- Konu Sahibi Pinarbartu
- #68.761
görevimi yerine getirmediğim için cezalıyım30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışımhoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin
benim motivasyon tamamen kotu yeni bi şey bulmam lazım ne yapsam acaba.....:44::44::44::44:
hedefimim bu hafta düz 94 olmak olsun yani 800 gram eh fazla olursa süpriz olsun
olur canım daha motive oluyorsanız hedef koyalım her hafta
BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............64.5
tedis.....................
fiyona07..............
1.73.....................
pisiq....................
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışımhoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin
kızlar ya acayip yoruldum dershaneden geldim kzı falan emzirdim dersin sonunda ağlicaktım artık kızı emziremedim ya göğüsler bi şiştii bi ağrıdı ölüyordummmmmmmm
ben çalışırken sürekli yaşadığım bi şeydi o sızladımıydı dönerdim hemen defnenin yanına ama toplantı filan olduğunda akşama kadar şirkette kalmamız gerektiğinde kocaman şişerdi dokunamazdım bile ağrısından...ağrısından değilde onun emziremediği için üzülüyor insan