Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

birazda menülerimi yazayımm

bugün
sabah
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak çay

öğle

1 tabak patates yahnisi

akşam

1 tabak yeşil fasulye kavurması

biraz fazla yedimm.. çünkü annemler üzüntüden yemediğimi düşünüyorlar.. haftaya alışırlar innşallah

gayet güzel canımmm

herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.

dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle:54::54::54:

canım herzaman beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hazalcım merhabaaa:)
gördük miniği 6,7 cm olmuşşş :))) dr herşey çok güzel dedi kesesini,suyunu gelişimini kalp atışlarını çok beğendi, ekstra ilaç vermedi sadece folike devam dedi.
Beslenmeye dikkat dedi. Ultrasonu dört boyutlu değil sanırım çok net değil uzanmış yatıyordu bıdık:))
amaaa neyalan söyleyim youtubede gördüüğüm 11 haftalık bebbek gibi bekliyoırdum öyle olmadı uştrasonun azizliği sanırım:( birde göbekten baktıı onunda etkisi var sanırım:(

canım öle videolardaki gibi çok net olmuyor görüntüler zaten bundan sonra hep göbekten bakacak alttan bakarsa net oluyor ama göbekten daha açılı görüyolar...büyüdük sıra daha da netleşecek ellerini ayklarını ağzını burnunu her yerin, görürsün bıdığınn ayy yerim ben o minicik bıdığı...

habire dinleniyoruzzz hazal ablası başka yaptığımız bişi yok:))) sözde özel hastane ama ultrasonu sinir etti :(( ama vajinal ultrasonla baktığında daha net görünüyordu minik yaaaaa
birdaha hep öyle baksın:DDD alıştım nasılsa hahahah.
2 hafta sonra tekrar gidecğeim ozaman söylenecem biraz hıhhh

hahahahaaahhhaaa ilahi ilkoş güldürdün benii...bi aydan sonra alttan bakması tehlikeli oluyor sanırım..

:54::54::54::54::54::54::54:

çok iyi gidiyorsun canım maşallahhh çok güzel verdin kendiniiiiii :46::46::46:

evet evetttttt kesinlikleeee toparlanman lazımmmm hayatımmm sanaaaaaaaaaaaa yakışanı yap:D sporrrr meselaaaa özge =sporrr benim gözümdeeeeeeeeeeeee

başladım canım kesintisiz plates yapıyorum bir gün araylada eliptik yapıyorum...şu anda benim gözümde de spor=emine :))))

canım sen 3 ay sonraaa 20 kilo daha vereceksin çok güzel gidiyorsun maşallahh
sakın rahatlama zayıflamışssın dedikçeee bence dahada gaza gelirsin kuzucuk en güzel gazlama yöntemidir:DDD

hımss afiyet olsun çok güzel sabahta olsaymışşsüperrr olurmuş ilkincim

:DDamanın sakın uzatmaaaaa hemencik öp kocişini barışınn

özgem gelenin gideninde eksik oömuyorrr maşallahh:)))

valla beni bitirdi bu misafir olayı bu ay bgn eşime diyom ki heralde bizim bilmediğimiz biyerden bizim eve tur kalkıyor herkes akın etti 1 aydır bana :)

herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.

dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle:54::54::54:

canım iyi dileklerin için saol umarım sende istediğin herşeye sahip olursun canım..kendine iyi bak

emooşşş özgeeee bırakıın geçmişi gelin konuşaaaakkkk :54:

hahaha ben daha yeni gördüm vallah :)) nasılsın aslıcığım ben valla şöle cetvelle güzel bi dayağı hakediyorum dimi hep unutuyorum kilo bildirimini...valla benim sucum değil kocam izinli yaa bi oturuyor başına kalkmıyor...zaten sinir oldum yaa 15 tatilden beri bi yanlız kalamadım evde offf

yok yok bu hafta kaçamaklarda çok oldu.hatamın farkındayım bennn

yaa sorma ben de geçen hafta yardırdım annemler di kızkerdişim di abim di derken yemeğin dibine vurdum resmen..şimdi eşimde markete gitti kolayla çekirdek alıcam dedi ben de kolayı lıght al bende içeyim dedim bana diyoki bir de kadayıf tatlısı alacam gelirken diyo..mahsus yapıyor beni deniyor yok dedim alma veli alırsan yerim dedim iyi almıyım ben o zman diyo heheheh :)))

bgn yediklerim

sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...

bgn yediklerim

sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...

menün güzel canım beğendim

ilknurcum hazalcım salihacım öpüyoruum sizi kocamaannn :54::54::54::54:
bende mucukkkkkkkkkk

salihacım bende seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim yerim:))))

:)))))) no problem baksaydıı:DDDD daha net görürdük bıdığı neysee:D sağlığı iimiş önemli olan ooo hehe

:53::53::53::53::53::53: 6 kilomuuuu şaka dimi hazalcım hay maşalalhh sanaaa, ama öenmli olan hatice değilin netice:DDDD şimdi çıtırsınnnnnnn darısı banaaaaaa
saol canım niş. devam eder böyle.

senin prensesini öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öpe öpe bitiiririm bennnnnn

kilo bildirimi yakın yaa tırs tırsss kaçtı hehe
yok valla şaka değilll=) o 24 kiloyu nasıl aldımmmm

tımammm ağzımı açtım bekliyorum:)))))))))))))))) haydii gönder gönder:D
yakalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fıyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back
X