Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nuray yani yas23 2 gündür yok izin almadı diye biliyorum baktım geçmişe gözümden kaçtıysa eğer özür dilerim ondan mesaj attım 2 gündür yoksun takımda ama bugün giriş yapmış siteye zaten yarında gelmezse kurallar gereği diskalifiye olur

kızlar merhabaaaaaa napıyorsunuzzzz, ay bugünlerde ben yoğunum işlerim yoğunlaştı pek giremedim forumaaa, şimdide geçmiş yapmaya tırsıyorum açıkcası:DDDD
menümü yazayım:DD ben en iyisi geçmişi yarın yapayım hehe

sabah:1 bardak süt,1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen:1 bazlama,1 kk peynir,3 tk reçel
akşam:1 kase çorba,1 dilim ekmek,250 gr balık, salata,2-3 çatal helva

aynı canım bi değişiklik yok
sen nasılsın facedede yazdım cvp vermedin :19::19::19::19:

baktın mı gönderdiğim videoya

kıyamam inş. en kısa zamanda iyileşirsin canım, faceten yazdığını görmedim canımya pardon, ama bir mesaj vardı ortak konuşmada ama bakmadım bakarım :DDD hehe

kıyamam inş. en kısa zamanda iyileşirsin canım, faceten yazdığını görmedim canımya pardon, ama bir mesaj vardı ortak konuşmada ama bakmadım bakarım :DDD hehe

yok ortak değil sana özelden gönderdim yusufun 1. sınıftayken yemek duası okuduğu videoyu gönderdim sana canım

kısmet değilmiş yarın bakarsın canım ama flsah yüklemekte zor değil her zaman lazım olur yükle bence hemencik :34:

benim bu laptop minik bir laptoppp birazzzz zayıf:DDd
denedim biriki defa kilitlediii bende uğraşmıyorumm :DDd eşimd ekapamış bilgisayarın açarsa bakarım ondna yine hehe:DD bana zor geldi açmak şimdii yusufçuk yerim ben onu :)

benim bu laptop minik bir laptoppp birazzzz zayıf:DDd
denedim biriki defa kilitlediii bende uğraşmıyorumm :DDd eşimd ekapamış bilgisayarın açarsa bakarım ondna yine hehe:DD bana zor geldi açmak şimdii yusufçuk yerim ben onu :)

yemeğimi yemeden el açtım allakım sana :1::1::1:

canım ben kaçıyorummmmmm ii geceler
çok öptüm seni yarın görüşürz inş.
bende geçmişide yaırn yapayım:DDD

Back
X