- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.581
aslıcım ben izne ayrılmak istiyorum..
ne kadar süreliğine canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcım ben izne ayrılmak istiyorum..
bugün çok soğuk ya ev bir türlü ısınmıyo tuvaletin mutfağın camı buz tutmuş çok ayaz![]()
ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız çıtırlarr??
az kaldı sabret :) ankaradaki ev kaloriferlidir inşallah :)
ne kadar süreliğine canım
önce 2 hafta izinli olayım.. sonraki sürece göre haberdar ederim..
kızlar sporumu yaptım geldim hala soluk soluğayım.menümü yazayım duş alıp yatacağım
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:balık ekmek(sandeviç ekmeği)+bol salata
ara:2 mandalina
akşam:5 kaşık pirinç pilavı+5 kaşık yoğurt
tabii yine mavi yapamadım
allah iyilik versin hayırdır ne oldu ne olacak bu ay sonunda
bende canım sabahtan beri ödev hazxırlıyorum 34 sayfa hazırladım çok şükür bitti şimdi sıra çıkarmada![]()
alla alla niye hakaret ediyor sana mı ailenemiiio kadar hakaret işittimki ufak bi saygım kalmadıı
ayy çok uzun sürüyor yapamazsın bu akşama bi de ertesi güne daha güzel oluyorrrbugün misafirlerim gelecek ah vaktim olsada yapsam yawsss:)) en iyisi haftasonu yapayımDD bekliyorum şekerim fötöleride
![]()
ay valla su an daha iyi gibi şiş ama ağrısı azcık..ama dokununca çok acıyo yüzümü yıkarken dookunamıyorum burnumaaaaaaaaaaacıkkkk sizi unutmak ne mümkünn canımmmm yaa inan varya bişey olduğunda hemen kızlara anlatayım diyorumm yanii sizi unutma gibi bi şansım yokk
iyiyizzzz ilkoşumdaa seninle görüşemiyoruzz yaaa özledimmmm
ahh canım yaa çokk geçmişş olsun inş. bişey olmamıştırrr kuzum yaaaa
ahhhhh çiçemm yaaa kıyamammm gitti çabalarrr
menüüüü süperrrrrrrrrrr emoşumm harikasınnnnn
yaa ben unutuyorum canım hani sgra felan içtiğim içindeee malumm
ahhh canımm yaaa insanlar azcıkk dikkatlii olsaaaa canım baktın kötüü olmaya başlssadı burnun hemen gitt bi doktora olurmu![]()
günaydın cicimmmmmmmmmmmmmmGünaydın sevgi pıtırcıklarım. çilekli jelibonlarım soslu mısırlarım
gününüz mupmutlu geçsin![]()
günaydınn örtmenimmgünayyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn![]()
aaaaaa niye kiiiiaslıcım ben izne ayrılmak istiyorum..
idare eder aysecimm yaaa kızarık ve şiş=)))gecmiş olsun bebeişim nasılsın şincik?
saat 12'ye geliyo bu satte spor yapıyosun o enerjiyle kaçta uyuyposun??spordan sonra 1-2 saat uyku tutmaz beni acılıyom ben kikikiki
sen kacta yatıyon cnm işe kaçta kalkıyon ay ne cok soru sordum hehehe
cxıkkkkkk sölimemmmmm süprizzz yanii benimle ilgili ama tamda değill ayyy hayatımla ilgili çok istediğim bişeyyy![]()
günaydınnnnnnnnn ayşeeeeeeeeeeeeeeeee=)))))
ben geldimmmmmmmmmmmm
nasılsınız çıtırlarr??
günaydınn örtmenimm
tamam canım intihar etmemiş olursam gelirimtamam canım yarıyıl tatili dönüşü bekliyorum seni
gunaydın fıstıgım naber napıyosun??
iyiyim şekerim bıdıkla uğraş evi toplaaa aynıııııı=) temizlik yapiciz kıızmla=)günaydın cnaım hoşgeldin nasılsın
tatlı hamiş ilkoşuma profiterol tarifi=)
125 gr sana
1 su bardağı su
1 fiske tuz
4 yumurta
sana ve suyu tencerede kaynat.sonra 1 bardak unu yavaş yavaş ilave et.ateşi kısarak 10 dk ezerek pişir.soğusun...soğuduktan sonra 4 yumurtayı teker teker yedir.macun gibi olacak..sonra bunları ister top top ister ekler gibi tepsiye koy ve 180 derecede pişir pişerken kapağı sakın açma sönüyorlar yoksaaaaa.
kreması
1kg süt
2 kahve fincanı şeker
2 kahve fincanı un
1 pk vanilya
1 yumurta sarısı
125 gr sana
süt,un,şeker,vanilya ve yumurta sarısını muhallebi gibi pişr.altını kapa ve yağı ileve et soğuyana kadar mikserle kariştir ki topak olmasın....
pişen hamurlarının içini bunlarla doldur..ben üzerine hazır çikolata sosu alıp onu yapıpı döküyprum.... bu aradaz kreman 1 kase kadar artabilir.bu yalancı tavuk göğsünün tarifiama bunun içine çok güzel oluyo o yüzden bunu yapıyorum onu da sonra yersin hehehehheh
aslı bu arada bende yarından sonra 8-9 günçok sık giremicem yani girerim 7 mesaj yazzarım da bu kadar giremem çünkü ailem geliyor bi de bende c.tesi izinli olayım çok yoğun olacak şimdiden söyliyim nişan var yaaaaaaaaa
kız deli deli konuşma yoldurtma kendiniiiiii..hem girsene sen buraya kafan dağılıyorrr ne güzelll bizle konusuyorsunnn..tek kalmaaaaaaaaaaatamam canım intihar etmemiş olursam gelirim![]()