Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzeller ben şimdik çıkıyom spor yapcam malum akşamları çocuklar gezmek istiyo..
önce 2 saat spor yapcam(nasip olursa)
sonra duş ve yatagıma kavuşcam inşaallahh

aman bi araştır öyle ip atla... çünkü fazla kiloyla yapılan sporlar dizlerdeki bağlara geri dönüşü olmayan zararlar veriyorlar.. Bizlerin doktor kontrolü olmadan spor yapmamaız lazım..

dr sormaya gerek yok canım zaten bizzat yaşadımmm..
Bide hızlı yoruyo ip atlamak

oyy bitti sonunda...kızlar size çizdiğim iki dene resmi koyacam daha çok var aslında ama onlar hep örtmenle yapılan teknik çalışmaları bunları ben evde kendim çalıştım bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 335341 Eki Görüntüle 335340
Hani profesyonel değildin kız?pekala öylesin harika olmuş,ellerine sağlık.

gel canım gellllllllllllllllllll:38:
Geldim canım geldimmmmm.

ben bi ara ip atrlıyodum .yazık narin bacaklarım kaldıramadı:9::9::9::9:
dizimden baya şikayetlerim oldu ama 90 a düşersem bi daha deneyecegim
canım bizim gibi kilo oranı biraz fazla olanlar için ip atlama veya koşu çok uygun bi spor değil senin de arzettiğin üzre dizlerde hasara sebebiyet verebilme olasılığı çok yüksektir.:68::68:.

:52::52::52::52::52::52:
aslı bu kızda bizden :23::23::23::23:
Teşekkür ederim efenim :17:.
anam sen telaş etme bizim göynümüz de bedenimizde geniş..alırız kollarımızın arasına senide
Sağol canım teşekkür ederim sıcaklığınız için,biz senle tanışmadık sanırım veya ben yeni olduğum için isimleri henüz öğrenememiş de olabilirim,ismin nedir canım ben Neslihan.

yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım acık ..
(gerçi ulu büyük cüssemi ne kadar acık anlatabilirim bilmem ama)
73 dogumluyu,1.73 boyundayım.
hemşireyim.2 oglum 1 kocam var.
173 kilo olma yolundan 116 ile dönülmüş ..
73 kilo hedefinden önce 90,80 gibi hedefleri olan ..
14.takım çatlaklarından emine...
kısası da uzunuda emoş derler bana..

:16::16::16::16::16::16:

tanıştıgımıza memnun oldum
(buarada çok unutkanım özellikle isimler konusunda yanlışlık olursa şimdiden özürrr)

1 tane kocası varmış allah allah :9:

yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım acık ..
(gerçi ulu büyük cüssemi ne kadar acık anlatabilirim bilmem ama)
73 dogumluyu,1.73 boyundayım.
hemşireyim.2 oglum 1 kocam var.
173 kilo olma yolundan 116 ile dönülmüş ..
73 kilo hedefinden önce 90,80 gibi hedefleri olan ..
14.takım çatlaklarından emine...
kısası da uzunuda emoş derler bana..

:16::16::16::16::16::16:

tanıştıgımıza memnun oldum
(buarada çok unutkanım özellikle isimler konusunda yanlışlık olursa şimdiden özürrr)
memnun oldum Emoşcum,ne tesadüf benim de 2 oğlum 1 kocam var:))))))))))ben onlara işçi arılar kendime de kraliçe arı diyorum:))),ben de 80 doğumluyum ama 180 cm değil boyum,164 neyazıkki:((,öğretmenim ve ilk hedefim 70 e inebilmek.

sen nasıl hep yeşil yazıyon pro üyemisin
yok güzelim değilim,ilk mesajımı yazarken yukardaki panelden ayarlıyorum yazı formunu daha sonra 1 noktayı kopyalıyorum ve her mesajımı yazmadan önce yapıştırıyorum o noktayı ve yazıyorum yazı otomatik olarak aynı şkilde devam ediyor,işte böyleeee.

yok güzelim değilim,ilk mesajımı yazarken yukardaki panelden ayarlıyorum yazı formunu daha sonra 1 noktayı kopyalıyorum ve her mesajımı yazmadan önce yapıştırıyorum o noktayı ve yazıyorum yazı otomatik olarak aynı şkilde devam ediyor,işte böyleeee.

ben birz üşengeç tembelgeç :1: olduğum için zor gelir :1:

doğum kilosumu kız nesli bunlar:49::49::49:
evet canım aslında hiç bizaman "zayıf" olmadım ama şişman da değildim evlendiğimde 61 kiloydum boyum 164 işte pek şişman da değildim zayıfta değil.ama birinci oğluma hamile olmadan 68 kiloydum sonra doğuma 90 kiloyla gittim 80 kiloyla çıktım 5 sene 80i korudum 2.oğlumda 85 oldum emzirmeyi kesince de 87 oldum ve artık yeter deyip diyete başladım,inşaallah kurtulucam bu kilolardan.sen evlimisin canım?çocuğun var mı?

evet canım aslında hiç bizaman "zayıf" olmadım ama şişman da değildim evlendiğimde 61 kiloydum boyum 164 işte pek şişman da değildim zayıfta değil.ama birinci oğluma hamile olmadan 68 kiloydum sonra doğuma 90 kiloyla gittim 80 kiloyla çıktım 5 sene 80i korudum 2.oğlumda 85 oldum emzirmeyi kesince de 87 oldum ve artık yeter deyip diyete başladım,inşaallah kurtulucam bu kilolardan.sen evlimisin canım?çocuğun var mı?
bende 1 yıllık evliyim bebeğim yok.. bende çocukluğumdan beri hep tombişdim.. hiç zayyıf olamadım.. 16 yaşındayken diyet yapıp 62 kiloya düşmüştüm şok diyet yaptığım için hepsini geri aldım.. yıllardır diyet yapıyorum ama hep 1 gün ikinci günü yoktu.. 2 aydır diyetteyim.. düşün yani o kadar motive oldumm..

neslicim bazı arkadaşlar bikaç mesaj yazıp medet umuyorlar.. fakat sende daha önce bu gruplarda bulunduğun için bilirsin.. biz sadece diyet yapmıyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz... ben 2 ay içinde sıkıntılı dönemlerim oldu kızlar sağolsun hep destek oldular.. kilo aldığımda oldu fakat kızların desteği sayesinde atlattım.. ve o kadar çokşeyöğrendimki 2 ayda.. paylaşım şart be anammm :1::1:

bende 1 yıllık evliyim bebeğim yok.. bende çocukluğumdan beri hep tombişdim.. hiç zayyıf olamadım.. 16 yaşındayken diyet yapıp 62 kiloya düşmüştüm şok diyet yaptığım için hepsini geri aldım.. yıllardır diyet yapıyorum ama hep 1 gün ikinci günü yoktu.. 2 aydır diyetteyim.. düşün yani o kadar motive oldumm..
evet canım ben de 2 aydır diyetteyim ve uzun süre diyette kalabilmeyi arkadaşlarla burada paylaşım yapmaya bağlıyorum,ben de ilk 80-89 topiğinde başlamıştım kilo vermeye ama artık burada sizlerle devam etmek istiyorum inşaallah motivasyonum daha da artacak burada.

evet canım ben de 2 aydır diyetteyim ve uzun süre diyette kalabilmeyi arkadaşlarla burada paylaşım yapmaya bağlıyorum,ben de ilk 80-89 topiğinde başlamıştım kilo vermeye ama artık burada sizlerle devam etmek istiyorum inşaallah motivasyonum daha da artacak burada.
merak etme bu yaza çıtır olucaz inşallah :1:

neslicim bazı arkadaşlar bikaç mesaj yazıp medet umuyorlar.. fakat sende daha önce bu gruplarda bulunduğun için bilirsin.. biz sadece diyet yapmıyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz... ben 2 ay içinde sıkıntılı dönemlerim oldu kızlar sağolsun hep destek oldular.. kilo aldığımda oldu fakat kızların desteği sayesinde atlattım.. ve o kadar çokşeyöğrendimki 2 ayda.. paylaşım şart be anammm :1::1:
kesinlikle haklısın canım,bazen öyle oluyoduki bişeyi canım çok istiyordu ama akşam kızlara bunu nasıl yazıcam diye elimi geri çekiyodum.

Son düzenleme:
Back
X