Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünden katılsam diyorum bence daha güzel olur. eve 1 saat önce geldim. kendime film indiriyorum. sizi deli gibi özledim. ama 5 dk önce ögrendiğim ciddi bir sorunumuz var. ben ayın 8 inden bu yana 4 kilo kadar almışım:( hoş şu an regl im bugün ilk günü onun verdiği şişlik de olabilir ama 4 kilo farkedeceğini sanmam. şimdi bu halde takımın yüzdesini düşürücem demektir. Çözüm önerim şu: ben yine eskisi gibi girip paylaşımıma devam edeyim ama beni en azından 121 e geri dönene kadar çıkarın gruptan. yada kilomu saymamanın bir yolu varsa onu yapalım ki ortalamamız düşmesin. aslı ne dersin
Oyacım tekrar dönmene çok sevindim,fazla kiloları dert etme önemli olan senin tekrar kararlı bişekilde devam etmen, onlar geldikleri gibi giderler:34:.

evet sevgililerim ben geldim. çok özledim sizi. kendimi daha iyi hissediyorum. hayatımda 11 günde değişpen bi halt olmadı. ama düşündüm yapabileceğim bişey olana dek kaçınılmaza diş sıkıcam. cemle barıştık. hayatımızdaki tüm olumsuzluklar da oldugu yerde duruyor. artık saldım gayri ne olacaksa olsun. eskişehirde iken gördüm ki herkesin hayatı b..k gibi zaten. bir sürü kitap okudum(yıllık iznimi aldım işten ayrılmadım) tasavvufla ilgili falan. tüm gün arkadaslarım işlerindeyken tabi hava da karlıydı malum. oturup deli gibi sadece okudum. sanırım iyi geldi. ama ufak bi sorun var bir önceki mesajımda yazdıgım gibi. oturup okudukça da yedim:(
Oya insan bazen sorunlarından kaçarsa veya başka bir ortamda olursa herşey düzelecekmiş sanıyor ama öyle olmuyor maalesef,en güzeli elimizdekini daha iyi nasıl görebiliriz diye çabalamak yani kendi bakış açımızı biraz esnetmek belki.sen de öyle yapmışsın zaten arkadaşım,umarım herşey en kısa sürede senin istediğin gibi olur.

bu arada dün eski okuldaki arkadaşlarımla buluştum yaklaşık 2 aydır görüşmüyorduk.çok zayıflamışsın dediler.çok sevindim.bu arada toplandığımız arkadaş neler yapmıştı bir görseydiniz.kendimle gurur duyuyorum çünkü sadece tuzluların tadına baktım kesinlikle tatlı yemedim.canım da istemedi aslında ayrıca kilo vermişsin demelerinin de etkisi oldu.yalnız bugün kelimenin tam anlamıyla sapıttım
Eminecim haftada 1 gün illaki sapıtıyoruz, yoksa uzun süre dayanamayız gibi geliyor bana ama hafta içi birbirimizi sıkı takip edelim ,kibarlıkla bu işler çözülmeyecek,çantaları çıkaralım artık:22::1::1:.

hoşbulduk ilkin,babı esrar'ı dün bitirdim bugünde malazgirt savaşı ve öncesini anlatan "kilit" adlı bi roman okuyorum çok heyecan verici...

hmm anladm cnm :)) ben de okumaya calışıorm bir kitaba takıldım kaldım konusu değişik ama anlatım sıkıcı geldi.bitirmeden de yeni kitaba başlayamıorm off:(

kızlar napıosunuz ben o ses i izliorum final bgn

bende izliyorum cnaım o sesi

BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............
pinkcat87.............
rainandthesun.......79,7
melekayşe............
tedis.....................
fiyona07..............
1.73.....................
pisiq....................
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

Hoşbulduk canım iyiyim,ilk sayımımı yaptım,şimdi de birkaç mesaj yazıyorum arkadaşlara,sen nasılsın?Aslıcım ben de hedefimi yazdım yukarıya.

canım keşke en son listeye yazsaydın diğer kızların hedefleri gitmiş :27::27::27::27:

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar,ben geldim bi geçmiş yapıp mesajları saydım ve şimdi burdayım,bütün gün kitap okudum gözlerim çatallanmış yahu..

18.02.2012

aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

ellerine sağlık canımm

iyidr ilkincimmm..bende umutsuz ev karılarını izliom hehhe
BENDE BENDE..ANKARADA IZLERKEN DAHA ANLAMLIYDI "UMUTSUZ EV KADINLARI":-) :):)
Oyacım tekrar dönmene çok sevindim,fazla kiloları dert etme önemli olan senin tekrar kararlı bişekilde devam etmen, onlar geldikleri gibi giderler:34:.
öyle sinsi sinsi GELIYOR kilolar AMA GIDERKEN ACAYIP YÜZSÜZLÜK YAPIYORLAR :) :) :)
benim kahvaltım seninkini döver hehehe
:) :) :)

menumu yazıp cıkam yarın gorusuruzzkahvaltı açık büfe:17::17:3 dilim peyniryarım yumurta3-4 zeytin1 poğaca 1 dilim ekmek1 dilim salam2-3 dilim patlıcan kızartmasıikindi2 parmak tavuk eti3-4 dilim fırında patates2 dilim ekmek
toplamda çok gözükmüyor afiyet olsun
bu arada dün eski okuldaki arkadaşlarımla buluştum yaklaşık 2 aydır görüşmüyorduk.çok zayıflamışsın dediler.çok sevindim.bu arada toplandığımız arkadaş neler yapmıştı bir görseydiniz.kendimle gurur duyuyorum çünkü sadece tuzluların tadına baktım kesinlikle tatlı yemedim.canım da istemedi aslında ayrıca kilo vermişsin demelerinin de etkisi oldu.yalnız bugün kelimenin tam anlamıyla sapıttım
bu da aynı benim gibi bi gün aç bi gün tok ortayi tutturamıyor :) :)
gerçekten büyük sahtekarlık canım.insanlar yanlış yönlendiriliyor ve bence çok büyük hak yiyorlar.ben de birşeye karar vermeden yorumları okuyan biriyim demekki çok da güvenmeyeceğiz.
bende ne alsam forum sitelerine bakıyorum.. Içtiğim ilaçları bile forumlarda test ediyorum:) :) çok güveniyorum başkalarına :)
sevgililerim bi bakın hele. diyet band diye bişi var. ben bir ara yarım kutusunu kullanmıştım sanki işe yarıyordu diye hatırlıyorum. siz kullandınız mı yada kullanan tanıyor musunuz
oyacim bu tür ürünler işe yarar gibi görünür.. Fakat sağlığımızdan çok şey kaybederiz.. Örneğin bu ürünler sinir sistemini bloke eder.. Sana tavsiyem yürüyüş.. Bantta değil.. Sen 2 hafta bi program yap günde 40 dkyürüyüş ama aksatma.. Sonucu seni çok memnun edecek.. Keşke imkanım olsa bende yürüsem..

kesinlikle :))) yerim seni ben
bence yeme artık :) :) bende senin gibi ilk başta verdiğim kiloları geri aldım.. Hiç üzülme.. Kır vücudunun direncini :)
aboooooovvv benim kızın sesi çıkmıyordu bi baktım da ıslak mendillerin hepsini çıkarmış paketinden bi birini emiyor bi birini...cadı yaa ben bi totosunu ısırayım şunun...
sen zahmet etme canım biz seve seve ham yaparız :)
kız zaten zayıfsın sen neyine kilo veriyorsunnnn tam dayaklık heeeeeeeeeeeeee
gücünüz zayıflara yetiyo :) :) :)
hazalcım sneinle aynı durumda yeşil oda 2 kilo vermek istiyo seninde 2 kilon kaldı sende mi dayaklıksın o zaman :27::27::27::27:
kaptandan köşe atışı :) :) :) tam isabet
bu topiği çok sevdim çok güzel bir grubunuz var :nazar:
:) güzell walla bide kızlari gör hepsi fıstıkgibi

Herkes yazıyo bi kerede ben yazıcam.. "AYY HIÇ KIMSE YOK":) :) :) NERDESINIZ EN AZINDAN BEKARLARI GÖRELIM :) :)

Sabah:2 kepçe mıhlama ¤¤¤ öğle:1 kase mercimek çorbası 2 dilim çavdar ¤¤¤ akşam 1 tabak çarıklı fasulye ¤¤¤ ara yarım muz

kahvaltı
2 dilim tam bugday
1,5 kk peynir
2 y.k. acılı sos
4 adet yeşil zeytin

öğle
1 elma
1 halley

ara
sarma sararken 2 adet sarma 2y.k. sarma içi

akşam
bol marul ve roka