• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr ben bu sıralarr yemek olayınıı bozdum yani çok yemek yiyerek değil yemiyerek :17::17::17::17::17::17::17::17::17:

dünki menüm
sabah :17::17::17::17:
su

akşam 8 de
bir kase çorba
2. dilim ekmek
3. çatal kesme makarna
ara ve sabah kahvaltım yoktu:17::17::17::17::17::17::17:
unuttum dün yemek yemeği:17::17::17::17::17:

e ama sen mevzunun şokunu çıkarmışsın:( bu nedir ya. amacın ne senin sağlığınla oynamak falan mı ya. aaa bak sinirlendim. unutma arkadaşım yemek yemeyi lütfen. valla hasta olursun

oyacığım bütün suç kayınvalidemin hepsini o yapmış dün günü vardı ordan kalma çokda güzel yapmış birer taneyle kurtardığıma seviniyorum hele ki içli köfteyi varya löp löp götürecektimde aramız çok iyi değildi gönülsüz yiyormuş gibi yapmaya çalıştım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayy canım benim o tatile hep ihtiyacım ne kadar yapsamda bi türlü yetmiyor :53::53::53::53:hep dha fazla daha fazla istiyom :27::27:bizimde bayii değişecek o yüzden bu bayiden çıktım verilip başka bayiye girişim yapılacak sigortada sekme oluyor böle olunca ama tazminat alıcam o yüzden üzülemiyorum :52::52::52::52::52::52:hehehehee gelsin paralar...:27::27::27::27::27::27:

yetmiyoo kii hayatımm wallaaa aynennnnnnnn :31::31::31::31::31::31::31:
ayy bende üzülmedimm şimdiiiiii gelsinnn özgeme paralarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

canım ben denemedim ama 5 gün de 5 kilo vermek nerdeyse imkansız hatta nerdeyseyide çıkar tamamiyle imkansız...haftada verebileceğin kilo en fazla 1.5 kilodur buda yeterli bence..öteki yaptığın şeyde vücuddan yağ dışında herşeyi kaybedersin ama kilo kalır...sen boş ver onu azar azar gitsin garantisi olsun sağlıklı olsun ben bi diyet uygulamıştım enerji diyeti çok da güzel bi diyetti aç kalmadan çok güzel zayıflatıyordu hafta da 2 kilo garanti diyordu ama ben tam uymadığım için 800 gr filan anca veriyordum istersen onu veririm sana

Canım verebilirsedn çok iyi olur. Listeyi yazarsan belki arkadaşlarda faydalanır. Diyet arayışındayım.

uuffff yaaa o kada rçok işim var ki sabahtan beri ölçek hazırlıyorum şimdi onları dolduracam daha çocukalra 15 sayfa tatil ödevi hazırlayıp onların çıktısını almam lazım
çok çalışmam gerekiyor çokk
tatil olması işime yaradı valla

e ama sen mevzunun şokunu çıkarmışsın:( bu nedir ya. amacın ne senin sağlığınla oynamak falan mı ya. aaa bak sinirlendim. unutma arkadaşım yemek yemeyi lütfen. valla hasta olursun

yaa ama ama ama amaa ama haklısınnnn unuttummm kafam okadar dalgın kii nelerii unutuyorummmm :31::31::31::31::31::31::31::31::31::17::17::17::17:

oyacığım bütün suç kayınvalidemin hepsini o yapmış dün günü vardı ordan kalma çokda güzel yapmış birer taneyle kurtardığıma seviniyorum hele ki içli köfteyi varya löp löp götürecektimde aramız çok iyi değildi gönülsüz yiyormuş gibi yapmaya çalıştım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bu nedir ya:d biri yaptım atmayayım diye yer diger kaynanam çok güzel yapıo diye yer allam ya:14:

kızlarr ben çıkıyorumm paydosss:32::32::32::32::32::32: allah ızın verırse vee gıdınce ve net bozuk değilse yine :47::47::47::47::47::47: hemen gelicimmmmmmmm hem ütü yapicimm hem sizinle konuşicimmm öpüyorumm siziiii:54::54::54::54::54::54:

uuffff yaaa o kada rçok işim var ki sabahtan beri ölçek hazırlıyorum şimdi onları dolduracam daha çocukalra 15 sayfa tatil ödevi hazırlayıp onların çıktısını almam lazım
çok çalışmam gerekiyor çokk
tatil olması işime yaradı valla

ya vermeseniz olmaz mı kuzucanlara tatilde ödev ya bak tatil ve ödev kavramları birbirine ters bi kere:52:

menümü yazıyorum
kahvaltı:1 tam yumurta yagsız teflonda
1 kk peynir

ögle:
1 tabaksalata
(karnıbahar,kırmızı biber,yeşilbiber,maydonoz,salatalık turşusu dogradım üzerine sarmısaklı yogurt)
akşam:
salata
(aynı salatadan içine ilave 1 ceviz büyüklügünde tavuk gögsü)

menümü yazıyorum
kahvaltı:1 tam yumurta yagsız teflonda
1 kk peynir

ögle:
1 tabaksalata
(karnıbahar,kırmızı biber,yeşilbiber,maydonoz,salatalık turşusu dogradım üzerine sarmısaklı yogurt)
akşam:
salata
(aynı salatadan içine ilave 1 ceviz büyüklügünde tavuk gögsü)

tel kelimeyle mükemmel. budur işte yani.

Benimde bir oğlum var çalışıyorum.. Ama haftada 3 gün gidiyorum spora. Ama yinede herkesin durumu bir değil gitmemek veya yapmamak için sebepleri olan olabilir. Sporun ben daha bir faydasını göremedim ama onu da belirteyim 1,5 haftadır gidiyorum.
mutlaka görürsün ve spor olunca motive olup daha dinç oluyo insan:16:
bebeğim kızma haklısın biraz da pötler kalkmıo yerinden:) ben günde 1.5 saat spor yapamam demek istedim aslında ama tabi günde 30-45 dk arası popomu sıksam kesinlikle yaparım. bu arada ben senin 2 ayda 16 kilo verdiğini bilmiodum yani ben gruba başladıgımda 103 falandın sanırım valla şu an gaza geldim hemen kalkıom lesli ile yürümeye gidiyom bi de seni seviom saol bebeim:54::54:
kızmadım ama spor yapmamak için bahne yok:20:
zaten bizimkiler spor degil egzersiz ...
ve inan spora bi alışsan bütün hayatın degişir.
zamansızlık diye bi kavram olmamalı.valla bazen kocam kızıyo benle ilgilenmiyon diye..iyice delirdin sen diyodu bi arada ama kilolarımın gittigi gözle görülmeye başlayınca beni teşvik ediyo biraz daha arttır sporu falan diyo:4::4::4:sende kalk totoşu kaldır..sende verirsin sakın azmni kaybetme:16:
canım bende şey sandım kendi telefonundan değild earkadaşının telinden aradın numarası görünsün istememiştir belki arkadaşı diye o yüzden bişey demedim :27::27::27::27:
ay sana ulaşmak için 2 erkekle konuşunca 3 den sonra gizledim ama düzeltmeyi unutmuşummm:52:
saol canım cevap için menümü yazıp uçam...:10::10::10:
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı

akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)
sabah pogaça 1 olmalı ve kek falan gibi istedigin bi kaçamak yapcaksan onu sabah arasında yemelisin:16:

sen süpersin valla emoşlşş
e
napsın çucuklar isterler pc de oynamakk..iyi uykularrrrr

ay uyanınca baktım annem gelmiş bugün dar bi pantolonum vardı onu giymiştim.annem hasta olunca çok vermişin herhalde dedi yoo aslında vermedim ama önceden verdim kıyafettendir dedim..ama sabah tartıda 99 tam gördüm:21::21:

Back
X