- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.381
nuraycım sen napıyorsun nasılsınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
ben dün kardan dolayı eve 5 saatte geldim5.30 da işten çıktım 22:30 u geçiyordu eve ulaştıgımda boğaziçi köprüsünün üzerinde hareketsiz 1 saatten fazla kaldım:S
o saatte ve totom donmus geldim eve. hergün 1.5 saat spor ancak evde oturanlar yapabilr. hele ki benim bu şehirde eve ulaşıp işlerimi hallettikten sonra o kadar spor yapmam imkansız. ama bugün annem hasta oldugundan evdeyim. bugün yaparım 1.5 saat olmasa da
çocukları yoktur yada evli değildir....
nuraycım sen napıyorsun nasılsınn
Selam kızlar,herkese günaydın
emoşşş napıyorsunnnnnnnnnnnn
ben evdeyim çocukta yok ama 1.5 saat spor yapamam.. spor salonunda yapılır ama
çok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
bol ılık su içir faydasını görürsünüz...burun damalası kullandır.nemlenmesi iyi olunca öksürük rahatlar..
aaaa
kızdım size..
şahsen evli ilkokul1.sınıf ve 4. sınıfa giden 2 yaramaz ve evde yardımcı olmayan bi kocam var ama spora mutlaka fırsat ayırıyorum kızlar...yoksa kilo verilmiyo ha bazen nöbetlerden dolayı yapamıyom ama haftada enaz 3-4 gün yapmaya çalışıyom zaten haftada enaz 2 nöbetim oluyo 24 saatlik..akşam nöbet dışı 08-16:30 mesai.eve gelip yemek bulaşık ve çocukların dersleri ile ilgileniyorum .beni burda baştan beri takip edenler bilirler küçüge okuma çalışmalrı saat 10a kadar büyükle çalışırım sonra spor ve arkasından kocayla ilgilenme..
ee yani evde oturanlar spor yapabilirler ama isterse herkes yapabilir.ve ben spor yapamadıgım zaman 1 sporla 2 kilo veriyorum haftalık...11 kasımda başladım 116 ile..bilmem takdir sizin..
çok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
bol ılık su içir faydasını görürsünüz...burun damalası kullandır.nemlenmesi iyi olunca öksürük rahatlar..
aaaa
kızdım size..
şahsen evli ilkokul1.sınıf ve 4. sınıfa giden 2 yaramaz ve evde yardımcı olmayan bi kocam var ama spora mutlaka fırsat ayırıyorum kızlar...yoksa kilo verilmiyo ha bazen nöbetlerden dolayı yapamıyom ama haftada enaz 3-4 gün yapmaya çalışıyom zaten haftada enaz 2 nöbetim oluyo 24 saatlik..akşam nöbet dışı 08-16:30 mesai.eve gelip yemek bulaşık ve çocukların dersleri ile ilgileniyorum .beni burda baştan beri takip edenler bilirler küçüge okuma çalışmalrı saat 10a kadar büyükle çalışırım sonra spor ve arkasından kocayla ilgilenme..
ee yani evde oturanlar spor yapabilirler ama isterse herkes yapabilir.ve ben spor yapamadıgım zaman 1 sporla 2 kilo veriyorum haftalık...11 kasımda başladım 116 ile..bilmem takdir sizin..
ben geldimmm bugün biraz keyif yapam dedim
nasılsınız kızlar
pinkcat 7+
hazoş 7+
tedis 7+
aynalar 7+
pisiq 7+
melekaysee 7+
yas23 7+
blackcat 7+
oyagibi 7+
emidaf 7+
fiyona 7+
1.73 izinli
bi tarfata da boyle bir iddia var :26::26::26:
kimseler yoooook bir tek ben varım canım. kaptanım 7 mesaj olayı sizde ezelden beridir mi var yoksa yeni mi. ha birde sayma sırası bana ne zaman gelecek?
bence diyet yapmak çok kolay.en önemlisi o kiloyu korumak.ben 2 defa kilo korumada başarısız oldum.artık bu son.vereceğim kilolarımı,yeme alışkanlıklarımı kökünden değiştireceğim ve kilo almayacağım inşallah
günaydıııııınlar kız benim isimden o kadar çok varki bu topikte karışırız ama yine de söyleyem sanki çok saklar gibi oldum rahatsız oldum :) ismim emine...
haftalık mı canım sıra ne zaman gelecek kaptan haber verir herhal dimi.
bu arada hanımlar gururla söylüyom akşam kek yemedim. kendime ödül verem diye yiyecektim ama vazgeçtim hatta yemekten sonraq hiçbirşey yemedim.
yanımda yarım dilim getirdim ama sabah la öğle arasında ara öğün niyetine yiyecem.
listelerim sizle olduğumdan beri iyi lakin çok az bu seferde kalori değeri çok az. biraz yükseltmem lazım yoksa kilo verimi duracak biliyorum.
aklınız da olsun günlük kalori ihtiyacını düşürmek evet kilo verdiriyor ama 1000 kalorinin altında uzun süre devam ederseniz vücut savunmaya geçiyor ve bu safer az yemenize rağmen veremiyorsunuz. hatta depo yapmaya başlıyo vücut.![]()
canım bu 7 mesajın kökeni ne. eskisin diye sana soruyooom. millet devam etmiyordu da devama zorlamak için mi başladı.yoksa bu zayıflama gruplarında hep varmı mesaj sayma işi. bazılarıda her msj no veriyor gördüm de. gerçi geçen hafta yazıştığım takım mesaj sayımı yapmıyordu ama onlarda da paylaşım çok azdı saf ilerlemiyordu. Biz 70-79 da msj saymıyoz ama orasıda öyle bir çene ki okumaya yetişilmiyo. saatda 10 sf gittiğini bilirim :)
günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
bronşit olmusbenim annem 1937 dogumlu yani biraz da çökmüş açıkcası gençliğinde çok çalışmış vs. vucut direnci o kadar düşükki biraz bişey olsun ertesi gün hasta. bebek gibi. ben de akşam geldim baktım evde öyle ölü gibi yatıyor kadın. gögsüne viks falan sürdüm. işe de gitmedim bugün sabah ona tarhana çorbası pişirdim ilaçlarını verdim. az önce balgam söktürücüsünü verdim. birazdan da taze meyvesuyu sıkıcam sahlet ıhlamur gögse viks vs bişiler yapıcam işte.
ay geldim aslım dün sana ulaşmak maceraydı yaaa..
numaralı hatalı almışım.ay 1 eksiltiyom arıyom 1 arttırıyom arıyom..
bide umaramı gizledimdi..seni sonra özel numaradan aramışımya söylemedin sende.
eşimde nöbette onuda çaldırıyom kapatıyom benim yanıma gelsim diye aa adam gelmiyo ay sonra geldi dediki beni özel nodan birileri çaldırıp kapatıyo diye sinirlenmiş..ses etmedim artık sessizce ayarımı düzelttim![]()
Kızlar bişi söyüleyceğim ben şimdi kendimce az kalorili şeyler yiyerek zayıflamay açalışıyorum. Ama haftaya pazartesinden itibaren 5 günde 5 kilo diyeti varya onu denemek istiyorum hiç deneyen oldu mu nasıldır?
canım ilk başta yoktu ama paylaşım azalmıştı bende sonra bu karalı getirdim
sana 2 haftasonra sıra gelebilir canım
sen süpersin valla emoşlşşçok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
aaaa
kızdım size..
düşersin yaaaa dikkat edince veriliyorrriyiyim canım sen nasılsın ne güzel kiloları vermişsin sen. Benim daha yolum uzun 68 den 60-59 falan düşmem lazım.
egünaydınnn
iyilikte benim oglanlar kardan okula gitmediler başıma ekşiyolar bilgisayar oynaycaz diye bende azcık yatıyom
iyi günler sizlere
iyi yapmişsin aslıcımm..bende kızı babasına bıraktım şimdi dışarı çıkıyorum hala elbise alamadım bakırköye gitcem bugun almam lazım.artık babası vericek ona sütünü hehhe..görüşürüzzzzzben geldimmm bugün biraz keyif yapam dedim
nasılsınız kızlar
saol canım cevap için menümü yazıp uçam...
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı
akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)