Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((

menun güzel tebrik ederim. bişey sormak istiyorum yeşil çayı poşet çaylardan mı kullanıyorsun. ben yaprak olarak aldım ama demleyince tadı çok kötü oldu

oya poşetler daha kötü balık gibi kokuyor.ben de yaprak aldım biberiye ile birlikte 1-2 dakika kaynatıyorum limonla güzel oluyor.eşim çinden getirmişti birkaç yıl önce tadı nefisti burdakiler o tadın yanından geçmez ama idare eder işte abdurrahman çelebi olayı

o zaman hiç sıkıntı yapma. yarın ekmek yeme hiç olur biter.

ben de akşam gelince yogurt yicem demiştim fakat omlet yaptım kendime 1 yumurtadan ve biraz beyaz peynir ve 1 dili uno ekmek yedim yanında. sanırım sinirimi yine yemekten çıkardım:(

yok iyi olmuş menün çok azdı bence bozma moralini eminim herşey yoluna girecek sıkıntı çekmeden mertebe olmuyor malesef.

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü

tavuk göğsü olmasa çok şık mış ama canın çok tatlı istedi demek.neyseki sütlü tatlı sonrasında da spor yaptıysan şahane bir menü.:46::46::46::46:

canım sıraya gircemde nerde alınıyo bunlar onu bilmiyom :27::27::27::27:

malesef canım ben tembel biriyim :50::50::50:

öncelikle gayet hoş ve güzelsin biraz daha kilo verirsen fıstık gibi olucaksın.lütfen akşamları spor yap bende düzenli yapamazdım ve sebebini buldum meğer kafana göre takılıp spor yaparsan düzenli olmuyormuş.belli sayılarda her gün artırarak hareketleri yazdım bugün 200 ip yazdıysam atlıyorsun mutlaka.müziği aç rahat bir odaya geç çok değil yarım saat önce ısınma sonra oyanın bahsettiği hareketleri yapıyorum.sonra ağırlık kaldırıyorum topla birkaç hareket.ip vs.kendine göre belirle inan bana 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun.ilk defa 3haftadır düzenli spor yapıyorum ve inanılmaz mutluyum.hadi ya yaza kısa buluzlar.elbiseler.dar pantalonlar gözünün önüne getir .........:52::52:

günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin:4::4::4:

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki:21::21:

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:

ben yine menümü erkenden yazıp çıkayım malum bu akşam kuzey var.yemek yapıp,masayı hazırlamalıyım.
sabah:1dilim ekmek
1 rafadan yumurta
2çeri domates,yeşillik
1 çay kaşığı nutella(çok canım istedi)

ara:1portakal

öğle:1kase yayla çorbası
1küçük kase yoğurtlu pancar salatası(tavsiye ederim üzerine bol dereotuyla çok tok tutuyo,acı da koydum)
2 kaşık kısır(ark.geldi ekmek yemedim diye yedim)

2 fincan yeşil çay
1 fincan nescafe
1 galeta

akşa:sadece 2 tane ıspanak köftesi ve 2 kaşık yoğurt

bitti

afiyet olsun canım.bana çok gibi geldi ama

ben geldim menumu yazayım

07:30 yarım ceviz

09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay

12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal

18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi

gece 3 yemek kaşığı yoğurt

kız oya yine birşey yememişsin yahu

çok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.

şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.

velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde

canım sıkma canını inşallah o iş görüşmen hayırlısıyla iyi sonuçlanır

kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:

ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
:23:
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata:56:
ara:
1 elma
2 ince gofret:17:
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa):24:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli:32:

kerhane tatlısı adına bayıldım.menün çok gibi emoş ama tabii ki sporun mükemmel

sabah
2 dilim çavdar ekmeği(ya 2 haftadır falan beyaz ekmek yiyordum acaba ondan mı kilo veremedimm=) yoksa çok az yiyorumm)
omlet
3 dilim sucuk
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
2 zeytin
1 çk bal

ara
yarım simit

akşam
metabolizma içeceği
3 yk mantarlı et sote
1 yk pilav
2 yk yoğurt

ara
belki ilerleyen saatlerde
avuç içi kadar katmer(kızlar dayanamıyorum yoksa kız geç yatıyorrrrrr)

yerim senin simitini ve katmerini haaa

Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yok

ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna

3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
:17::22:

ben beğendim canım menünü.afiyet olsun.fındık ezmesi olmasaymış keşke

aynen öyle. ben oldum olası iş konusunda bahtsızdım neslicim. girdigim firmalar ya battı ya kapandı yada bi şekilde beni mutsuz etti ama hiç iburası gibisini görmedim. sanki etrafımda bi sürü yılan var gibi. her an biri tarafından sokulabilirim. yani çok küçük bi örnek vereyim sana. ben yakın zamanda babamı kaybettim. ama çok yıllardır görüşmüyorduk. e haliyle bazı detaylar herkes tarafından bilinsin istemiyor insan ama adliyeye gitmemi gerektiren de şeyler çıktı bununla ilgili olarak. izin almaya gittigimde 2. sefer hayırdı dedi mudurum. ben de mecburen ustu kapalı şekilde anlattım. sonra çok dostane bir tavırla irdeledi. benim de zaten canım sıkkındı. biraz ucundan anlattım ve dedim ki sizden ricam bu konu şirkette bilinmesin. aaa tabi dedi saçmala dedi kime ne dicem dedi. aradan 10 gün geçti benim alt kadromda çalışan biri geldi yanıma. ve dedi ki başınız sagolsun hadi bunda bişi yok. saol dedim. üzüldüm ya saglıgındada hayırsız mıs bi de şimdi kötü seylerle ugrasıyormussunuz!!!!!! e ben şimdi gidip o müdüre küfretsem haksız mıyım. uln seni insan yerine koyup paylaştım ve deidm ki kimseye deme sen kimbilir kime ne anlattın. bunun dısında işle ilgili olan saçma sapanlıkları hiç anlatmıyorum yani

tek bir kelime hissettiğim duygu. Nefret

küfretsen de yerden göğe kadar haklısın canım benim

offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((

ay kıyamam canım ya.bizde çok çektik onu ama üzülme bir süre sonra düzene girer.benim oğlumu doktora götürmüştüm ben hiç yatmıyor diye.faydası olmadı pek ama gündüz az uyutup gece yatırıp sabah da erkenden uyandırmıştım.yine de olmamıştı.dediğim gibi zaman istiyor.bir süre sonra bakmışsın senin kız uyuyor.

Back
X