Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım yediklerin miktar olarak az ama hep ekmek grubu yemişsin,"ekmek,kek,kurabiye,barbunya ve pilavın" hepsi ekmek grubu olmuş,mesela pilavı yemeseydin de onun yerine güzel bi salata yapsaydın bol bol yeseydin arayı da meyveyle veya kuru kayısı+ceviz(2-3 tane) ikilisi ile yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence.
vay vay vay çokgüzel analiz etmişsin :1::1:

filmde oluyo çünkü karşılıklı gerçek sevgiyi bulamıyoruz.. ama bulsak seve seve ölürümmm zaten böyle yaşamanında ölümden farkı yok.. en azından sevmiş olurum :1:

canım inan vardır seni öyle sevecek biri ama o zamanda sen sevmiyon
ben hep bunu düşünmüşümdür mutlaka beni sevecek birileri vardır deli gibi vardırda ama ben şu böyle bu böyle diyerek istemiyorum dört dörtlük biride yoktur dünyada zaten dört üçlük yakaladın mı yeter :52::52::52:

bugünkü menümü bi yazayım
öğlen uyandım

saat 3:
büyük bi tabak yoğurtlu makarna

iş yaparken kahve içicem

akşam
büyük kase şehriye çorbası içicemm

akşam yeşil çay yapıcamm

canım inan vardır seni öyle sevecek biri ama o zamanda sen sevmiyon
ben hep bunu düşünmüşümdür mutlaka beni sevecek birileri vardır deli gibi vardırda ama ben şu böyle bu böyle diyerek istemiyorum dört dörtlük biride yoktur dünyada zaten dört üçlük yakaladın mı yeter :52::52::52:
dört üç mü dört ikiyi bulsam mecnun olcam :ssz:

ilkin cüneyt ergün bilinmeyen saat uygulaması diye şarkısı var klibin son 20 saniyesi o kadar değişik ki izlemelisinn.. insan böyle sevmeyecekse hiç sevmesin dedim
izleyim şimdi merak ettim:)
aman kızlar geç uyandık hemen yemeğinizi yiyin akşama yüklenmeyin :1::1:

yedik yedik:))) kaçar mı:1:

Back
X