• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun olsun boş duranı allah sevmez..soğumasınlar defterden kitaptan bende proje verdim ugrassın dursunlar :))

öyle canım zaten veli toplantısında konuştum tatil kitabı mı alalım diye velilerde kitap olunca yapmıyorlar geçen seneki gibi siz ödev verin onu zorunlu görüyorlar yapıyorlar dediler bende hazırladım işte yarım saatlerini almaz günde

tamam canım intihar etmemiş olursam gelirim:10::10:

ay bir başkası helede seni sallamayan bir erkek için intihar mı edecen güldürme beni...
deli misin sen ya..ruh halini anlıyorum canım kolay değil hiç bir şeyde nerde kaldı senin dua ve şükür gücün?? bence hiç söylememiş ol bunu..duydugun acı ve üzüntü için Allaha sığın O her şeyde sabır ve güç verir :20::20::20::20::20::20::20::20:

salihaaaaaaaaaaaaaaa deli deli konuşmaaa alla allaa yaaa bi adam için değimezz kimse için değmezdee :20::20::20::20::20::20:

senn sabrett ızın felan da alma buraya gelerek kafanı dağıtıyosun zatenn boşverrrr yaa takma kafana olmuyosada olmuyodurr yaniiii napıcaksın yawrum yaa kurslara felan yazıl olmadııı kafanı dağıtcak bişiler yap delüü delüü kouşma:20::20::20::20::20::57::57::57::57::57::57::57::57:

ay bir başkası helede seni sallamayan bir erkek için intihar mı edecen güldürme beni...
deli misin sen ya..ruh halini anlıyorum canım kolay değil hiç bir şeyde nerde kaldı senin dua ve şükür gücün?? bence hiç söylememiş ol bunu..duydugun acı ve üzüntü için Allaha sığın O her şeyde sabır ve güç verir :20::20::20::20::20::20::20::20:

ayy ben espiri yaptım şekerim onun için kılımı kıpırdatmam.. az önce annemle konuştuk.. son karar senin iyi düşün yuvanı yıkmanı istemiyoruz ama eziyet çekmenede gönlümüz razı değil dedi.. bababm bizim kız dayanamaz affeder demiş.. hakanla dün konuştuk uzun uzun... onunla harcanacak tek günüme acırım bundan sonra

neymiş gerçek yüzüüü....canım ya sıkma canınııı

aslııı çok güzellll

günaydın kara kediiii=)))
günaydıııın
ohhhh kolay gelsinn canımmm bol kalori yakmalarr:32::32::32::32::32::32:

kıyamam çiçemm yaaa wallaaa sen sürekli üşüyosunnn hasta olma sakınn sıkı giyin olurmu:2::2::2::2::2::2:

ne diimmmm ne diiimmm pamuk şekerimm şimcikk bunlar bana az geliyooo arada ceviz yemişşsinn güzeldee hanii dikkat edipp az yiuyip aç klamdaaa bebişşş var artıkk yahuuuuu:49::49::49::49::49::49:

canımm geçmişş olsunn bu soğuklardaa duş felann fena yapıyoo insanııı bol vitamin tüket canım :16::16::16::16:

dayakk hakediyorumda sanırım daha unutmamm:17::17::17::17::17::17::17:
hemmm sennn yorulursun tabiiii bebişi taşıyosunnn ayyy mihroşşş varyaaa merakla bekliyorummm bebişiii (sanada söledim ya sankii ablamın yada kardesimin bebeği olucakmış gibi bi heyecan var içimde seni çok sevdiğim için) sen gittt uyuuu dınlenn bebişş dinlensinnn p.c basında fazla durmak yokkk ona göreee:20::20::20::20::20:
saol canım
nasılsınız hanımlar ?*?:31::31:

ooo sen sevgülüne de böyle konuşuyosan her gün aşık oluyodur sana..sen ne tatlı dillisin bakim yerim seniiii
gunaydınnn:54::54::54::54::54::54:

sevgülüme genelde koca kafalı moncicim diyorum ahahahaha onu da böyle abuk subuk severim ben:) annemin de poposunu ellerim öyle tacizci tecavüzcü bi yapım var ahaahhaah sesli güdüm yahu:52:

ayy ben espiri yaptım şekerim onun için kılımı kıpırdatmam.. az önce annemle konuştuk.. son karar senin iyi düşün yuvanı yıkmanı istemiyoruz ama eziyet çekmenede gönlümüz razı değil dedi.. bababm bizim kız dayanamaz affeder demiş.. hakanla dün konuştuk uzun uzun... onunla harcanacak tek günüme acırım bundan sonra

uzun uzun konusun dedim de bunun sonucu bu mudur yani ayrılıyor musunuz. ayrıca neden girmiyon obnu da anlamış değilim girseydin akfan dağılırdı ya

kedicik ben sizin sorununuzu inan kaç aydır anlamış değilimmmm o yüzden nötrm yaaaa:((( tek diyebilecğeim inş. düzelirisnizzz aile kurmak hiçte kolay değilll yıkmak pek kolayyyyy inş. boşanmaz düzelirsiniz

canım canım biryeremi çarptın burnunu yawssss niye şiş bir dr a görünsen Allah korusun zedelenme falan olmasın:(((
hazalcım senin o hallerin gibiyimmmm gözüm hep yastıktaaaaaaaaa
dün biran önce eve gitmek için can atttım kociş geldi aldı hatta dedimki hazır bişiler alalım ben dirke uyuyayım sonra vazgeçtim sebzelerim var onları yapayım dedim eve gittim yemeğim pişmek üzereydi kayınvalidem aradı sizi bekliyoruzzz gelmiyormusunuz diye sizemi gelecektik dedim:DDD salı günü kayınvalidemlere gidiyoruz tamamen unutmuşum:DDDD yemeğin altını kapatığ eşofmanlarla gittim:D orada yemekten sonra küt uyudum uyku aklımı başımdan almışş hiçbirşeyy düşünemyiorum tek istediğim uyumakkk of offf

afiyet olsun idolümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

öpüldün canımınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dur bende öpeem :54::54::54:
hoşgeldin canım ben iyiyim 3 günlük tatilin keyfini çıkartıyorum sen nasılsın
saol canım ne yazık ki hastaa:2::2::2:

pisig durumuna çok üzüldüm ama konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum. Allah yardımcın olsun. sabır sabır herşeyi çözer.

Back
X