Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslışım ben çıkıyom şimdilik..
şöhret olunca şımardı demezseniz pazar yada pazartesi yazsam olurmu..
kilo vermek beni biraz yordu..:12::12:
yarında malum nöbet var internet yokk.

şaka bi yana listelerede baktım ben ama anlamadım 2 tane 2. takım yarışmacıları var ama isimler farklı bi baksana:44:

hazoş doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle nice mutlu yıllara:)
teşekkürler canımmmmmmmmmmmm

napıosunuz kızlar benm canım cok sıkkın cok üzgünüm kuzenim sevgilisinden ayrılmış onla dısarı cıktık biraz moralini düzeltmek için.bir de ben sevgilimi 6 aydır görmüyorum o kadar özledm ki off hep böle aglamaklı bir haldeyim:(
ayy kötü olmuşşşşş....canım ya sana da yazıkkkkkkkkkkk

canım nasıl kızayım sana bugünde de yeme diye...
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dogum günün kutlu olsun mutlu yaşlan inşallahhh
sağol şekerimmmmmmmmmmmm

amin canım.kızlar benimki yine sayıklıyor.yanına gidiyorum.dua edin oğlum için.hepinizi öptüm
ayy git ilgilen ya canım benimmm kıyamam onaaa

kızlar bakın ne buldumm
CUMA zayiflama YARIŞMASI 240. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 Ocak - 21 Ocak

TAKIM DERECELERİ :

1 ) 14. Takım
2 ) 2. Takım
3 ) 3. Takım

BİREYSEL DERECELER :

1 ) 14. Takımdan 1.73 2,81%
2 ) 14. Takımdan tedis 2,51%
3 ) 2. Takımdan mattika 1,93
anam 1. mi olmuşuz şaşirdimmm süperrrrrrrrr..emoş seni de ayrıca tebrik ederimm süpersinn..veee tedis ya ismin emineydi di mi ben mi karıştırdım ama seni de çok ama çok tebrik ederimmm

selam kızlar ben geldim sağsalim nasılsınız
bir haber vereyim dedim
hoşgeldin canoooooooooooooooo

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım biraz geç oldu kusura bakma :17:
iyiki doğdun nice yıllara...

Eki Görüntüle 330925 Eki Görüntüle 330926
$images.webp Eki Görüntüle 330928

günaydın kızlar :3::3::3::3::3:dün hiç giremedim benim kızın dişi yüzünden ateşi tavandaydı yine onunla uğraştım sabaha kadar büyük ihtimal cezaya kaldım hbr de veremedim neyse artık çekicez cezamızı...
bgn annem le kızkardeşim geliyor 3 günlüğüne onlar burdayken pek giremem ama girmeye çalışacam elimden geldiği kadar annemin biraz alerjisi vardır da pc başında oturana kabarır :))))) ben geldim sen pcyle uğraşıyon diye.....
bgnde temizlik yapıyorum yemek yapıcam kek yapıcam annişime çok özlemiştin ikisinide izinli olmamda iyi oldu valla...

günaydın canım biraz geç oldu kusura bakma :17:
iyiki doğdun nice yıllara...

Eki Görüntüle 330925 Eki Görüntüle 330926
Eki Görüntüle 330927 Eki Görüntüle 330928

teşekkürler canımmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar :3::3::3::3::3:dün hiç giremedim benim kızın dişi yüzünden ateşi tavandaydı yine onunla uğraştım sabaha kadar büyük ihtimal cezaya kaldım hbr de veremedim neyse artık çekicez cezamızı...
bgn annem le kızkardeşim geliyor 3 günlüğüne onlar burdayken pek giremem ama girmeye çalışacam elimden geldiği kadar annemin biraz alerjisi vardır da pc başında oturana kabarır :))))) ben geldim sen pcyle uğraşıyon diye.....
bgnde temizlik yapıyorum yemek yapıcam kek yapıcam annişime çok özlemiştin ikisinide izinli olmamda iyi oldu valla...
oy kıyamam yavrucuk ya ne kadar rahatsız ediyordur kimbilir defnoşuuu=((((benimde geldi annemler bu sabah da babam gerldiii yuppiiiiiiiiiiiiiiii

merhabaaaa çok çokk güzelbir haftasonu geçirin inş. kızçelerrrrr
dün giremedim umarım çok kaynatmamışsınızdır:DD
bir geçmiş yapayım bakalım hehe

Canım oğlum hasdtalandı giremedim. Hafta sonu da hiç giremem izin mi alayım nasıl olacak.

geçmiş olsun canım Allah şifaa versinnnnnn
Menümü yazayım.

sabah:
1 kk ligt peynir.
yarım dilim kızarmış beyaz ekmek
1 zeytin
yarım yumurta

öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
salata

akşam:
1 adet yeşil elma oalacak.
afiyet olsun bence gayet hoşşş görünüyorrrrrr
kahvaltı:
1 dilim kep.ekmek
1/2 yumurta
1 kk peynir
ögle:
1 kase şehriye çorbası
1/2 kase yogurt
ara:
1 adet şekeri az şerkerpare
akşam:
2 dilim kep.ekmegi
3 y.k. Domatesli biberli sos
çok azzz hafif canım afiyetttt olsunnn

iii akş kızlarrrr bugün nerede herkes yaaa
menüm

Sabah:
sirkeli ve ballı su
1 poça 70
Ara: 11:00 yook
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1,5 dilim ekmek
15:00 havuç
Ara: 17:00 havuç
Akşam 19:00
Yarım kek, peynir, 4 zeytin
Boğazm acıyor pek yiyemedim bugün
2 litreden fazla su, 5-6 bardak şekersiz açık çay, 2 ıhlamr, 1 adaçayı
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
afiyett olsun canımmmmmmm yaaaaa vallaa hepinizz yememem rekoru kırıyorusnuzzzz maşallahhhh çok beğendimm

hazos87 kullanıcısından alıntı
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kaşık nutella
1 kk peynir
4 zeytin

öğle
1 kase çorba
yarım simit

akşam
1 dilim pasta
1 ekler pasta
1 poğaça
pasta falan yicem diye akşam yemedimm=)

kuzummmmmm yılbaşıydı doğum günüydü derken valla götürüyorsun pastaları:))))) hehe afiyet olsunn:)))))))

ben de eve yeni geldim. gittim agda manikur pedikur yaptırdım kaçlarımı aldırdımç ohhh pirüpak oldum. şimdi de birkaç excell tablosuna selam vericem. hava o kadar sogukki donarak öleceğimi sandım :(
ohhh mislerr gibi tam öpülmelik sevilmelik olmuşssun hayatım:DDDD bende istemek
ömrüm yasaklarla geçiyrorrrrrrr off offfff
:17::17::17::17::17::17::17::17:

cnm o kuzenim çok seyler yasadı dikişi tutturamadı bir türlü hayatta 4 senelik ilişkisi vardı ayrıldı adam megerse aldatmıs sonra kendini öldürmek istedi 1 hafta yoğun bakımdda kaldı.aldattıgını biilseydm asla bunu yapmazdm fln dio.snra biriyle daha cıktı.o da VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsdi.bu da vböyle toparlayamıorm onu.benm acım bana yetiyor ztn:((
şu hayattta öğrendiğiim en güzel şeylerden birisi biraz bencil olmak:DD aşk meşk konularındaaaaaaaaaaa bencillik yapacaksın öyleeeee bir başkas için ölüyorum bayılıyorum ah mahhh hepsine yazıkkkkk kim ölürse ölsün yawss boşverinnnnnnnn
sende üzme tatlı canını kuzucukkkk Allah kavuşturur inş. sizideeeeeeeeee

ya anlıyorum sen emin ol ben de ne haltlar yasadım bu erkek milletinin her türlüsünü gördüm neredeyse. ama ne demişler prensi bulana kadar birkaç kurbaga öpmek gerekebiliyor. benim bildiğim tek sey su hayatta hiçbir erkek benden degeerli degil s....trsin gitsin işim olmaz desin boşversin. en azından öyle davransın bak kısa bir süre sonra cidden gececek. bir de şöyle bişi var bizler bizi üzen seyleri sürekli konusarak taze tutuyor ve bilinçaltımızın onları unutmasına izin vermiyoruz. ne gerek var hacı ya. koy g..tüne rahvan gitsin diceksin gidivecek. bak yarın yeni bir gün neden bugünün eski acısı yarın devam etsin. hayat bu kadar uzun değil ki yahu.

sallasın dertleri gitsin çok sevdigi bişiler yapsın. mesela çikolata yesin komedi filmine gitsin. göbak atsın ne bilim

sen de gönlünü ferah tut düşün ki uzakta da olsa seni çok seven biri var. senin kalbinin de çarptgı biri var ve hayatta hersey geçici.. ayrılıkda hasret de uzaklık da mutluluk da. herşey geçici. bardagın dolu tarafı.... işte bütün mesele bu. gönderin gitsin stresi yahu.

değerli ve kalıcı olan tek şey iç huzurunuzdur ve hiçbir insan yada olayın onu bozmasına izin vermeyin. kimse biz istemedikçe ve izin vermedikçe bizi üzemez işte o kadar.

okkalı bir küfür edersin agız dolusu arkasından hoooop gider:)
ahandaaaaaaa öpmekkk seniiiiiiii:54::54::54::54::54::54:üstüne söyleyecekk tek kelimeeee bulamamak :)))) diline sağlıkk bekarr kızçlereee felsefenizzz bu olsunniki ilişkilerdeeeeee

kızlar bugün telafi günüydü menümü yazayım
SABAH:YOK
ÖĞLE:1 DİLİM PİDE+1 ÇATAL HUMUS
AKŞAM:1 DİLİM PİDE+1 TABAK PIRASA+YARIM KASE ÇORBA

hımssss afiyettt olsun, inş. pıradan zeytinyağlıdırr:D prinçsizz falan oohhh ozaman tam telafi olurrr
humusu da çok severimmm ay bende yapayımmm kısaa zamandaa:))))))

Sağol canım.en zoru da ne biliyor musunuz?ateşten yanan çocuğunuza onu rahatlatacak bir ateş düşürücü şurup verememek.onu silerek ateş düşürmeye çalışmak,onunla ağlamak ve çaresiz kalmak.ooooffff canım çok sıkkın.biraz düştü ateşi.inşallah artmaz
kıyamama yaa içimmm bir hoş oldu canımmm acile falan götürsneizzzz küçüğü:(((((
ateş düşürüzü damla veriyorlarmışşşşş işe yarar

kızlar bakın ne buldumm
CUMA zayiflama YARIŞMASI 240. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 Ocak - 21 Ocak

TAKIM DERECELERİ :

1 ) 14. Takım
2 ) 2. Takım
3 ) 3. Takım

BİREYSEL DERECELER :

1 ) 14. Takımdan 1.73 2,81%
2 ) 14. Takımdan tedis 2,51%
3 ) 2. Takımdan mattika 1,93

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrr tebirk ederim kızlarrrr hepinizzziiiii çok ama çokk güzel bir performansssss devamıdaaaa gelir inş. ayyy ben kıskandımmmmmm bende isterdim bu güzel listede yer almaakkk:DDDDDDDD
emoşummmmmmmm senideeee çokk tebrik ederimmmm hayatımmmmmm:54::54:
:46::46::46::nazar::nazar:
eminecimmmmm sendee çokkk büyük bir tebriği haketttin yawssssss:46::46::46::46::46::nazar::nazar:
aslışım ben çıkıyom şimdilik..
şöhret olunca şımardı demezseniz pazar yada pazartesi yazsam olurmu..
kilo vermek beni biraz yordu..:12::12:
yarında malum nöbet var internet yokk.

senin şöhertliğini yiiiriiiiiiim emoşşşş bana imzal bir resim lütfennnn şu avatarındakiiii resminiin altınaaaa alabilirmiyim:)))))))))

oy oy oyyyy yerim ben o küçük hanımıııı bıcırığım bneim büyümüşteee dişleri çıkıyormuşşşş şirinem benimmmmmmmm annesii çokkk iyi bakkkkk fıstığaaaaaa geçmiş olsun canım.

defnenin rahatsızlığı dışındaaa hayatttttt sana güzelmiş şekerimm:DDDD doy bakalım anneciğineeeeee sarıl sıkı sıkı öppppp ohhhh
bende istemekkkkk ahandaaaa ilkdefaaaa aş eriyorum:DDD annemiii istiyorumm yaaaaaaa:)))))

menümü yazayımmcanlarımmmmmmm
20 ocak:))
sabah: 1 bardak süt,yarım dilim ekmek,1 yumurta
öğlen:2 yk kadar et şiş,incecik 2-3 dilim lavaş,salata (öğleden sonra isrifra ettim bişi kalmadı:((((
ara:5 kayısı,3ceviz
akşam: 2 yk pırasa,1 minik dilim börek,1 kase sütlaç

Back
X