- Konu Sahibi Pinarbartu
- #66.841
Ohh canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle,gülerek oturun yeni evinizde,biz de yaklaşık 2 sene önce kendi evimize taşındık eşyaları da değiştirmeyi istedik ama bebişimiz var diye erteledik iyiki de öyle yapmışız çünkü bizim küçük beter böcek:))) Allah bütün evi olmayanlara da nasip etsin güzel evler inşaallah.
teşekkürler .eksik olma
Esencim menün harika tam sağlıklı bi diyet menüsü olmuş,akşam benim yerime de seyret semazenleri,Elif Şafak'ın AŞK kitabını okuduktan sonra Hz.mevlananın öğretileri ilgimi çekmeye başladı şimdi de bab_ı esrar diye Ahmet Ümit'in bi romanını okuyorum iyice merakımı cezbetti bu konu .
ben de çok severim aşkı.ben şems hayranıyım.burda onun atıldığı kuyunun üzerinde türbesi ve sembolik mezarı var.tabi şemsin naaşı nerde bilemiyorum.keşke olsaydı. onun maneviyatını hissetmek isterdim.mevlananın türbesine gelince inanılmaz bir huzur veriyor ben her girdiğimde ağlarım onu hissedebiliyorsun.orda.babasının mezarı var vasiyet etmiş oğlumu yanıma gömmeyin diye yanına gömmüşler ayağa dikilmiş cenazesi.şimdi dik duran bir tabut var.onu görünce zaten çok etkileniyorsun.
çok güzel onların ayak bastıkları yerde bulunmak hele şems.onu görmeyi çok istedim