Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,bütün gün temizlik yaptım,biraz önce de halımı ve mutfaktaki kahvaltı grubunu yıkadım geldim,okullar açılıyor ya son hazırlıklar yapılıyo... 2 gün sonra hiç temizlenmemiş gibi olur eminim,benim küçük oğluş sağolsun almış eline kakaolu sütü dökmüş halının,koltukların üstüne,hergün bi vukuatı var zaten ama neyseki sevimli de kızamıyorum:))) sizler nasılsınız?
ellerine sağlıkkkk cınımm bende 1 ay önce yatak odasının halılarını yıkamıştım ama sabaha kadar ısınamamıştım :1:

bgn ki menüm
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 4 adet zeytin 1 dilim salam 1 fincan şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara yok
öğlen 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet ceviz 1 dilim ekmek (ne saçma bi öğlen yemeği olmuş)
ara 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kase salata

saçma sapan bi menü olmuş bgn niye böle oldu bilmiyom..
aman çok yemede az yemen bişi yapmass afiyet olsun

Son düzenleme:
5 köfte 4 y.k. makarna:19:
ekmek yok ama sanki çok olmuş akşam için
ama sonra yemedimmm bu da bi başarııı=))) hahahah

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bırak yorulsun kız uyur belki geceye

ayy yok anamm benim deli uyumazzz hala uyumadı mesela=)))akşam yıkadık hatunuuu az önce meme emerken bi kaka yaptıı beline kadarrr sanki yeni yıkamadıkkk=))))))))))

saat 09
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
1 adet parmak sosis
1 adet yeşil zeytin

ara
1 nescafe 3 ü 1 arada

ögle
1 dilimkep.ekmegi
1 kk peynir

akşam:
2 dilim börek
1 bardak ayran
1 dilim fırında kabak

ara:
1 / 2 greyfurt
1 avuç leblebi
1 dilim börek
:20::20: hmm 3 dilim börek olmuşşşşş

salihacım bu hafta listeleri sen hazırlıyorsun bugünün listesini yaparken aklında bulunsun

fadik
ayşe
emine yani tedis
oya
izinli
özgede izinliydi bugün gelmiş ama 7 mesaj doldurdu mu bilmiyorum onuda izinli yaz canım

tamam sende izinli ol hepinize izin verdim :27::27:

Şimdi de bugünkü menümü yazayım ama öncesinde dünkü menüme ek olarak akşam biraz kaçamaklar yaptım haberiniz ola:17:
SABAH
-2 dilim tambuğday ekmeği
-1 kk peynir
-2 yeşil zeytin
- 4,5 adet para büyüklüğünde sosis:((
-2 kupa yeşilçay

ARA
1 adet eti combo

ÖĞLEN-yok
ARA-yok

AKŞAM
-çeyrek ekmek arası sucuk
-2 kupa yeşilçay

ARA
-çeşitli meyveler
afiyet olsun o kadar iş yaptın akşam yemedin gitti yağlar

kızlar bu arada benim minnoş dönmeyi öğrendi sırt üstü yatarken hooppp yüzüstü dönüyorrrr..biz çeviriyoruz o dönüyoo sonra kızıyor geri dönemedi diye yoruluyoooo napcaz bilmem deli gibi hahahhahaaaaaaaaaaaa

hahahahahahaaa kız kaplumbağa gibi bi kere dönünce bir daha dönemiyolar debelenip duruyolar benimkide otururken kendini öne doğru atıp yüzüstü düşüyor sonra geri dönemeye basıyor çığlığı bazen artık bi bakıyom yerde yatmış yanağınıda yere dayamış beni bekliyor oluyor..napıcaz büyüyene kadar o hallerinin tadını çıkarıcaz canım ben bayılıyorum o hallerine :)))))))))))

ama bekleyince çok acıyor tadıııı..ben 2 kupalık demliyorum hemen içiyorum yoksa çok kötü oluyooo

canım çok bekletme zaten soğukta içebilirsiniz diyolar ama bende sevmiyorum bekliyince..birde yeşil çay karın bölgesinde ki yağları yakmada çok yardımcı oluyormuş her gün iç canım bu karışımdan..yaza bişi kalmadı pöööffff bikiniler için hazır olmalıyız

Back
X