Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay
1 elma

akşam
5 sarma
yarım krep
1 kk kadar peynir

ara
1 bardak çay
1 portakal

şimdiden kolayyyy gelsinn canımmmmmmmmmmmm yeni eğitim öğreitm yılınızda başarılar:DDDDD

hımssssss afiyet olsun canımmmmmmm ben ikinci aranla aşureyi biraz fazla buldum amaa çok abartı değill onun dışındakiler çok güzel canım
Canım iyi dileklerin için sağol,menümdeki aşure de aniden eklendi menüye ben yapmadım ama görünce de dayanamadım:17:.

kızlar dün yine sapıttım.menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+peynir+salatalık
akşam:1 kase şehriye çorbası+2 dilim kepek ekmeği
ara:1 kase kavrulmamış badem tabii duramadım iki avuç dolusu antep fıstığı
Eminecim menün tamamen ekmek grubuyla dolmuş:20:niye böyle yaptın canım ya ayrıca çok az yemişsin.

evet cnm dün az oldu..bazen falzla oluyor dengeliyorum..Aslında bacak ve topuk ağrım var..4 doktrda ayrı şeyler söyledi..hele sonuncusu Türkiye'nin tek kemik hastanesi sanırım gittiğim yer..doktor ağrı herkeste var bende bel fıtıgıyım dert etme ömür boyu sürüyor tam geçmez dediği için doktorlara guvenim yok :50::50:
Ayşecim bel fıtığı bende de var maalesef ama dr.un dediği doğru canım geçmiyo ama azalıyo kendine dikkat etmelisin bunun tek tedavisi dinlenmek ve bel kaslarını güçlendirmek ve tabii kendini yoracak hareketlerden kaçınmak.

cnm canını sıkma çünkü yediğinden pişman oldugunda beyin onu yakmıyormuş bi şekilde..
birde çok seviyosan ole şeyleri benim gibi yap ben cok severim bazı seyleri..canım istediğinde mutlaka yiyorum ama azcık..hiç yemediğinde onun telafisi çok yemekle sonuçlanıyor..
birde şöyle düşün sen kalorili seyleri seviyorsun diyelimki8 ay diyet yaptın kendini tuttun hiç yemedin.8 ay sonra istediğin kiloya ulaştıgında yine yemeye başlayacaksın..en buyuk problem verileni korumak..o yuzden pişman olmaa..azcık tad mutlaka:34::34::34:

Bu konuda sana tamamen katılıyorum Ayşe bence de herşeyden ama dengeli yiyerek diyet yapılmalı,bu şekilde kilo vermek hem daha sağlıklı hem de daha kalıcı olur sanırım.

SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 yumurta
-3 yeşil zeytin
-2 kupa yeşilçay

İKİNDİ
-1 dilim sütlü tatlı
-1 poğaça

AKŞAM
-1 porsiyon kurufasulye
-4 yk pilav
-salata

ARA
-meyve ve 10 tane kestane

14. TAKIM 243. Etap

aynalar ( 88,1 / / / % )
emidaf ( 65,5 / / / % )
fiyona_07 ( 58,6 / / / %)
1.73 ( 95,0 / / / %)
hazos87 ( 57,3 / / / %)
pisiq ( 70,0 / / / %)
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 121,0 ) izne ayrıldı.
tedis ( 83,8 / / / %)
esennil ( 72,3 / / / %)
rainandthesun ( 80,5 / / / %)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,%

ya üzüldüm..uuufffffff nazar degiyo.saliha öyle ,oya öyle ay bende tartıştım kocişimle biraz önce ama biz küs duramayız.fena kızdırdım ama hata bende azcık sakinlesin özür dileyip alırım gönlünü...:23::23::23::23::23:
Eminecim sen en iyisini yapıyorsun bence de evlilikte tartışmalar illaki oluyor ama işi fazla uzatmamak ve tabii saygıyı elden bırakmamak en iyisi...
bana kızacaksınız ama menümü yazacam :18::18:

kahvaltı
1 tost

öğle
1 tabak menemen
2,5 dilim ekmek

saat 5.30 gibi
3 adet gül böreği

başka bişi yemedim

Ayşecim bence yediklerin çok değil ama ekmek ağırlıklı olduğu için doğru bi menü olmamış ama zaten sen de farkındasın mümkün olduğunca her besin grubunun olduğu menüler oluşturmak daha sağlıklı olur.

70 leri görmüşsün canım tebrik ederim :46::46::46:
Çok teşekkürler aslıcım evet yaa inanamadım aslında bugün tartıya çıkınca gözlerimi kapattım kötü bi sonuçla karşılaşacağımı sanıyordum ama gözlerimi açınca inanamadım:52::52::52:.İnşaallah yarın da büyü bozulmaz.:16:

bugün çok sıkıcı ya patlıyacak gibiyim hayırdır inş :50:
niye sıkıyorsun aslıcımmmmmm

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay
1 elma

akşam
5 sarma
yarım krep
1 kk kadar peynir

ara
1 bardak çay
1 portakal
beğendimmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün 79,9u gördüm ve çok sevindim,inşaallah yarında daha güzel sonuçlar alırız,ben biraz geçmiş yapayım.
ayy çokk güzelll darısı başımaaaaa

Geçmiş olsun Hazal şimdi nasılsın?

düne göre iyiym canım ama boğazım hala acıyoo
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 yumurta
-3 yeşil zeytin
-2 kupa yeşilçay

İKİNDİ
-1 dilim sütlü tatlı
-1 poğaça

AKŞAM
-1 porsiyon kurufasulye
-4 yk pilav
-salata

ARA
-meyve ve 10 tane kestane

10 kestane 5 dilim ekmekkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi geceler kızlar 50 sayfa ne konuştunuz bi bakim :)
naptın salihaaa iyi msinn

06.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
1.73......................7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
fiyona07..............izinli (heralde):26:

yanlışlık olmuş önceki günle karıştırmışım özge izinli değil mesaj sayımı7+ çok özürrrrrrrrrr

14. TAKIM 243. Etap

aynalar ( 88,1 / / / % )
emidaf ( 65,5 / / / % )
fiyona_07 ( 58,6 / / / %)
1.73 ( 95,0 / / / %)
hazos87 ( 57,3 / / / %)
pisiq ( 70,0 / / / %)
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 121,0 ) izne ayrıldı.
tedis ( 83,8 / / / %)
esennil ( 72,3 / / / %)
rainandthesun ( 80,5 / / / %)