vs bişiler yapıcam işte.

geçmiş olsun cnaım allah acil şifalar versin

ay geldim aslım dün sana ulaşmak maceraydı yaaa..
numaralı hatalı almışım.ay 1 eksiltiyom arıyom 1 arttırıyom arıyom..
bide umaramı gizledimdi..seni sonra özel numaradan aramışımya söylemedin sende.
eşimde nöbette onuda çaldırıyom kapatıyom benim yanıma gelsim diye aa adam gelmiyo ay sonra geldi dediki beni özel nodan birileri çaldırıp kapatıyo diye sinirlenmiş..ses etmedim artık sessizce ayarımı düzelttim:1::1::1::1:

canım bende şey sandım kendi telefonundan değild earkadaşının telinden aradın numarası görünsün istememiştir belki arkadaşı diye o yüzden bişey demedim :27::27::27::27:

Kızlar bişi söyüleyceğim ben şimdi kendimce az kalorili şeyler yiyerek zayıflamay açalışıyorum. Ama haftaya pazartesinden itibaren 5 günde 5 kilo diyeti varya onu denemek istiyorum hiç deneyen oldu mu nasıldır?

ben denemiştim canım evet güzel kilo verdiriyor ama sonrası önemli dikkat etmezsen hemen geri alıyorsun

canım ilk başta yoktu ama paylaşım azalmıştı bende sonra bu karalı getirdim
sana 2 haftasonra sıra gelebilir canım

saol canım cevap için menümü yazıp uçam...:10::10::10:
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı

akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)

Son düzenleme:

kızdım size..

sen süpersin valla emoşlşş

iyiyim canım sen nasılsın ne güzel kiloları vermişsin sen. Benim daha yolum uzun 68 den 60-59 falan düşmem lazım.
düşersin yaaaa dikkat edince veriliyorrr

:16::16::16:günaydınnn

iyilikte benim oglanlar kardan okula gitmediler başıma ekşiyolar bilgisayar oynaycaz diye bende azcık yatıyom :16::16::16:

iyi günler sizlere
e
napsın çucuklar isterler pc de oynamakk..iyi uykularrrrr

ben geldimmm bugün biraz keyif yapam dedim
nasılsınız kızlar
iyi yapmişsin aslıcımm..bende kızı babasına bıraktım şimdi dışarı çıkıyorum hala elbise alamadım bakırköye gitcem bugun almam lazım.artık babası vericek ona sütünü hehhe..görüşürüzzzzz

saol canım cevap için menümü yazıp uçam...:10::10::10:
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı

akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)

kumpiri çok yeme canım
meyveyide unutma

Back
X