Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle haklısın canım,bazen öyle oluyoduki bişeyi canım çok istiyordu ama akşam kızlara bunu nasıl yazıcam diye elimi geri çekiyodum.
bende yemek yerken bunu nasıl yazıcam diye ölçüyle yemeye başladım:1: 1 tabak 1 kase :1: o şekilde bazen fazla yiyordum... şimdi yemeye oturmadan ne yiyeceğime karar veriyorum.. 1 tabak dediysem fazlasını yemiyorum.. ama canım sıkkın olunca akşam 3 dilim revani yediğim oldu :9: şimdi yapay şeker içeren hiçbirşey yememeye çalışıyorum nereden nereye :1:

bende yemek yerken bunu nasıl yazıcam diye ölçüyle yemeye başladım:1: 1 tabak 1 kase :1: o şekilde bazen fazla yiyordum... şimdi yemeye oturmadan ne yiyeceğime karar veriyorum.. 1 tabak dediysem fazlasını yemiyorum.. ama canım sıkkın olunca akşam 3 dilim revani yediğim oldu :9: şimdi yapay şeker içeren hiçbirşey yememeye çalışıyorum nereden nereye :1:

ben de hiç şekersiz çay içemezdim ama artık çok rahatlıkla içiyorum ve neredeyse hiç pirinç pilavı yemiyorum ve en önmelisi 2,5 ay geçmesine rağmen hala diyete devam ediyorum.bu topikler beni büyük kiloların da verilebileceğine inandırdı,çünkü yaklaşık 27 kilo fazlam var asla kilo veremem diyordum ama artık inanıyorum çünkü bunu başaran arkadaşları gördüm,tanıştım ve konuştum imkansız olmadığını gördüm.inşaallah sonuca ulaşırız hepimiz.

Canım ben birazdan anneme gidicem,kızkardeşim tatil için geldi buraya annem de hep onun sevdiği şeyleri yapmak istiyor o burada bizimle olamıyor diye bizi de davet etti keşkek yapacak,aslında diyet için sakıncalı gibi düşünürdüm ama her keşkek yediğimde benim metobalizmam daha da hızlanıyor nedense,şimdi oraya gitmek için hazırlanayım akşama görüşürüz inşaallah.:16::16::16:.

28 Ocak mesaj sayımı

Mihrace 7+

Aynalar 7+

Oyagibi 7+

Fiyona_07 7+

Tedis 7

Hazos87 7+

Rainandthesun 7+

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

1.73 izinli

Melekaysee izinli

memnun oldum Emoşcum,ne tesadüf benim de 2 oğlum 1 kocam var:))))))))))ben onlara işçi arılar kendime de kraliçe arı diyorum:))),ben de 80 doğumluyum ama 180 cm değil boyum,164 neyazıkki:((,öğretmenim ve ilk hedefim 70 e inebilmek.

inşallah canım kısa zamanda inersinnn

bu ne ya bugün üstümde bi fenalık var. oryantal yaptım geçmedi, kedi sevdim geçmedi, magazi seyrettim geçmedi bu ne ya puffffff.

yok yok benim yeni bir işe ihtiyacımv ar.

neslicim bazı arkadaşlar bikaç mesaj yazıp medet umuyorlar.. fakat sende daha önce bu gruplarda bulunduğun için bilirsin.. biz sadece diyet yapmıyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz... ben 2 ay içinde sıkıntılı dönemlerim oldu kızlar sağolsun hep destek oldular.. kilo aldığımda oldu fakat kızların desteği sayesinde atlattım.. ve o kadar çokşeyöğrendimki 2 ayda.. paylaşım şart be anammm :1::1:

şart be anam şart:31:

Canım ben birazdan anneme gidicem,kızkardeşim tatil için geldi buraya annem de hep onun sevdiği şeyleri yapmak istiyor o burada bizimle olamıyor diye bizi de davet etti keşkek yapacak,aslında diyet için sakıncalı gibi düşünürdüm ama her keşkek yediğimde benim metobalizmam daha da hızlanıyor nedense,şimdi oraya gitmek için hazırlanayım akşama görüşürüz inşaallah.:16::16::16:.

ay bayılırım keşkege yaaaaaaaaaaaa:56::56::56::56::56:

kızlar ben saatlerdir leslie ablamla beraberdim..
pek alıştım ben ablaya yaaa.
leslie1
leslie2
leslie3
tekrar
leslie1
leslie2
leslie3
ohhhh sefam olsunnnnnnnn
toplam da 1 saat45 dak.15 dak bisiklet

sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 yumurta kadar sahanda yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmegi kabuk kısımları

ögle 1 fincan fındıklı nescafe

akşama:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli

gece
1 elma

ben şimdik çıktım kızlar..
ogluşlarım bakıcıdan geldiler ilgi bekliyolar....
(nöbetlerimde bakıcıda kalıyolar.dün sabahtan beri görüşemedik)

28 Ocak mesaj sayımı

Mihrace 7+

Aynalar 7+

Oyagibi 7+

Fiyona_07 7+

Tedis 7

Hazos87 7+

Rainandthesun 7+

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

1.73 izinli

Melekaysee izinli

kız oya ödümü koparttın biliyon mu
listede fadik yok ama sayıyom 13 kişi dedim fadikle 14 kişi ben yanlış mı saydım 2 kişi yeni davet ettik ee nolcak şimdi diye kara kara düşünürken bi baktım ilknuruda saymışsın ooohhh dedim :27:
ellerine sağlık canım :54:

Son düzenleme:
Back
X