• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde :27::27::27::27::27::27:

canlarım napıosunuz ben kuzendeym hala neler yaptınız bakalım yeni uyandm daha

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
pinkcat87,
emidaf+,
aynalar+,
oyagibi,
BlackCat+,
gulumse75,
melekaysee+

acıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bide bana kızıyosunn bak yemek yemeği unuttum diyeeee senn 3 saatttirrrr öylee bekliyosunnnn cık cık cık cık :20::20::20::20::20:

emidaf 7+
aynalar 7+
blackcat 7+
melekaysee 7+
pisiq 7+
oyagibi 7+
hazoş 7+
tedis 7+
1.73 7+
fiyona 7+
yas23 7+
pinkcat87 7+

yazmadığım yoktur inş

yaaaaaaaaaaaa ilikinimmmmmmmmmmmmmmm ben burdayımm ben bene benn bennn hoş geldinnnn özledimm yaaaaaaaa:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:
cnmcımm bu aralar cok işim var okulda da pek giremiorm gelince de gec gelio bgn okl yok şükür ama kuzendeym ondan pek ugrayamıorm sen nasılsın bebegim ben de seni özledm:(((

hoşgeldin canım bend eyemeğe gidiyorum kolay gelsin sana :54:

h.buldm cnm ben daha yeni kahvaltı ypcam grsz:)

cnmcımm bu aralar cok işim var okulda da pek giremiorm gelince de gec gelio bgn okl yok şükür ama kuzendeym ondan pek ugrayamıorm sen nasılsın bebegim ben de seni özledm:(((

h.buldm cnm ben daha yeni kahvaltı ypcam grsz:)

bende tamm çıkıcaktımm geçmiş yaptıgın için görmedın ya benii:52::52::52::52::52:
canımm wallaaa amann işin olsundaa boşver tatlı yorgunluk diyelimmmmmm:52::52::52::52::52::52: bendee iyiyim canım finaller var benımdee alttan derslerım kaldı bu sen fenayımm yaniiiii :43::43::43::43::43:

kızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

intihar edersen haber ver
töbe töbe

başına bir yemeni bağla ver eline bir bez silsin camları cadı :27::27::27::27:
yaaa akaytardı bile hatun uyudu çatlak kız temizliğim de yarım kaldı tabi süpürge açarsam uyanır bekliicimm mecburr

hazallll canımm nasıl oldunnnnnnnnn burnun nasıllll
şiş ve acılı hehehehhehehe=)

sevgülüme genelde koca kafalı moncicim diyorum ahahahaha onu da böyle abuk subuk severim ben:) annemin de poposunu ellerim öyle tacizci tecavüzcü bi yapım var ahaahhaah sesli güdüm yahu:52:
hahahahahha o nasıl sevmekmiş kız bende okurken sesli güldüm valla delüüüüüüüüüüüü

kız yesene o zamannnnnnnnnn

canlarım napıosunuz ben kuzendeym hala neler yaptınız bakalım yeni uyandm daha
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm

emidaf 7+
aynalar 7+
blackcat 7+
melekaysee 7+
pisiq 7+
oyagibi 7+
hazoş 7+
tedis 7+
1.73 7+
fiyona 7+
yas23 7+
pinkcat87 7+

yazmadığım yoktur inş
ellerine sağlık cnım

kızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
ya sorma bende bugun tartıldım geçen cumayla aynıyım sinirim bozuldu offfffffff..bi de annem geliyo şimdi yandımmm ki ne yandımmmm..ay dans kursuuuuuuuuuuu bende çok istiyorum gitmek ama nasıll poffffffffffffffff

ya sorma bende bugun tartıldım geçen cumayla aynıyım sinirim bozuldu offfffffff..bi de annem geliyo şimdi yandımmm ki ne yandımmmm..ay dans kursuuuuuuuuuuu bende çok istiyorum gitmek ama nasıll poffffffffffffffff

canımm doktora gitsen bi gösterseennn yaaa :10::10::10::10:

canımm wallaaa ben zaten çok istiyosumm azda yetenek varr :52::52::52::52::52: artıkk gidicemm kafaya koydum allah ızın verırsee başlıcammmm hemde çok çok iyi bi yere yanii isim veremiyorum reklam olur yasaktır dıye tlghn dns krsna :52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X