Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet pazar gecesi dönücem

tamam canım izinli olursun haftasonu

hoş bulduk canım görüşüşmeyeli nasılsın ösledinmi kız beni dogru süle:27::27::27:gene cık dicen emme bir şansımı deneyim dedim:43::43:

cııkkk :27::27::27::27:
iyiyim canım sen nasılsın

ben çıkıyorum. çantamı falan hazırlayacagım sabah erken kalkıp duş yapacagım öpüyorum sizi allaha emanet olun

kolay gelsin canım iyi yolculuklar kib :54:

biliyorum canım son 3 yılda 600 gün lazımmış ben de de var o kadar hatta fazlası. ama bunlar beni çıkartmazlar popolarındna korkarlar

benim arkadaşımda çıktı işten ama anlaştı onlarla bana çıkış yapın dedi bende hak itta edmiyceme dair kağıt imzalarım dedi iş yeri kabul etti oda başvurdu..

aslıı bgn kayınvalidemin günü vardı bende gittim ve tam cuma öncesi bi yedim bi yedim ki sorma gitsin beni öldürmek istersen seni anlayışla karşılarım......
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk dilim peynir 2 fincan şekersiz çay 1 haşlanmıi yumurta
öğlen varya neler yedim neler
2 adet içli köfte :30::30::30::30:
1 dilim cevizli tarçınlı kek :17::17::17:
2 yk un helvası :77::77::77:
birde 1 kase aşure yedim :78::78::78:
yaa valla çok pişmanım içime bişiler kaçtı bgn yedim yedim doymadım
birde kardeşi hastanede ona rağmen yaptı günü yapmasaydı bunların hiçbiri yaşanmıycaktı tüm suçluşsu kayınvalidem hadi hep birlikte nefret edelim ondan :52::52::52:
akşamda bişey yemedim haliyle off davul gibiyim ama

spora sarıl hemen :8::8::8::8:

tamam canım izinli olursun haftasonu

cııkkk :27::27::27::27:
iyiyim canım sen nasılsın

kolay gelsin canım iyi yolculuklar kib :54:

nasıl oluyum canım aynıyım biraz daha toparlandım azimliyim bende veriyorum kiloyu allahımın izniyle benimde artık bir takımım var yola ordan devam edicem işşallah şu kilolarım gitsin daha bişey istemiyorum yeterki saglıklı bbir gebelik geçiriyim yavrularım beni bırakıp gitmesinler :43::43:eskisi gibi yazışmamız iyi geldi kaç sen oldu görüşmeyeli ay pardon yazışmayalı:1::1:

nasıl oluyum canım aynıyım biraz daha toparlandım azimliyim bende veriyorum kiloyu allahımın izniyle benimde artık bir takımım var yola ordan devam edicem işşallah şu kilolarım gitsin daha bişey istemiyorum yeterki saglıklı bbir gebelik geçiriyim yavrularım beni bırakıp gitmesinler :43::43:eskisi gibi yazışmamız iyi geldi kaç sen oldu görüşmeyeli ay pardon yazışmayalı:1::1:

inş canım allah gönlüne göre versin tez zamanda bebeğini alırsın kucağına:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ben 88 küsürlerdeyim sabah kaç çıkacam bakalım :18::18::18::18:

inş canım allah gönlüne göre versin tez zamanda bebeğini alırsın kucağına:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ben 88 küsürlerdeyim sabah kaç çıkacam bakalım :18::18::18::18:

senmi veremicen peh derim veremeseydin ozaman veremezdim bebem azimli hatunsun sen veririsin :27::27:arkanda kocaman ben varım küçükte degilim sen biliyosun kocamanım:1::1::1:ha gayret san güveniyorum bebem benim gibi haşlama ye veririis:8::8::8:pazartesi platesimede başlıcem tamamdır bu iş:10::10:

iyi akşamlar fıstıklarrr...ben geldimmm cok ozledim siziiiii..
cok sayfa var bakmam zor ne var ne yok değişik bişi var mı?
yeni gelenler mi var??

verirsin canım ödem söktürücüyü dene
ayy içiyorum zaten iğrençççç

afiyet olsun canım

ellerine sağlık canım

kıskanıyo bence :1::1::1::1:
ay ne kıskancak kendi 69 kilooo

olsun 3 ayda ver yeter ki ver. sonrada koruma programı uygularsın 3 ay oooh süper olur
koruma da napcam kiii

kızlar resmen işi bıraktım dün zaten şirket distiribütörü değiştiği için çıkışımız yapılım tazminatlarımız verilmişti yeni distiribütöre geçiş yapılacaktı beni de dün aradılar bende çalışamıycağımı söledim işkurdanda mesaj geldi 8 ay boyunca işsizlik maaşı alacam bende o zamana kadar kızımı büyütüyim diyorum...çünkü süt iznimde bitiyor sürekli eve dönemiycem artık sıkı olacaktı kızımdan değerli değil sonra bakarım işe deedim artıkın...
evde sıkılmıcaksan çok iyi tabi canımmm..bebişle ilgilenirsinn=)

valla aslıcığım kardeşim burda cmrtesi ınuda gönderiyim 8 ay boyunca işsizim zaten bol bol girerim ama benim ufaklıktan çok fırsat kalmıyor gidecek diyede kalk demek istemiyorum pek..dünde eşimin dayısı hastaneye kaldırılmış bgn de hala orda inşallah iyi olur yaa eşim dayısına çok düşgün bende çok severim inşallah iyileşir...
aa geçmiş olsun canım nesi var kii

aslıı bgn kayınvalidemin günü vardı bende gittim ve tam cuma öncesi bi yedim bi yedim ki sorma gitsin beni öldürmek istersen seni anlayışla karşılarım......
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk dilim peynir 2 fincan şekersiz çay 1 haşlanmıi yumurta
öğlen varya neler yedim neler
2 adet içli köfte :30::30::30::30:
1 dilim cevizli tarçınlı kek :17::17::17:
2 yk un helvası :77::77::77:
birde 1 kase aşure yedim :78::78::78:
yaa valla çok pişmanım içime bişiler kaçtı bgn yedim yedim doymadım
birde kardeşi hastanede ona rağmen yaptı günü yapmasaydı bunların hiçbiri yaşanmıycaktı tüm suçluşsu kayınvalidem hadi hep birlikte nefret edelim ondan :52::52::52:
akşamda bişey yemedim haliyle off davul gibiyim ama
hehhe deli yaaaaaaa..spor yaparsın sen canım eritirsibnn

yeni gelenler mi var??

ayşeee hoşgelddin canım döndün müist.a

senmi veremicen peh derim veremeseydin ozaman veremezdim bebem azimli hatunsun sen veririsin :27::27:arkanda kocaman ben varım küçükte degilim sen biliyosun kocamanım:1::1::1:ha gayret san güveniyorum bebem benim gibi haşlama ye veririis:8::8::8:pazartesi platesimede başlıcem tamamdır bu iş:10::10:

sağol canım inş

yeni gelenler mi var??

hoşgeldin canım nasılsın bizde özledik seni
eevt 2 yeni üyemiz var esen ve neslihan

ayy içiyorum zaten iğrençççç

ay ne kıskancak kendi 69 kilooo

koruma da napcam kiii

evde sıkılmıcaksan çok iyi tabi canımmm..bebişle ilgilenirsinn=)

aa geçmiş olsun canım nesi var kii

hehhe deli yaaaaaaa..spor yaparsın sen canım eritirsibnn

ayşeee hoşgelddin canım döndün müist.a

cnm hala memleketteyim..4-5 gundur telefon bile cekmeyen bi koyde kaldk :)
özledim sizi..ne var ne yok..özet gec bana varmı bi değişiklik ??
sen napıyosun deniz kuzum napiyiii??
atama vardı bu arada noldu yaptınmı tercih?
çok soru sordum :)))

Back
X