- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.881
hazal özge nasılsınız göremiyorum bu ara sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuuwwww akşam ekmekkkksabah sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
ögle:
1 tabak yeşil mercimekyemegi
ara:
1 küçük elma
ara:
15 adet leblebi
akşam:
2 dilim kepek ekemegi![]()
5 adet kızarmış biber
1/2 kase yogurt
günaydın güzellerim
kilo bildirimim
geçen hafta =99.800
bu hafta= 97
verilen kilo=2.800
takır takır gidiyooooooooooooooooo![]()
çook güzel emoşşşleslie 1-2
bisiklet 30dak.
egzersiz tipi debelenme 20 dak..
selam kızlar naber ben karneleri süsledim durun resimlerini yayınlayım
Eki Görüntüle 330107 Eki Görüntüle 330108 Eki Görüntüle 330109
Eki Görüntüle 330110 Eki Görüntüle 330111 Eki Görüntüle 330113
Eki Görüntüle 330114 Eki Görüntüle 330115 Eki Görüntüle 330116
aselam kızlar nasılsınız bakalım eve daha yeni geldim..
kızlar 10 yada 15 günlük izine ayrılıyorumsebebide şirket distirübütör değiştiriyor o yüzden hepimize çıktımızı vericekler tazmınatlarımızı da alıp yeni distirübütüre havalemiz yapılacak ama biraz arası var ooyyy bi işime geldiki sormayın :)))))))) hem dinlenecem hemde tazminat alacam çok hoş çoook
![]()
canım hamuruna yumurta koyunca resmini çekmeyi unutmuşum.yumurtayı ekley,nce eze eze yedireceksin macun gibi yapış yapış olacaköptüm ilkoşumm
Eki Görüntüle 329570 Eki Görüntüle 329569 Eki Görüntüle 329568 Eki Görüntüle 329567 Eki Görüntüle 329571 Eki Görüntüle 329572 Eki Görüntüle 329573 Eki Görüntüle 329574
kilo bildirimi:geçen hafta:87.8 kg
bugün:85.6 kg
giden kilo:2.2 kg
YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlarrrDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinede
D
59.900400 gr almışım hahahaha
hayırlı olsun bende burdan izne ayrılıyorum dinelenelim bol bol...
hazal özge nasılsınız göremiyorum bu ara sizi
a
y ne güzel defnoşla rahat rahat vakit geçiririsiniz=))))))))))))
şimdiden iyi yolculuklarrrrrrrrr güzelll arkadaşımm:))))kızlar şimdilik çıkayım ben yine gelirim
kusura bakmayın ilşgilenemedim sizinle bugün
yarında izinli olcam yolda olacam çünkü ondan sonra kurtulamazsınız benden![]()
çokkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canımm benimmmmmmmmmmmkızlar hastalandm karnım cok agrıyo![]()
mercimekle bulgurun ne kalorisi olurkiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pufsss haksızlık amamamercimek köftesine bayılıyom ama çoookkkk kalori...
ohhhhh ohhhhhh 15 gün bizimlesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))selam kızlar nasılsınız bakalım eve daha yeni geldim..
kızlar 10 yada 15 günlük izine ayrılıyorumsebebide şirket distirübütör değiştiriyor o yüzden hepimize çıktımızı vericekler tazmınatlarımızı da alıp yeni distirübütüre havalemiz yapılacak ama biraz arası var ooyyy bi işime geldiki sormayın :)))))))) hem dinlenecem hemde tazminat alacam çok hoş çoook
![]()
ayyyy ben ne bencilimm direk bize kaldın dedim heheheha
y ne güzel defnoşla rahat rahat vakit geçiririsiniz=))))))))))))
bende bu boğazzzz olduktannnnn sonraaaaa zorrhahahahaa canım seni tebrik ediyorum çok güzel kilo almışsın ama bu ay başka alma önümüzdeki ay 500 gr bekliyorum ona göre![]()
kızlar ateş almaya gelir gibi oldu ama ben kaçıyorum felaket uykum var bu hafta tam bitik vaiyetteyim..boş bi zamanımda size çizdiğim resimlerin fotolarını çekip yayınlıyacam hehhehee herkese gösteriyorum sizde görün görmeyen kalmasın![]()
ayy ilkoş ben varya hamileliğim boyunca sarımsağa elimi sürmedim kokusu hayatımda duyduğum en kötü kokuydu hamileyken :)) oysa çok severim sarımsağı ama hamileyken herşey çöp gibi kokuyodu bana..ne güzel senin ki iyi geçecek canım
kilom 65.7 regl oldum için sanırm
kızlar cok uykum var pc basında uyuyakalmısım az önce hatta ben yatıyorum öptüm sizleri