Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbuldukk kızlar napıyosunuz özledim vallaa ben yokken naptınızz özet alimm lüfffebnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hoşbulduumm iyiyim aslı abla valla sizi sormalıı kk ye girmişken uzun zamandan beri bi ziyaret ediyim, bi kapınızı çalayım dediim :))

iyi etmişsin canım nasılsın nasıl gidiyo hayat

hoşbuldukk kızlar napıyosunuz özledim vallaa ben yokken naptınızz özet alimm lüfffebnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

pek bi değişiklik yok canım ben hala bekarıımm :52::52::52::52:

bence güzel bir menü ton balığını sademi yiyorsun?ben ekmeksiz kesinlikle yiyemem balığı ha belki salata yapmışsındır
ekmeksiz yiyebiliyorum hem de çok hoşuma gidiyo esen,biraz tuz ve limon ekleyince süper oluyo,bazen de salatayla karıştırıyorum.

herkesede aşık olunmaz ya ben olmuyorum mesela :27::27::27:
Yani tanımadığın bir kişiye de uzaktan aşık olunabilir demek istedim.

esin neslihan faceniz var mı ekleyim mi sizi :27::27::27::27:
benim var canım mesaj atayım sana özelden.

hah bencede ya mesela kahvaltına biraz yeşillik eklesen.öğle çorba salata ve protein yesen.arada meyve akşamada öğlen gibi daha iyi olmazmı.
ya hanımlar diyet boyunca kek,kurabiye,börek kesinlikle yasak diye biliyıorum.ha birde diyetisyenim derdi ki diyelim bir öğün hamur işi yedin sonraki 3 öğün dengele kesinlikle uzak dur.benim canım artık çukulata,börek,tatlı istemiyor damak zevki değişiyor yavaş yavaş unutuyorsun tadını.

Esencim karbonhidrat ve şekerli yiyecekler aynı alkol gibi vücutta bağımlılık yaparmış ve belli bi süre onların etkisi vücutta kalırmış,o etki vücuttan atılana kadar sabredebilirsek birdaha eskisi gibi canımız istemezmiş diye dinlemiştim geçenlerde bi programda .

Hoşbulduuuuuuuummmm :)) ayy özlemişim burayı yaa :)) Nassıın ablacıım nasıl gidiyoor okul,dersler naptıın :))

oyyyy ablasının kuzusuuuuu iyiyimmm bennn aynı devam ama okul uzucak derslerden kaldım:(
sen nasıslın takip ediyorum ben seni fac.den kar topu oynamalar felann filannnnn bu soğuktaaaa:20::20::20::20::20::20::20::20:

neslihan arkadaşlık isteği gönderdim özel bir grubumuz yok ama toplu olarak görüşebiliyoruz

Back
X