• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nuray yani yas23 2 gündür yok izin almadı diye biliyorum baktım geçmişe gözümden kaçtıysa eğer özür dilerim ondan mesaj attım 2 gündür yoksun takımda ama bugün giriş yapmış siteye zaten yarında gelmezse kurallar gereği diskalifiye olur

paso film izliyorum ya.günde en az 2 tane ama zaman geciyo iyi oluyo:))

kızlar merhabaaaaaa napıyorsunuzzzz, ay bugünlerde ben yoğunum işlerim yoğunlaştı pek giremedim forumaaa, şimdide geçmiş yapmaya tırsıyorum açıkcası:DDDD
menümü yazayım:DD ben en iyisi geçmişi yarın yapayım hehe

sabah:1 bardak süt,1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen:1 bazlama,1 kk peynir,3 tk reçel
akşam:1 kase çorba,1 dilim ekmek,250 gr balık, salata,2-3 çatal helva

aynı canım bi değişiklik yok
sen nasılsın facedede yazdım cvp vermedin :19::19::19::19:

baktın mı gönderdiğim videoya

kıyamam inş. en kısa zamanda iyileşirsin canım, faceten yazdığını görmedim canımya pardon, ama bir mesaj vardı ortak konuşmada ama bakmadım bakarım :DDD hehe

kıyamam inş. en kısa zamanda iyileşirsin canım, faceten yazdığını görmedim canımya pardon, ama bir mesaj vardı ortak konuşmada ama bakmadım bakarım :DDD hehe

yok ortak değil sana özelden gönderdim yusufun 1. sınıftayken yemek duası okuduğu videoyu gönderdim sana canım

püfsss olmuyorrrr flash ı yüklemem laızmmış peh yarın işyerinden seyredeyim:))))

kısmet değilmiş yarın bakarsın canım ama flsah yüklemekte zor değil her zaman lazım olur yükle bence hemencik :34:

benim bu laptop minik bir laptoppp birazzzz zayıf:DDd
denedim biriki defa kilitlediii bende uğraşmıyorumm :DDd eşimd ekapamış bilgisayarın açarsa bakarım ondna yine hehe:DD bana zor geldi açmak şimdii yusufçuk yerim ben onu :)

benim bu laptop minik bir laptoppp birazzzz zayıf:DDd
denedim biriki defa kilitlediii bende uğraşmıyorumm :DDd eşimd ekapamış bilgisayarın açarsa bakarım ondna yine hehe:DD bana zor geldi açmak şimdii yusufçuk yerim ben onu :)

yemeğimi yemeden el açtım allakım sana :1::1::1:

canım ben kaçıyorummmmmm ii geceler
çok öptüm seni yarın görüşürz inş.
bende geçmişide yaırn yapayım:DDD

Back
X