Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok olmaz canım sadece menü yazarken mavi yazmaya ve kırmızı rengi kullanmamaya dikkat et yeter

aramıza hoşgeldin tekrardan inş birbirimize faydamız olur
bize kendini tanıtır mısın
şimdiki kilon ve hedef kilon nedir ben kaydediyim
Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,

Teşekkür ederim canım cevapladığın için,ben de paylaşım yapmanın motivasyonu arttırdığını düşünüyorum,o açıdan problem yaşamam sanırım.

o zaman çok güzelll

kızlar ben takıma girdiğimdede söylemiştim.. 70 kiloya düşünce geçmiş ramazan borçlaRImı tutucam demiştim.. allah nasip etti çok şükür düştüm 70 kiloya... şuan reglim bitince başlamayı düşünüyorum.. 2 ay kadar tutmayı düşünüyorum.. nedersiniz kızlar??????? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
oruç mu tıutcannn

:21::62::21::62:bu hafta 2. olduk herkesi tebrik ediyorum :21::62::21::62:
anam bu kadar az kiloya iyiymişşşşş

Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,
hoşgeldin canım benim de ismim hazal.bende öğretmenim henüz atanamadım ama 5 aylık bi kızım var. doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum..hoşgeldin tekrardann..hangi şehirdesin

ayy ne güzel bir öğretmen daha bende aslı 1 hafta sonra 30 olcam :27::27::27: bende öğretmenim branş nedir

Arkadaşlar ben çıkıyorum bugün biryere davetliyim akşama biraz geç gelirim,ama güzel bir menüyle gelirim inşaallah ,topikteki herkese selamlar...:16:

sağol cnm iyiyim sen nasılsın? nasıl gidiyor iyileşebildin mi?

daha iyiiym canım sağol

anam bu kadar az kiloya iyiymişşşşş

canım herkes kilo verdi oya, özge ve nurayın verdiği kilolarda güzeldi yüzdemiş yüksekti zaten yüzdemiz 80 ni geçince büyük ihtimal dereceye giriyoruz
diğer takımlar bu hafta baya dökülmüşlerdi sonuç bu tebrik edrim :46::46::46::46:

canım modemle ilgilisorun varsa sana basit birşey önerebilirim

cnm kendi kendine reset atıyodu modem ve net gelmiyodu yeni aldık bizde:)

allah allah tesadüf mü bu :1: öğretmenler odası oldu bizim takım :1:

:DDD öyle oldu canım meslek hastalıgı bizimki:D
Sevgili Aslı ve hazal meslektaş olduğumuza sevindim ,branşım İngilizce,ilköğretimdeyim,Tokatta çalışıyorum.Bol bol sohbet ederiz inşaallah ileriki zamanlarda...

hoşgeldin canım benim adım İlkin 24 yasındayım edebiyat öğretmeniyim lisede:)) bekarım ahh ahh:(((

herkeze merhaba ben esen bu gün katıldım gruba.35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 73 kiloyum:(birkaç yıl önce kk sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm sonrasında geri aldım tekrar denemek istiyorum.yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inşallah.herkeze kolay gelsin:3::3::3:

yediklerimi yazayım ve yaptıklarımı
sabah 08:30 gibi kalkarım hemen koca bir bardak su içiyorum

sonrasında 2dilim ekmek
1 yumurta
bir kaşık lor peyniri(bugün omlet yaptım)
yeşillik ve şekersiz çay

sonra 1 bardak ballı sirkeli su
öğle
1 tabak kurutulmuş haşlanmış yoğurtlu biber yarım dilim ekmek
1 büyük havuç
iki fincan yeşil çay ve biberiye çayı

herkeze merhaba ben esen bu gün katıldım gruba.35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 73 kiloyum:(birkaç yıl önce kk sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm sonrasında geri aldım tekrar denemek istiyorum.yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inşallah.herkeze kolay gelsin:3::3::3:

hoşgeldin aramıza esen

Back
X