Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım bu hafta ben berbatımm yaaaaaaaaaa

niye verememeiş mi

ben
de c.tesi izinliyim unutmayınnnnnnnnnnnnnnn=)))))))))iyi yolculuklar canımm

ne yazık ki salıyta kadar ekside olmama rağmen son 2 günde aldım sanırım regl olacağım. yani inşallah olurum şayet olmazsam bu kadar spora rağmen almam çok kötü gelecek bana:47::47:

kızlar menümü yazacağım ama çoookkkk utanıyorum.biraz kilo verdim ya şımardım.ama suçun hepsi annemde.bugün günü vardı ya bende şöyle bir uğradım uğramaz olaydım yaaaa
eğer yazma derseniz vallahi yazmam.kötü örnek oldum bugün size

yaz yaz şekerimm benim kadar vahim olamazzzz bugün telafi günü yaparsın hem

14. TAKIM 240. Etap

aynalar ( 89,1 / 88,7 / 0,4 / 0,45% )
emidaf ( 66,4 / 66,0 / 0,4 / 0,60% )
fiyona_07 ( 59,6 / 59,4 / 0,2 / 0,34%)
melekaysee ( 64,5 / 64,5 / 0,0 / 0,00%)
1.73 ( 99,8 / 97,0 / 2,8 / 2,81%)
hazos87 ( 58,4 / 58,0 / 0,4 / 0,68%)
pisiq ( 71,6 ) izne ayrıldı.
pinkcat87 ( 65,5 / 65,7 / -0,2 / -0,31%)
oyagibi ( 124,0 / 122,5 / 1,5 / 1,21%)
tedis ( 87,8 / 85,6 / 2,2 / 2,51%) yeni üye hedefi 60
yas23 ( 68,2 / 67,2 / 1,0 / 1,47%) yeni üye hedefi 60
ellerine sağlık kızlarr hepinizi tebrik ederim:DDD

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,98%

kızlar ben menümü yazıp gidip spor yapayım.bana çok kızmayın yarın telafi edeceğim.

SABAH:2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ+1 KK BEYAZ PEYNİR+BİBER (MENÜ HARİKA BAŞLADI)
ÖĞLE:ÇEYREK EKMEKLE YAĞSIZ TOST(DÜŞÜNCEM AKŞAMI SALATAYLA GEÇİŞTİRMEK)
AKŞAM:1 KURABİYE+3 TANE POAÇA (BİTMEDİ )2 KAŞIK PIRASA+2 KAŞIK YOĞURT (HALA BİTMEDİ)1 İNCE DİLİM EKMEK VE TURŞU
ARA:UTANMADAN 7 TANE BADEM

:DDD amanınnnnnn amanınnn şu 3 poğaça olmasaymışşşşş hiç sorun olmazmış neysee telafi günündesin şekerrrrrrr:20::20::20::20::20:

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
1 küçük poğaça

ara
1 yeşil elma

akşam
2 dilim pide
salata
2 bardak çay

hımsss hep hamur işindne gitmişssin canım miktarları az amaa keşke sebze çorba falan olsaaaaaydıııı
afiyett olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın hanımlar...:16:
günaydınnn kara kediişşş

ne yazık ki salıyta kadar ekside olmama rağmen son 2 günde aldım sanırım regl olacağım. yani inşallah olurum şayet olmazsam bu kadar spora rağmen almam çok kötü gelecek bana:47::47:
alla alla kesin regl olacağındandır..farkettiriyor çünkü

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın ilkoşşşşşşş

günaydın ilkoşşşşşşş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hazalcım doğum gününmüş canım niceee güzel senelereeeeeeeeeeee mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
$doğumgünü.webp

günaydın gül güzelleri günün en güzelleri günaydın sarmaşık gülleri, günaydın umudun prensesleri günümün gülümsemeleri, günaydın sonbahar güneşlerim günaydın günaydın

hayırlı cumalar gününüz hayatınızın en muhteşem günü olsun bugün hiç beklemediğiniz yerden muhteşem haberlerle gelsin ve bisürü saçma sapan şeye yarılırcasına kahkahayla güldüğünüz bir gün olsun. bugün sizin gününüz olsun sizi çok seviyore:nazar:

kızlar ben birazdan şirketten çıkıcam. maçkada bir toplantım var 2 de ordan da kuaföre gidicem ancak akşam girerim sanırım.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hazalcım doğum gününmüş canım niceee güzel senelereeeeeeeeeeee mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 330381
sağol ilkoşummmmmmmmmmmmmm

günaydın gül güzelleri günün en güzelleri günaydın sarmaşık gülleri, günaydın umudun prensesleri günümün gülümsemeleri, günaydın sonbahar güneşlerim günaydın günaydın

hayırlı cumalar gününüz hayatınızın en muhteşem günü olsun bugün hiç beklemediğiniz yerden muhteşem haberlerle gelsin ve bisürü saçma sapan şeye yarılırcasına kahkahayla güldüğünüz bir gün olsun. bugün sizin gününüz olsun sizi çok seviyore:nazar:
ç
ok güzel dilekler bunlar=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

niyeee beni beğenmiyormusunnn:(((( hıhhhh küstüm işteee:43::43::43::43::43:
ama o zaman yok tin ...
günaydınnn kara kediişşş

alla alla kesin regl olacağındandır..farkettiriyor çünkü

günaydın ilkoşşşşşşş

gny... evet kesin regl olacam tüm belirtiler tamam ilk kırmızı noktayı bekliyom:52::52::52: benimki pek gıcıktır. bazen bir gün sancı çekerim ama ertesi gün ilk kan gelir...
ama 2 hafta olmuştu daha ya aymı ay içinde iki kez olur mu ? :27::27::27::27:

ama o zaman yok tin ...

gny... evet kesin regl olacam tüm belirtiler tamam ilk kırmızı noktayı bekliyom:52::52::52: benimki pek gıcıktır. bazen bir gün sancı çekerim ama ertesi gün ilk kan gelir...
ama 2 hafta olmuştu daha ya aymı ay içinde iki kez olur mu ? :27::27::27::27:
alla
alla 2 kere mi ilginçççççççççç.

sanım ayrıyeten DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUN:119::119::119::119::119::16::16::16::16::16:
t
eşekkür ederim canımmmmmmmmm

ay kızlar neredesiniiiiiz ya giriyom kimse yok giriyom kimse yok. arada bir iki gelen oldu onlarlada rastkayamadım bende kaçar akşama bakarım artıııık

Back
X