Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet hazalcımm günler kısayken tutayım borçlarımı

hmm tut bakalım canımm
Arkadaşlar ben çıkıyorum bugün biryere davetliyim akşama biraz geç gelirim,ama güzel bir menüyle gelirim inşaallah ,topikteki herkese selamlar...:16:
iyi eğlenceler canımm

daha iyiiym canım sağol

canım herkes kilo verdi oya, özge ve nurayın verdiği kilolarda güzeldi yüzdemiş yüksekti zaten yüzdemiz 80 ni geçince büyük ihtimal dereceye giriyoruz
diğer takımlar bu hafta baya dökülmüşlerdi sonuç bu tebrik edrim :46::46::46::46:
hmm az az bile yetti diyorsun hehe

Sevgili Aslı ve hazal meslektaş olduğumuza sevindim ,branşım İngilizce,ilköğretimdeyim,Tokatta çalışıyorum.Bol bol sohbet ederiz inşaallah ileriki zamanlarda...
insallah canım bende ilk. mat öğretmeniyimm

herkeze merhaba ben esen bu gün katıldım gruba.35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 73 kiloyum:(birkaç yıl önce kk sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm sonrasında geri aldım tekrar denemek istiyorum.yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inşallah.herkeze kolay gelsin:3::3::3:
hoşgeldin canım bende hazal..25 yaşındayım atanamayan öğrtim..bebeiş var benimde 5 aylık kilolardan kurtulmaya çalkişyorumm

kızlar ben takıma girdiğimdede söylemiştim.. 70 kiloya düşünce geçmiş ramazan borçlaRImı tutucam demiştim.. allah nasip etti çok şükür düştüm 70 kiloya... şuan reglim bitince başlamayı düşünüyorum.. 2 ay kadar tutmayı düşünüyorum.. nedersiniz kızlar??????? :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
çok iyi olur canım zaten niyetlendiysen tut orucunu birde günler kısayken kolay olur..bende hamileyken ve emzirirken tutamadıklarımın kazasını tutacam inşallah emzirme olayım bitince..

Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,

ayy bi öğretmen daha valla öğretmenler odası gibi oldu bizim takım :)))
canım hoşgeldin benim adımda özge 1.61 boyundayım şimdiki kilom 58.6 başladığımda 69 kiloydum burdaki arkadşlarım sayesinde 10 kilo gitti..evliyim 8 aylık bebeğim var dr.oetkerde antalya satış departmanında çalışıyorum...tekrar hoş geldin aramıza biz seni zayıflatırız canım merak etme bizim paylaşımlarımız güzel..bu sıralar biraz durgun izinli arkidişler var ama yinede sana yetecek kadar paylaşımımız olur :))

herkeze merhaba ben esen bu gün katıldım gruba.35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ve 73 kiloyum:(birkaç yıl önce kk sayesinde 66 ya kadar düşmüştüm sonrasında geri aldım tekrar denemek istiyorum.yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inşallah.herkeze kolay gelsin:3::3::3:

hoşgeldin canım bende aslı 30 yaşındayım öğretmenim sana kuralalrı yazayım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

hoşgeldin canım bende aslı 30 yaşındayım öğretmenim sana kuralalrı yazayım

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

ok.umarım herşey yolunda gider takımda kalırım.birbirimize faydalı olur istediğimiz kilolara ineriz

merhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.

merhaba, hoşgeldin takıma umarım hedefine ulaşabilirsin .

Canım ben Neslihan,31 yaşındayım,öğretmenim,yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 87 idi şuan 80,6 kiloyum,boyum 164 cm,ilk hedefim 70kg olmak inşaallah ve sizlerin yardımıyla,

Hoşgeldin benim adım nuray 27 yaşındayım bir oğlum var hedef kilom 60-59.

merhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.

olsun akşama biraz fazla spor yaparsın.yemezsin yarın da dikkat edersin.bozma moralini bence.hava çok soğuk içime sıkıntılar geldi bende 1 gofret yedim:(akşama 200 ip atlıyorum yarım saat aerobik yapıyorum sanırım 300 ip ve 45 dakika spor ancak iyi gelecek çok tembeldim bugün hiç hareket etmedim malak modunda yuvarlandım durdum

girer girmez çok yazdıma ama bişey sormalıyım benim kollarım çok sarktı kısa kollu giyemiyorum palet gibi akşamları ip atlıyorum ağırlık çalışıyorum bunun yanında beslenme veya hareket babında önerebileceğiniz bişey var mı?.etim çok yumuşak.sıkılaştırıcı krem filan?küç yiyorum,ibrahim saraçoğlundan duymuştum yeşil mercimek ve yeşil çay ama hiç değişiklik yok:(

Günaydın arkadaşlar,üye arama mesajınız üzere geldim buraya,kurallarınız tam olarak nedir acaba,yüksek motivasyona ihtiyacım var,paylaşım olduğunda bende paylaşmayı severim,beni bilgilendirirseniz sevinirim.

hoşgeldin canım.burada motivasyonun kralını bulursun merak etme.bu arada ben emine.öğretmenim evliyim 1 oğluşum var

hoşgeldin canım.verirsin burda merak etme

hadi ya bende dışarda hamburger yedim ya=(((

girer girmez çok yazdıma ama bişey sormalıyım benim kollarım çok sarktı kısa kollu giyemiyorum palet gibi akşamları ip atlıyorum ağırlık çalışıyorum bunun yanında beslenme veya hareket babında önerebileceğiniz bişey var mı?.etim çok yumuşak.sıkılaştırıcı krem filan?küç yiyorum,ibrahim saraçoğlundan duymuştum yeşil mercimek ve yeşil çay ama hiç değişiklik yok:(
kollar için ağırlıkla bi hareket var sarkmalar için netten resmini bulursam koyayim buraya yazarak tarif edemedimmm

Back
X