- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.081
Günaydın arkadaşlar,üye arama mesajınız üzere geldim buraya,kurallarınız tam olarak nedir acaba,yüksek motivasyona ihtiyacım var,paylaşım olduğunda bende paylaşmayı severim,beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar,üye arama mesajınız üzere geldim buraya,kurallarınız tam olarak nedir acaba,yüksek motivasyona ihtiyacım var,paylaşım olduğunda bende paylaşmayı severim,beni bilgilendirirseniz sevinirim.
fosur fosur olmasın oe ben de gidip tosur tosur uyuyayım bari:) yarın görüşürüz güzel kadınlar....
ben anlamıyorum ki en başta yazıyorsun yani kuralları bir hafta sen onları deniyorsan onlarda kendilerini deniyolar yani zoruna gidiyorsa açıkca söle...bizde burda ciddi bişiler yapmaya çalışıyoruz şimdi bi girip bi çıkıyolar takımın istikrarını da bozuyolar...
aslında yemek pişirmeyi hiç sevmiyorum belki o yüzden sürekliaynı şeyi pişiriyorum..birarada lahanaya takmıştın canımm:) tiksinene kadar yiyiorsunDD afiyet olsun hehe
kızlar ben takıma girdiğimdede söylemiştim.. 70 kiloya düşünce geçmiş ramazan borçlaRImı tutucam demiştim.. allah nasip etti çok şükür düştüm 70 kiloya... şuan reglim bitince başlamayı düşünüyorum.. 2 ay kadar tutmayı düşünüyorum.. nedersiniz kızlar??????? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
tsk aslıcımm aminnnnallah kabul etsin şimdiden canım bu durum senin kilo vermeni engellemez hem orucunu tutup hem diyet yapabilirsin
gel gel sarışınım gelllllcanım kurallar bana uyar ama listeyi sırayla yaparız demişsin ya hangi liste,haftalık takım listesi mi? ben hiç liste yapmadım ama öğrenirsem yaparım.bir de ben başka bi takımda deneme süresindeyim ama paylaşımları az olan bi takım olduğu için tam motive olamadım orayla ilişiğimi kesip buraya gelebilir miyim?
canım kurallar bana uyar ama listeyi sırayla yaparız demişsin ya hangi liste,haftalık takım listesi mi? ben hiç liste yapmadım ama öğrenirsem yaparım.bir de ben başka bi takımda deneme süresindeyim ama paylaşımları az olan bi takım olduğu için tam motive olamadım orayla ilişiğimi kesip buraya gelebilir miyim?
Tamam canım ozaman ben de buraya dahil olmak isterim,liste işini de anladım yapabilirim,ben genelde bu yazı rengini kullanırım bi sakıncası olur mu?takım listesi değil canım günlük 7 mesaj yazma zorunluluğu var ya onu takip etmek için her üye sırayla bir hafta her gün bir listeyi hazırlıyor her üyenin bir önceki günkü yazdığı mesaj asayısını sayıyor iş kolay olsun diyede 7 ve fazla mesaj yazdıysa 7 mesajdan sonrasını saymıyoruz mesela aynalar 7+ diyoruz biz yaptığımızda görürsün zor değil
diğer takımda deneme süresinde olman sorun olmaz takıma alınmış olsanda sorun yok başka bir takıma geçiş yapabilirsin sadece daha önce diskalifiye olmamış olman ya da kendi istediğinle ayrıldın ise 6 ayın geçmiş olması önemli
bu hafta 2. olduk herkesi tebrik ediyorum
Tamam canım ozaman ben de buraya dahil olmak isterim,liste işini de anladım yapabilirim,ben genelde bu yazı rengini kullanırım bi sakıncası olur mu?