Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nasılsınız bakalım eve daha yeni geldim..
kızlar 10 yada 15 günlük izine ayrılıyorum :62::62::62::62::62:sebebide şirket distirübütör değiştiriyor o yüzden hepimize çıktımızı vericekler tazmınatlarımızı da alıp yeni distirübütüre havalemiz yapılacak ama biraz arası var ooyyy bi işime geldiki sormayın :)))))))) hem dinlenecem hemde tazminat alacam çok hoş çoook :21::21::21::21::21::21::21:
a
y ne güzel defnoşla rahat rahat vakit geçiririsiniz=))))))))))))

canım hamuruna yumurta koyunca resmini çekmeyi unutmuşum.yumurtayı ekley,nce eze eze yedireceksin macun gibi yapış yapış olacaköptüm ilkoşumm

Eki Görüntüle 329570 Eki Görüntüle 329569 Eki Görüntüle 329568 Eki Görüntüle 329567 Eki Görüntüle 329571 Eki Görüntüle 329572 Eki Görüntüle 329573 Eki Görüntüle 329574

ben kendi ürünümüzün dr oetkerin hazır profitorol toz karışımından alıyorum herşey içinde oluyor miss gibi yapıyorum ölçü tutmadı pişmedi derdi olmuyor:)))hehehee reklam oldu sanki :))) ama gerçekten şaka bi yana çok güzel oluyor benimki tembel işi tabii biraz alışığım ben genelde hazır dan yemeye :)))

kızlar ateş almaya gelir gibi oldu ama ben kaçıyorum felaket uykum var bu hafta tam bitik vaiyetteyim..boş bi zamanımda size çizdiğim resimlerin fotolarını çekip yayınlıyacam hehhehee herkese gösteriyorum sizde görün görmeyen kalmasın :52::52::52::52:

kızlar cok uykum var pc basında uyuyakalmısım az önce hatta ben yatıyorum öptüm sizleri

kızlar şimdilik çıkayım ben yine gelirim :54:
kusura bakmayın ilşgilenemedim sizinle bugün
yarında izinli olcam yolda olacam çünkü ondan sonra kurtulamazsınız benden :47::47::47::47::47:
şimdiden iyi yolculuklarrrrrrrrr güzelll arkadaşımm:))))

kızlar hastalandm karnım cok agrıyo:(
çokkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canımm benimmmmmmmmmmm
mercimek köftesine bayılıyom ama çoookkkk kalori...
mercimekle bulgurun ne kalorisi olurkiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pufsss haksızlık amama:((((((((((
selam kızlar nasılsınız bakalım eve daha yeni geldim..
kızlar 10 yada 15 günlük izine ayrılıyorum :62::62::62::62::62:sebebide şirket distirübütör değiştiriyor o yüzden hepimize çıktımızı vericekler tazmınatlarımızı da alıp yeni distirübütüre havalemiz yapılacak ama biraz arası var ooyyy bi işime geldiki sormayın :)))))))) hem dinlenecem hemde tazminat alacam çok hoş çoook :21::21::21::21::21::21::21:
ohhhhh ohhhhhh 15 gün bizimlesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))
ayy güle güle harcaaa canım yeni işin hayırlı olsun:)

a
y ne güzel defnoşla rahat rahat vakit geçiririsiniz=))))))))))))
ayyyy ben ne bencilimm direk bize kaldın dedim heheheh:17::17::17::17::17::17::17::17:

hahahahaa canım seni tebrik ediyorum çok güzel kilo almışsın ama bu ay başka alma önümüzdeki ay 500 gr bekliyorum ona göre :52::52::52:
bende bu boğazzzz olduktannnnn sonraaaaa zorr:(((( ofssss çok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ateş almaya gelir gibi oldu ama ben kaçıyorum felaket uykum var bu hafta tam bitik vaiyetteyim..boş bi zamanımda size çizdiğim resimlerin fotolarını çekip yayınlıyacam hehhehee herkese gösteriyorum sizde görün görmeyen kalmasın :52::52::52::52:

hehee ben uyudum uyandımmmmmmm ohhh pek güzel oldu:)
sıra sendee güzelleş gel şeker

ayy ilkoş ben varya hamileliğim boyunca sarımsağa elimi sürmedim kokusu hayatımda duyduğum en kötü kokuydu hamileyken :)) oysa çok severim sarımsağı ama hamileyken herşey çöp gibi kokuyodu bana..ne güzel senin ki iyi geçecek canım

:(((((( ama buda ii değilki yawruşşşşşşşşşş homirigırtlakkkkkkkkkk fenaaaaaaaaaaaa yaaaaaa gergin kızgınım kendimnee:(

Back
X