Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:54:

Emine vallahi ben de dayanamadım tahriklere ve bu akşam yedim makarna oyüzden kimseye diyecek bişeyim yok, ayrıca senin menün güzel makarnayı akşam ekmek niyetine yemiş olmuşsun zarar etmez bence neticede ekmek grubuna da ihtiyacı var vücudun,o senin sabah yediğin yemeğe benim bingöllü arkadaşım kofik yemeği derdi.:)) Sporun da çok güzel olmuş darısı bana...sana iyi nöbetler yarın için.

teşekkürler canımmmmmmmmm

afiyet olsun canımmmm
ben kepek ekmegi yiyorum canım daha tok tutuyo sanki...
bende hep çavdar alıyordum ama 2 haftadır falan annemler vardı o yüzden hep beyaz ekmek yidimmmm.bencede daha tok tutuyor hem de sağlıklııı

:14::14::14::14:
ama çok gaddarsın yaaa:47::47::47:
çok degilki...
ve aralarıda çok.....

hahahahahah gaddarım bennnnnnnnnnnnnn
ben çıkıyorum hazalcıgım..
yarına nöbetteyim ben ..
net yok hastanede.gelemem .cumaya inşallahgörüşürüz...
gece menüm ve sporlarım hakkındaki yorumlara bakmaya gelirim:16::16::16::16::16::16:
görüşürüz canımmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar...

merhaba oyacıkkkkkkkkk
Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yok

ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna

3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
:17::22:
huuuu findukkk ezmesi miiii=) o kadardan bişey olmaz heralde debelen azcık olmadııı=)bende bugün aldım yeşil çay ama ne kadar koycam bilmiyorummmmmmmmmm bir kupaya ne kadar koyuyorsun sen canım...poşet olanlardan almıştım içemedim iğrenç tadı bakiyim bunu içebilecek miyimm

görüşmeyi yaptıgın kadın cumaya kadar olumlu yada olumsuz bir yanıt vereceğini söyledi çok uluslu bir firma benim şansım ne kadar olur bilmiyorum. kısmet.
inşallah olumlu bi dönüş yaparlar yaa.sende kurtulursun ordann

aynen öyle. ben oldum olası iş konusunda bahtsızdım neslicim. girdigim firmalar ya battı ya kapandı yada bi şekilde beni mutsuz etti ama hiç iburası gibisini görmedim. sanki etrafımda bi sürü yılan var gibi. her an biri tarafından sokulabilirim. yani çok küçük bi örnek vereyim sana. ben yakın zamanda babamı kaybettim. ama çok yıllardır görüşmüyorduk. e haliyle bazı detaylar herkes tarafından bilinsin istemiyor insan ama adliyeye gitmemi gerektiren de şeyler çıktı bununla ilgili olarak. izin almaya gittigimde 2. sefer hayırdı dedi mudurum. ben de mecburen ustu kapalı şekilde anlattım. sonra çok dostane bir tavırla irdeledi. benim de zaten canım sıkkındı. biraz ucundan anlattım ve dedim ki sizden ricam bu konu şirkette bilinmesin. aaa tabi dedi saçmala dedi kime ne dicem dedi. aradan 10 gün geçti benim alt kadromda çalışan biri geldi yanıma. ve dedi ki başınız sagolsun hadi bunda bişi yok. saol dedim. üzüldüm ya saglıgındada hayırsız mıs bi de şimdi kötü seylerle ugrasıyormussunuz!!!!!! e ben şimdi gidip o müdüre küfretsem haksız mıyım. uln seni insan yerine koyup paylaştım ve deidm ki kimseye deme sen kimbilir kime ne anlattın. bunun dısında işle ilgili olan saçma sapanlıkları hiç anlatmıyorum yani

tek bir kelime hissettiğim duygu. Nefret
yuh yaniiii...kimseye güvenilmiyor yaaaa.ben olsam boğardım onu ama ne yapcan işte ekmek yiyorsunordan sonra kötü olursan daha da çekilmez hale gelir

slm kızlar nasılsınız
misafirler gitti
pcyide kardeşime kaptırdım şimdi alabildim
hoışgeldin cicimmmmmmmmmm

kızlar yaza bir düğün bir nişan var ve ben 50 olmalıyııımmmm :18::18::18::18::18::18:
kuzenlerim evleniyormuş biri benden 4 yaş büyük onda sorun yok ama diğeri benden 7-8 yaş küçük onda sorun var bak :27::27::27:
bencede yaniii 7-8 yaş küçükte sorun var sırasını beklesin ııııııııııııı...50 zor beeee ama bi 65 falan yaparsın sen böyle devam edersenn

pek sevgili ve saygıdeğer takım arkidişlerim. bir günün daha sonuna geldik. yapımda ve yayında emegi geçen kendime ve kendi zatımda evrene teşekkürlerimi fışşşşşkırtıyorum ve huzurdan çekilirken hepinizi şapada şupada muah muah can hatice modunda öpüyorum. yarın görüşünceye dek sağlıcakla kalın bu gece metabolizma hızınız tavan yapsın. hedi bbbbbaaaaayyyyyy anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:54:

iyi akşamlar canım kib :54::54::54::54:

Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yok

ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna

3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
:17::22:

makarnaaaaa ................................:56::56::56::56::56:

benden de sana mucuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu

çayı çok atınca acı oluyo canım ben sallama kullanıyom daha pratigime geliyo her çayıma tarçın çubugu koyuyom nescafeye bile..

itina ile iç rahatlatırım.. fenni rahatlatıcı:))
:1::1::1::1::1::1::1:

Sanada iyi geceler canım.

hoışgeldin cicimmmmmmmmmm

bencede yaniii 7-8 yaş küçükte sorun var sırasını beklesin ııııııııııııı...50 zor beeee ama bi 65 falan yaparsın sen böyle devam edersenn

hoşbulduk canım sende hoşgeldin beklemiyorlar anacım sinir ediyorlar adamı :27:

nolur ya oluyum nolur nolur nolur :52::52::52:

Back
X