- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.101
kızlar yeni modem aldık net var su anlık umarım gitmez yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yeni modem aldık net var su anlık umarım gitmez yine
Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,yok olmaz canım sadece menü yazarken mavi yazmaya ve kırmızı rengi kullanmamaya dikkat et yeter
aramıza hoşgeldin tekrardan inş birbirimize faydamız olur
bize kendini tanıtır mısın
şimdiki kilon ve hedef kilon nedir ben kaydediyim
hayırlı olsun canım inş gitmez
nasılsın
Teşekkür ederim canım cevapladığın için,ben de paylaşım yapmanın motivasyonu arttırdığını düşünüyorum,o açıdan problem yaşamam sanırım.
oruç mu tıutcannnkızlar ben takıma girdiğimdede söylemiştim.. 70 kiloya düşünce geçmiş ramazan borçlaRImı tutucam demiştim.. allah nasip etti çok şükür düştüm 70 kiloya... şuan reglim bitince başlamayı düşünüyorum.. 2 ay kadar tutmayı düşünüyorum.. nedersiniz kızlar??????? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
anam bu kadar az kiloya iyiymişşşşşbu hafta 2. olduk herkesi tebrik ediyorum
hoşgeldin canım benim de ismim hazal.bende öğretmenim henüz atanamadım ama 5 aylık bi kızım var. doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum..hoşgeldin tekrardann..hangi şehirdesinCanım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,
canım modemle ilgilisorun varsa sana basit birşey önerebilirimkızlar yeni modem aldık net var su anlık umarım gitmez yine
Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,
sağol cnm iyiyim sen nasılsın? nasıl gidiyor iyileşebildin mi?
anam bu kadar az kiloya iyiymişşşşş
Sevgili Aslı ve hazal meslektaş olduğumuza sevindim ,branşım İngilizce,ilköğretimdeyim,Tokatta çalışıyorum.Bol bol sohbet ederiz inşaallah ileriki zamanlarda...ayy ne güzel bir öğretmen daha bende aslı 1 hafta sonra 30 olcambende öğretmenim branş nedir
Arkadaşlar ben çıkıyorum bugün biryere davetliyim akşama biraz geç gelirim,ama güzel bir menüyle gelirim inşaallah ,topikteki herkese selamlar...![]()
allah allah tesadüf mü buayy ne güzel bir öğretmen daha bende aslı 1 hafta sonra 30 olcambende öğretmenim branş nedir
Sevgili Aslı ve hazal meslektaş olduğumuza sevindim ,branşım İngilizce,ilköğretimdeyim,Tokatta çalışıyorum.Bol bol sohbet ederiz inşaallah ileriki zamanlarda...
hoşgeldin aramıza ben saliha 23 yaşındayım ankaradayımmArkadaşlar ben çıkıyorum bugün biryere davetliyim akşama biraz geç gelirim,ama güzel bir menüyle gelirim inşaallah ,topikteki herkese selamlar...![]()
canım modemle ilgilisorun varsa sana basit birşey önerebilirim
allah allah tesadüf mü buöğretmenler odası oldu bizim takım
![]()
Sevgili Aslı ve hazal meslektaş olduğumuza sevindim ,branşım İngilizce,ilköğretimdeyim,Tokatta çalışıyorum.Bol bol sohbet ederiz inşaallah ileriki zamanlarda...
herkeze merhaba ben esen bu gün katıldım gruba.35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 73 kiloyumbirkaç yıl önce kk sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm sonrasında geri aldım tekrar denemek istiyorum.yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inşallah.herkeze kolay gelsin
![]()