Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim canım sen nasılsın.

kapat canım bak hedefine az kaldı yazada az kaldı

iyiyim canım sen nasılsın
bir kaç gündür bir sıkıntı var hayırdır ya havadan ya da tatil dönüşü ondan ya da kocasızlıktan :52:

ben de iyiyim kızlar işte misafir ev ve defne beni mahvetti tam dinlenecem derkende eşim izne ayrıldı ayy defneden beter inanın ki istekleri hiç bitmiyor beni sinir etti 1 haftadır :) işe başlasın diye 4 gözle bekliyorum..
valla aslıcığım kendimi onunla motive ediyorum zaten bgn birde bi elbise beğendim kesimi o kadar harikaydı ki ama belimin incelmesi gerek onu giyebilmem için içine giriyorum ama yakışmadı kemer takılıyor beline benimki odun gibi kaldı içinde beğenmedim kendimi yani sizin anlıycanız 50 ye düşmem lazım :)

vavvvv zaten çok güzelsin 64 ken afet-i devransındır sen.

ahhh ahhh

bırrrrrrrr donuorm cok soğukkkk

niye canım hayırdır

ben de iyiyim kızlar işte misafir ev ve defne beni mahvetti tam dinlenecem derkende eşim izne ayrıldı ayy defneden beter inanın ki istekleri hiç bitmiyor beni sinir etti 1 haftadır :) işe başlasın diye 4 gözle bekliyorum..
valla aslıcığım kendimi onunla motive ediyorum zaten bgn birde bi elbise beğendim kesimi o kadar harikaydı ki ama belimin incelmesi gerek onu giyebilmem için içine giriyorum ama yakışmadı kemer takılıyor beline benimki odun gibi kaldı içinde beğenmedim kendimi yani sizin anlıycanız 50 ye düşmem lazım :)

inş canım 8 kilo bişicik değil verirsin biraz daha sabır

neslihancım evet bende hiç sevmedim yazılarda küçülmüş hoş olmamış

bu bat burdada meşhur hep diyolar ama yemek kısmet olmadı

Yaa evet vallahi içim sıkıldı değiştirirler mi acaba? Ah ben bigün yapsam da hepberaber yiyebilsek ne güzel olurdu.

elinden kurtulmaz canım bu azimle gidersen 79 lar
İnşaallah emine ben biraz kaplumbağa hızıyla kilo veriyorum ama olsun azar azar olsun kalıcı ve sürekli olsun değil mi?

kızlar utana sıkıla bende menümü yazayım.hemen şımardım 900 gr.verdim diye

sabah:birşey yemedim
öğle:adana kebap+3 dilim pide
saat 15:2 dilim baklava
akşam:salata
Ehhh biraz çantalık bi menü olmuş ama neyse 900 gramın şerefine bişey demeyelim:)),ayrıca ben de 300 gramı kutladım :27:oyüzden bugün menümü yazmaya hiç niyetim yok sizin de kanınıza girmeyim:24:

iyiyim canım sen nasılsın
bir kaç gündür bir sıkıntı var hayırdır ya havadan ya da tatil dönüşü ondan ya da kocasızlıktan :52:
Aslı aklına hiç kötü bişey getirme sıkıntı falan diye, regl olucaksındır belki.

canlarım ben çıkıyorum biraz ferihaya bakayım biraz yalan dünyaya ee biraz da oğluşlarıma...sizlere iyi sohbetler ve iyi geceler.:16:

aayyyy ne beceriksizim halıya kömür döktüümm :26::26::26:
hehehe ayy bi de onu temizlee püfff

İyi akşamlar kızlar,hayırdır sitenin rengine ne olmuş böyleee,ben hiç sevmem pembe rengi hele de bu tonu içimi sıkar neyse alışıcaz artık.:ssz::ssz:Sevgili arkadaşlarım bugün size diyet için gayet ideal,doyurucu ve de lezzetli bir yemek tarifi vermek istiyorum,hani geçenlerde menümde de vardı bilmem farkettiniz mi?Efenim yemeğimizin adı "BAT".Bizim buranın yöresel bir yemeği,gelelim malzemelere.ölçümüz çorba kasesi olsun
MALZEMELER:
-1 kase yeşil mercimek
-yarım kase ince bulgur
-2 çorba kaşığı salça
-1-2 limon
-arzu ettiğiniz miktarda tuz
-bol maydanoz
-dereotu
-yeşil veya kuru soğan
-ve tabii tokat yaprağı
YAPILIŞI
Mercimekler haşlanır,ince bulgur henüz yeni haşlanmış mercimeğin içine katılır ve şişmesi beklenir,salça,limon ve tuz mercimeğe eklenir ve güzelce karıştırılır,karışıma orta derecede sulu olacak şekilde soğuk su katılır ve en son bütün yeşillikler kıyılmış olarak katılır,iyice soğuduktan sonra servis edilir ve tokat yaprağına sarılarak(sarılmadan da) yenilir,salça,limon ve tuz damak tadına göre ayarlanır.

zaten az olunca kilo vermesi daha zor oluyor.sık dişini canım az kaldı

çok güzel ve değişik görünüyor canım denicem bi araaaaaaaaaa

kızlar bugun bende evde urfa kebabı yaptım heheh çok güzel oldu sadece şekil bozukluğu vardııı babama resmini çekip yolladım kıskansın diyeee=)

bu arada ayşenin böreinden yaptım pişiyor su an hehehheheheh...

ayşe bak urfa kebapp yaptımmmmmmm..becermiş miyim aşçımızzz.ama şekilleri kötü oldu bi dahakine daha düzgün yapicimmm

$Fotoğraf438.webp

bilmiyorum cnm hasta olcam galiba kaloriferler yanıyo ama ben donuyorum

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine

Yaa evet vallahi içim sıkıldı değiştirirler mi acaba? Ah ben bigün yapsam da hepberaber yiyebilsek ne güzel olurdu.

İnşaallah emine ben biraz kaplumbağa hızıyla kilo veriyorum ama olsun azar azar olsun kalıcı ve sürekli olsun değil mi?

keşke ama hepimiz hedefine ulaşmış olarak :52:

Aslı aklına hiç kötü bişey getirme sıkıntı falan diye, regl olucaksındır belki.

canlarım ben çıkıyorum biraz ferihaya bakayım biraz yalan dünyaya ee biraz da oğluşlarıma...sizlere iyi sohbetler ve iyi geceler.:16:

yok regl olmayacamd ahayırdır kaç gündür kız kardeşimin gelin olduğunu görüyorum
iyi geceler canım :54:

hehehe ayy bi de onu temizlee püfff

temizledim mecburen

kızlar bugun bende evde urfa kebabı yaptım heheh çok güzel oldu sadece şekil bozukluğu vardııı babama resmini çekip yolladım kıskansın diyeee=)

bu arada ayşenin böreinden yaptım pişiyor su an hehehheheheh...

kız sen beni öldürecen bugün hep kahvaltıyla geçiştirmiş biri olarak günahımı alıyon bak :27:

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine

keşke ama hepimiz hedefine ulaşmış olarak :52:

yok regl olmayacamd ahayırdır kaç gündür kız kardeşimin gelin olduğunu görüyorum
iyi geceler canım :54:

temizledim mecburen

kız sen beni öldürecen bugün hep kahvaltıyla geçiştirmiş biri olarak günahımı alıyon bak :27:
heheheh napiyim ya değişik bişeyler yapasım geldii=)

kız burası zayıflama takımı aşçı takımı değil :20::20::20:
hahahah ayşeye söyleyelim o da aşçı takımı açsın heheheh

çok güzel gözüküyo yaaaaaaa canım cekti

ellerine sağlık canım
yolliyim hemennnnnnnnn

bgn yediklerim

sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...

menün güzel canım begendimmmmm

kızlar utana sıkıla bende menümü yazayım.hemen şımardım 900 gr.verdim diye

sabah:birşey yemedim
öğle:adana kebap+3 dilim pide
saat 15:2 dilim baklava
akşam:salata

toplamda kalori çok gibi ama miktarlar o kadar azki affedilebilir ve erken saatte:16::16::16:

Back
X