Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın arkadaşlar,üye arama mesajınız üzere geldim buraya,kurallarınız tam olarak nedir acaba,yüksek motivasyona ihtiyacım var,paylaşım olduğunda bende paylaşmayı severim,beni bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar modemim bozuk sanırım net gidip gidip geliyo dün kaç kere yazmaya çalıştm olmadı.ben yazamazsam izinli sayın beni.söyleyemedm dün:(

Günaydın arkadaşlar,üye arama mesajınız üzere geldim buraya,kurallarınız tam olarak nedir acaba,yüksek motivasyona ihtiyacım var,paylaşım olduğunda bende paylaşmayı severim,beni bilgilendirirseniz sevinirim.

takım kaptanımız gelince söyler sana kuralları aynalar yani aslı ismi...ama hergün 7 mesaj yazma zorunluluğu var,3 gün üstüste haber vermeden girmezsen diskalifiye oluyorsun vs gibi şeyler o sana daha düzgün yazar=)))))benim aklıma gelmedi şimdikkkkk heheh

Teşekkür ederim canım cevapladığın için,ben de paylaşım yapmanın motivasyonu arttırdığını düşünüyorum,o açıdan problem yaşamam sanırım.

ben anlamıyorum ki en başta yazıyorsun yani kuralları bir hafta sen onları deniyorsan onlarda kendilerini deniyolar yani zoruna gidiyorsa açıkca söle...bizde burda ciddi bişiler yapmaya çalışıyoruz şimdi bi girip bi çıkıyolar takımın istikrarını da bozuyolar...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar ben takıma girdiğimdede söylemiştim.. 70 kiloya düşünce geçmiş ramazan borçlaRImı tutucam demiştim.. allah nasip etti çok şükür düştüm 70 kiloya... şuan reglim bitince başlamayı düşünüyorum.. 2 ay kadar tutmayı düşünüyorum.. nedersiniz kızlar??????? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar ben takıma girdiğimdede söylemiştim.. 70 kiloya düşünce geçmiş ramazan borçlaRImı tutucam demiştim.. allah nasip etti çok şükür düştüm 70 kiloya... şuan reglim bitince başlamayı düşünüyorum.. 2 ay kadar tutmayı düşünüyorum.. nedersiniz kızlar??????? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

allah kabul etsin şimdiden canım
bu durum senin kilo vermeni engellemez hem orucunu tutup hem diyet yapabilirsin

hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım

sana kuralları yazayım önce sen bir bak uygunsa konuşuruz

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

canım kurallar bana uyar ama listeyi sırayla yaparız demişsin ya hangi liste,haftalık takım listesi mi? ben hiç liste yapmadım ama öğrenirsem yaparım.bir de ben başka bi takımda deneme süresindeyim ama paylaşımları az olan bi takım olduğu için tam motive olamadım orayla ilişiğimi kesip buraya gelebilir miyim?

canım kurallar bana uyar ama listeyi sırayla yaparız demişsin ya hangi liste,haftalık takım listesi mi? ben hiç liste yapmadım ama öğrenirsem yaparım.bir de ben başka bi takımda deneme süresindeyim ama paylaşımları az olan bi takım olduğu için tam motive olamadım orayla ilişiğimi kesip buraya gelebilir miyim?
gel gel sarışınım gelllll:1: aktif olarak net kullanıyorsan bizide motive edersin.. merak etme biz seni zayıflatırız:1:

takım listesi değil canım günlük 7 mesaj yazma zorunluluğu var ya onu takip etmek için her üye sırayla bir hafta her gün bir listeyi hazırlıyor her üyenin bir önceki günkü yazdığı mesaj asayısını sayıyor iş kolay olsun diyede 7 ve fazla mesaj yazdıysa 7 mesajdan sonrasını saymıyoruz mesela aynalar 7+ diyoruz biz yaptığımızda görürsün zor değil
diğer takımda deneme süresinde olman sorun olmaz takıma alınmış olsanda sorun yok başka bir takıma geçiş yapabilirsin sadece daha önce diskalifiye olmamış olman ya da kendi istediğinle ayrıldın ise 6 ayın geçmiş olması önemli

takım listesi değil canım günlük 7 mesaj yazma zorunluluğu var ya onu takip etmek için her üye sırayla bir hafta her gün bir listeyi hazırlıyor her üyenin bir önceki günkü yazdığı mesaj asayısını sayıyor iş kolay olsun diyede 7 ve fazla mesaj yazdıysa 7 mesajdan sonrasını saymıyoruz mesela aynalar 7+ diyoruz biz yaptığımızda görürsün zor değil
diğer takımda deneme süresinde olman sorun olmaz takıma alınmış olsanda sorun yok başka bir takıma geçiş yapabilirsin sadece daha önce diskalifiye olmamış olman ya da kendi istediğinle ayrıldın ise 6 ayın geçmiş olması önemli
Tamam canım ozaman ben de buraya dahil olmak isterim,liste işini de anladım yapabilirim,ben genelde bu yazı rengini kullanırım bi sakıncası olur mu?

Tamam canım ozaman ben de buraya dahil olmak isterim,liste işini de anladım yapabilirim,ben genelde bu yazı rengini kullanırım bi sakıncası olur mu?

yok olmaz canım sadece menü yazarken mavi yazmaya ve kırmızı rengi kullanmamaya dikkat et yeter

aramıza hoşgeldin tekrardan inş birbirimize faydamız olur
bize kendini tanıtır mısın
şimdiki kilon ve hedef kilon nedir ben kaydediyim

Back
X