- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.621
bugün çok sıkıcı ya patlıyacak gibiyim hayırdır inş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bak hemende koymuşşş bloguna canımı istetti çok güzel görünüyor ayşee böreklerrrrrrr
Canım iyi dileklerin için sağol,menümdeki aşure de aniden eklendi menüye ben yapmadım ama görünce de dayanamadımşimdiden kolayyyy gelsinn canımmmmmmmmmmmm yeni eğitim öğreitm yılınızda başarılarDDDD
hımssssss afiyet olsun canımmmmmmm ben ikinci aranla aşureyi biraz fazla buldum amaa çok abartı değill onun dışındakiler çok güzel canım
Geçmiş olsun Hazal şimdi nasılsın?kzılar ya hem boğazım acıyo hem vücudum iğneleniyo hem de kasıklarım ağrıyoorr ayy dökülüyorum resmennn
Eminecim menün tamamen ekmek grubuyla dolmuşkızlar dün yine sapıttım.menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+peynir+salatalık
akşam:1 kase şehriye çorbası+2 dilim kepek ekmeği
ara:1 kase kavrulmamış badem tabii duramadım iki avuç dolusu antep fıstığı
Ayşecim bel fıtığı bende de var maalesef ama dr.un dediği doğru canım geçmiyo ama azalıyo kendine dikkat etmelisin bunun tek tedavisi dinlenmek ve bel kaslarını güçlendirmek ve tabii kendini yoracak hareketlerden kaçınmak.evet cnm dün az oldu..bazen falzla oluyor dengeliyorum..Aslında bacak ve topuk ağrım var..4 doktrda ayrı şeyler söyledi..hele sonuncusu Türkiye'nin tek kemik hastanesi sanırım gittiğim yer..doktor ağrı herkeste var bende bel fıtıgıyım dert etme ömür boyu sürüyor tam geçmez dediği için doktorlara guvenim yok![]()
cnm canını sıkma çünkü yediğinden pişman oldugunda beyin onu yakmıyormuş bi şekilde..
birde çok seviyosan ole şeyleri benim gibi yap ben cok severim bazı seyleri..canım istediğinde mutlaka yiyorum ama azcık..hiç yemediğinde onun telafisi çok yemekle sonuçlanıyor..
birde şöyle düşün sen kalorili seyleri seviyorsun diyelimki8 ay diyet yaptın kendini tuttun hiç yemedin.8 ay sonra istediğin kiloya ulaştıgında yine yemeye başlayacaksın..en buyuk problem verileni korumak..o yuzden pişman olmaa..azcık tad mutlaka![]()
merhaba kızlar nasılsınız? ben bugün 79,9u gördüm ve çok sevindim,inşaallah yarında daha güzel sonuçlar alırız,ben biraz geçmiş yapayım.
Eminecim sen en iyisini yapıyorsun bence de evlilikte tartışmalar illaki oluyor ama işi fazla uzatmamak ve tabii saygıyı elden bırakmamak en iyisi...ya üzüldüm..uuufffffff nazar degiyo.saliha öyle ,oya öyle ay bende tartıştım kocişimle biraz önce ama biz küs duramayız.fena kızdırdım ama hata bende azcık sakinlesin özür dileyip alırım gönlünü...![]()
Ayşecim bence yediklerin çok değil ama ekmek ağırlıklı olduğu için doğru bi menü olmamış ama zaten sen de farkındasın mümkün olduğunca her besin grubunun olduğu menüler oluşturmak daha sağlıklı olur.bana kızacaksınız ama menümü yazacam :18::18:
kahvaltı
1 tost
öğle
1 tabak menemen
2,5 dilim ekmek
saat 5.30 gibi
3 adet gül böreği
başka bişi yemedim
Çok teşekkürler aslıcım evet yaa inanamadım aslında bugün tartıya çıkınca gözlerimi kapattım kötü bi sonuçla karşılaşacağımı sanıyordum ama gözlerimi açınca inanamadım70 leri görmüşsün canım tebrik ederim![]()
iyi geceler kızlar 50 sayfa ne konuştunuz bi bakim :)
İyi geceler Saliha nasılsın canım? Offf 2 günde 50 sayfa mı birikmiş,hay maaşallah bize.
niye sıkıyorsun aslıcımmmmmmbugün çok sıkıcı ya patlıyacak gibiyim hayırdır inş![]()
beğendimmmmmmmmmmmmmmsabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak çay
1 elma
akşam
5 sarma
yarım krep
1 kk kadar peynir
ara
1 bardak çay
1 portakal
ayy çokk güzelll darısı başımaaaaamerhaba kızlar nasılsınız? ben bugün 79,9u gördüm ve çok sevindim,inşaallah yarında daha güzel sonuçlar alırız,ben biraz geçmiş yapayım.
Geçmiş olsun Hazal şimdi nasılsın?
10 kestane 5 dilim ekmekkkkkkkkkkkkkkkkkSABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 yumurta
-3 yeşil zeytin
-2 kupa yeşilçay
İKİNDİ
-1 dilim sütlü tatlı
-1 poğaça
AKŞAM
-1 porsiyon kurufasulye
-4 yk pilav
-salata
ARA
-meyve ve 10 tane kestane
naptın salihaaa iyi msinniyi geceler kızlar 50 sayfa ne konuştunuz bi bakim :)
06.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
1.73......................7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
yas23....................izinli