Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışım:( hoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin

hoşgeldin oya.. 1 hafta sıvı takviyesi yapsan toparlarsın

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............
tedis.....................
fiyona07..............57,5
1.73.....................94
pisiq....................68
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

aslı böyle değilde vereceğimiz gramlar yazsak nasıl olur... örn: ben 700gr düşünüyorumm böyle yazsak olurmu.. herkes daha büyük hedef koymaya çalışır belki :9::9:

bi de yarından sonra günlük 3 lt su yapcam bakalım farketcekmi...

etap birincilerini okuyorum genelde 2,5 3 lt su içiyorlarr..

olur canım daha motive oluyorsanız hedef koyalım her hafta

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............
pinkcat87.............
rainandthesun.......
melekayşe............64.5
tedis.....................
fiyona07..............
1.73.....................
pisiq....................
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışım:( hoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin

hoşgeldinnnnn canmmmmmmmmmmm olsun yine motive olup verirsinnn

ben çalışırken sürekli yaşadığım bi şeydi o sızladımıydı dönerdim hemen defnenin yanına ama toplantı filan olduğunda akşama kadar şirkette kalmamız gerektiğinde kocaman şişerdi dokunamazdım bile ağrısından...ağrısından değilde onun emziremediği için üzülüyor insan

bi alet var ya sıkıp koysanız kızlar ona??oluyo mu olee..Allam ne cahilim bu konuda

Back
X