Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz cay

öğle
yarım kase corba
1 dilim börek

ara
1 bardak yeşil cay
1 tahıllı bar

ara
1 elma

akşam
3-4 adet küçük mantar
2 dilim ekmek

spor yapamadım zamanım ve hevesim olmasına rağmen..bel fıtığım bacağa vuruyor ve çok ağrı yapıyor..Doktor yolu görünüyor bana sanırım :(

Son düzenleme:
kızlarr ben çıkıyorum biraz dinleneyim uzanayım çok yorgunum enerjim yok bugün pekkkk
cici bakın kendinizeeee çok kaynatmayın geçmiş yapmak zor oluyor sonra:D

iyi kaşamlar cnaım görüşürüz :54:

menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz cay

öğle
yarım kase corba
1 dilim börek

ara
1 bardak yeşil cay
1 tahıllı bar

ara
1 elma

akşam
3-4 adet küçük mantar
2 dilim ekmek

spor yapamadım zamanım ve hevesim olmasına rağmen..bel fıtığım bacağa vuruyor ve çok ağrı yapıyor..Doktor yolu görünüyor bana sanırım :(

geçmiş olsun canım kötü olur bel fıtığı
allah acil şifalar versin

sabah
1.5 haşlanmış patates
1 haşlanmıs yumurta

akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt

İyi akşamlara herkese,bugün bizim burada da okullar tatil oldu,daha okula başladık mı onu bile anlamadan geri tatil oldu,ben bu sene tiyatro çalıştırıyorum bir de nasıl yetişecek bilmiyorum:((( Sizler nasılsınız arkadaşlar,biraz geçmiş yaptım Oyayla ilgili hoş olmayan gelişmeler olmuş,hem onun hem takımımız adına üzüldüm inşaallah biran önce olumlu yönde sorunları çözülür.

selam kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir geçmiş yapayım sabahtan beri neler kaynamtışsınızzzzz
menümüde yazayım:DDD

sabah:1,5 bardak süt,4 çeri domates ve 1 yumurtayla yapılmış melemen,1,5 dilim ekmek
öğlen:1 hamburger(ketçapsız mayonezsiz sadece ekmek et),1 bardak ayran
ara:5 kayısı kurusu
akşam:yarım tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt
ara:1 kupa sütlü nescafe (sütten tiksinmeye başladım oyüzden böyle içtim:(((

meyve yermiyim bilmiyorum

çokk güzel canım...hamileyken kahve içmemeye çalış canım..kafein bebeği etkiliyo gelişimini...süte nesquik koyy
of deneyem bari resmen öküz gibi yiyorum yaaaaaaa
yarın garanti başlamalıyım ..
başla başla emoşş valla benim iştahımı kestii

ilkoşmu dedinizz evet evet o benim :)))))

amanınnn amanonnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
hem anne hem çalışan hemde ev hanımı hem eş püff kadın olmak zor be yawssss kolay gelsin kuzucum

ayyy hazalcım senin bu minik benim gözümü korkutuyor vallaaa:DDDD
ama çok tatlı yaaa maşallahhh onaa resimlerini yiyeceğim defneyle dneizin resimleri aklımı başımdan alıyor :DD
seninkide yolda fırına verdin pişiyoo dayan annesi sende alacaksın sağlıkla kucağinaa mıncık mıncıkk yiceksinn

selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin aslıcımmmmmmmmm

gelir ama o bizden uzaka kalamazz birazz kafasını toplasınnnn dönerrrr eminim,
ben iim şükürrrr umarım bebikte iyidirrr cumayı heycanla bekliyoruzzzzz
bugün youtube de 11 haftalık bebek ultrasonu seyrettim çok heycanlandım inanamdım benim minişimdeeee okadar büyümüş sanırım oyüzden 2 gün geçmek bilmiyor:D

oyy kuzummmm ben albüm yapmiştim kızın fotolarını..hehe bi de dvd yapıyorlar biliyor musunn ama kaçıncı aydı tam hatırlamıyorum izleyebiliyorsun heheh
kızlar unutmadan bugün rüyamda sizleri gördüm kızkardeşimin düğünü varmış ona gelmişsiniz
ama rüya işte voleybol oynuyodunuz ne alaka :52::52::52:
hahaha voleybol mu kız o nasıl bi rüyaymışş..ay çok enerjiğizz yaaaaaaaaaaa

menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz cay

öğle
yarım kase corba
1 dilim börek

ara
1 bardak yeşil cay
1 tahıllı bar

ara
1 elma

akşam
3-4 adet küçük mantar
2 dilim ekmek

güzelmiş canım meününn..ayy geçmiş olsunn ayşecimm

bilmiyorum cnaım ama tvde verdiler demişlerdi

bize verilmedi daha
pilot okullara dağıtılmıss

sabah
1.5 haşlanmış patates
1 haşlanmıs yumurta

akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
anammm bu kadarcık mııı

blackcat ayrıldı mı bu arada..yeni gelen arkadaşlarla tanışmak istiyorum ya denk dusmuyo ya pas vermiyolar :51::51::51::51:
Ayşecim merhaba estağfurullah tatlım niye pas vermeyelim:((tatilde daha sık giriyordum ben ama okullar açılalı biraz aksadı seninle de bi türlü karşılaşamadık galiba ben kendimi tanıtayım tekrar,ben neslihan,evliyim 2 oğluşum var,öğretmenim,diyete 87 kiloyla başladım şuan 80,5 im inşaallah daha da kilolar vericez burada beraber:16::16:.

menün bence çok güzel.sütlü tatlı tatlıların en masumu ama keşke 1 dilim olsaydı
Sağol canım yorumların için.

menü çok gibi ama güzel de bu çeşitli meyvelerin ve böregin miktarlarını ögrenelim kuzummm
Vallahi çok değil emoşcum:26:,börekler 1 er dilimdi,çeşitli meyveden kastımda 1dilim armut,1 dilim ayva,yarım portakal falan toplasan anca 2 meyve eder.

İyi akşamlara herkese,bugün bizim burada da okullar tatil oldu,daha okula başladık mı onu bile anlamadan geri tatil oldu,ben bu sene tiyatro çalıştırıyorum bir de nasıl yetişecek bilmiyorum:((( Sizler nasılsınız arkadaşlar,biraz geçmiş yaptım Oyayla ilgili hoş olmayan gelişmeler olmuş,hem onun hem takımımız adına üzüldüm inşaallah biran önce olumlu yönde sorunları çözülür.

slm canım hoşgeldin
ne oyunu çalıştırıyorsun canım

kızlar az önce kk da bişey buldum işe yarıyormus denesek miii ay amma çok sey var ne yapcağımı şaşirdimm
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor"
Ayyy ben de mi denesem neyi deneyeceğimi şaşırdım haa.
slm kızlar nasılsınız
akşam elektrik bi daha gitti bir daha da gelmedi
yeni geldi elektrik
suda akmıyor kaldık böyle

eğer bugün gelemezsem bilin ki elektrik gitti
Aslıcım sen merkezde misin ilçe de mi? niye elektrikler sık sık kesiliyor?Susuzluk çok zor yine elektriği bi şekilde idare edersin mum,fener falan...

Back
X