Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım burda kar yok daha

bende çok korkarım karda yürümekten erzuruma gittiğim ilk sene düşüp bacağımı sakatladım ani bir hareketle bacak dönüyo şişiyo o yüzdem fobi oldu bende karda yürümek
bende nerdeyse 8 senedir ist.dayım hiç böyle kar görmedimm=)bende korka korka yavaş yavaş gittim zaten hehehe=)

günaydın kızlar.deli gibi uyumuşum bugün ya.çok özlemişim uyumayı
bizim kızda 4 e kadar mızıldadı bizde çok geç kalktık yaaa bende özlemişim uyumayı kiki

helal sana kaymadan gitmiş gelmişsin.biz burda kar neyim görmüyoz da yağmur felaket.bir cam sileyim diyom ama mümkün mü yazık olcak emeğime valla anında kirlenecek
aman silme bencede geçsinde su yağmurlar karlar öyle boşuna silmiş olursunn..benimde silmem lazım ama bekliyorummmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın cınımmmmmmmmmmm

kız kendi annen dişçiyse ona gitsene niye başkasına gidiyorsun
canım annem emekli oldu..ki emekli olmasa da zaten onlar datça da ki nasıl yaptırıyım hehehe..burda üniden arkadaşı var ona gitcem şu kar bitsin deee

demek annesine güvenmiyo :52::52::52::52:
güvenirimm güvenmem miii cicim emekli olmasaydıı=))))

kızlar bugün tekrar eksileri gördüm çok sevindim İnşaallah cumaya başına bi hal gelmez benim eksilerin çünkü hep perşembe güzel çıkıyorum cumaya bi aksilik oluyo da...
ayy insallah canımmmmmmmmmm

günaydın kızlar biraz geç oldu ama.. gece geç uyudum.. biRAZ ÖNCE UYANDIM dün geceki makarnayı pişireyim :1:
hehehe makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugünkü menümü bi yazayım
öğlen uyandım

saat 3:
büyük bi tabak yoğurtlu makarna

iş yaparken kahve içicem

akşam
büyük kase şehriye çorbası içicemm

akşam yeşil çay yapıcamm
uyarsan çok güzelllllllllllllllllllllllllllll

bülent ersoy saçını hürrem kızlı yapmış ben vazgeçtim :52::52::52::52:

aneyyyyyyy hehehehe aaa bülent ablama çok yakışmıştır ama koca yanaklarına ve dudaklarınaaaaaaaaa...yananı görür alahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

filmde oluyo çünkü karşılıklı gerçek sevgiyi bulamıyoruz.. ama bulsak seve seve ölürümmm zaten böyle yaşamanında ölümden farkı yok.. en azından sevmiş olurum :1:
Saliha yaş kaç ki senin daha ne aşklar görürsün be anam ama bence esas olan sevgi,herhangi bi kişiye aşık olabilirsin ama herkesi sevemezsin ve sevgi de emek ister tanımadan sevemezsin,ayyy şiir gibi konuştum:6:sanki ben de 7 kocalı hürmüzüm haa...

kızlar bana akıl verin benim kilo vermem durdu gibi ya 100 gramcık vermişimm...fazlalığı attım ya şimdi yine takıldım sanki ne yapicam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

spora gelince spor bedenen bugün oturma egzersizi yaptım...sabah 10 dan itibaren saat 14 e kadar yolda arabada oturma ve akşam saat 18 den saat 22 ye kadar yine arabada oturma ..
arada kalan sürede kız istemede oturma..
amma ne yorucuymuş oturma

:)otururken kalçayı sıksaydın bari:emir_bebek::emir_bebek:

bende nerdeyse 8 senedir ist.dayım hiç böyle kar görmedimm=)bende korka korka yavaş yavaş gittim zaten hehehe=)

güvenirimm güvenmem miii cicim emekli olmasaydıı=))))

aneyyyyyyy hehehehe aaa bülent ablama çok yakışmıştır ama koca yanaklarına ve dudaklarınaaaaaaaaa...yananı görür alahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

onun ki perukmuş ama :27::27::27::27:

Esencim biz daha diyetin başındayız eskiden yediklerimizden o/o25 oranında bile kessek kilo veririz,ilerde kilo vermemiz yavaşlayacak ozaman biraz daha azaltırız yediklerimizi ama sen baştan hemen herşeyi kesersen vücudun duraklamaya geçince neyi kesecen,düzenli yemek ye,bol su iç,menülerinde sebze,meyve,et,süt,baklagil besinlerine dengeli olarak yer ver,abur cuburu,şekeri ve unlu mamülleri tamamen kes,benim gibi baklava yeme:27: zaten kilo vereceksin,ve acele etmemeliyiz biz bu kiloları kaç yılda aldık hemen veremeyiz ki canım...:16::16::16:[/QUOTE]

yok zaten yapamıyorum.ama tatlı ve hamurişini çıkardım menümden.çocuklar ve eşim için yapıyorum ama yemiyorum.eskiden gidip gelip yerdim.tutuyorum kendimi ama sporun çooooooook faydasını görüyorum sıkılaşıyorum okadar güzelki.artık pantalonlarımdan simitler firlamıyor :))oyanın söylediği hareketleri tavsiye ederim heryeri çalıştırıyo ben birkaç tane daha ekledim yarım saatte acayip terledim

kızlar bana akıl verin benim kilo vermem durdu gibi ya 100 gramcık vermişimm...fazlalığı attım ya şimdi yine takıldım sanki ne yapicam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hazalcım bence metabolizmanı biraz şaşırt hep azar azar yemeye alışan bünyenin kilo vermesi çok zor,şöyle bi kaç gün diyeti biraz boz sonra tekrar azalt belki işe yarar.Seni gibi kilo vermesi yavaşlayan bi arkadaşa diyetisyeni hem sporu azaltmasını hemde öğünlerini biraz arttırmasını söylemişti mesela öteki topikte.

Şimdi sıra harika(!) menümde
SABAH
-1 sucuklu yumurta
-3,4 ince dilim köy peyniri
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşil çay

ÖĞLEN
-160 grlık yağı iyice süzülmüş ton balığı

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-4-5 kaşık yeşil fasulye(kendi yapımım konserve
)
-1 dilim ekmek

ARA
-4 tuzlu kurabiye
-1 fincan kahve.
Haa bu arada 1 saat de evi kazıdım spor yerine geçmiş midir?

bence güzel bir menü ton balığını sademi yiyorsun?ben ekmeksiz kesinlikle yiyemem balığı ha belki salata yapmışsındır

Saliha yaş kaç ki senin daha ne aşklar görürsün be anam ama bence esas olan sevgi,herhangi bi kişiye aşık olabilirsin ama herkesi sevemezsin ve sevgi de emek ister tanımadan sevemezsin,ayyy şiir gibi konuştum:6:sanki ben de 7 kocalı hürmüzüm haa...

herkesede aşık olunmaz ya ben olmuyorum mesela :27::27::27:

:1: en sonki de resmen çocuk yaa tv maymunları hepsi de

bide yanlarında anneleride geziyo ya ailecek onaylıyoz der gibi :1::1::1:

canım sen sporu arttır bu aralar biraz kaçırdın ondan moral bozmak yok

Back
X