Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[SUP][/SUP]
yeee ilkin ablasııı bende elime geçirirsem yiyeceğim:))), inş. canım inş. sağlıklı olsundaaaaaaa gerisi problem değil
sen nasılsın canım snein okul nasıl gidiyor

valla cnm ben artık kocadım teyze olcam galiba:D:D iyi gidiyor cnm şimdilik bir problem yok.erken kalkmak ve çarş günleri cok yoruyo.gerisi güzel geçiyo.ii ki ayrılmamısım.

İyiyiz canım senden ne haber?,nasıl gidiyor hamilelik,kilo aldım demişsin aman dikkat et daha çok erken asıl kilo 7.aydan sonra alınıyo sanırım sen 3.ayının içindeydin değil mi?Yağsız olandan kendine 1 tabak ayır sarımsaklı yoğurt,nane,pulbiber dök üstüne ye bi güzel:56: neolacak sanki diyetteyiz diye ölmedik ya,onlara açıklamazsan üzüntüden yemdiğini sanırlar kesinlikle bence de.
evet yaa nane çok güzel oluyo.. Bende tesadüfen deneyip keşfetmiştim..

[SUP][/SUP]

valla cnm ben artık kocadım teyze olcam galiba:D:D iyi gidiyor cnm şimdilik bir problem yok.erken kalkmak ve çarş günleri cok yoruyo.gerisi güzel geçiyo.ii ki ayrılmamısım.

yok yok ablasın sen dahaa bekarlarr ablaa evliler teyze:))), sen 80 yaşınada gelsen bekarsan(Allah korusun Allah çok cici bir insan çıkarısn inş. karşına) ablasın .
ay yolunda gitmesineee çok sevindimmmm, okadarcık yorgunluklarr olurrrr Alalh gönül yorgunlu vermesin:) beden yorgunluğu geçer

yok yok ablasın sen dahaa bekarlarr ablaa evliler teyze:))), sen 80 yaşınada gelsen bekarsan(Allah korusun Allah çok cici bir insan çıkarısn inş. karşına) ablasın .
ay yolunda gitmesineee çok sevindimmmm, okadarcık yorgunluklarr olurrrr Alalh gönül yorgunlu vermesin:) beden yorgunluğu geçer

kız sus Allah korusun:D:D cici biri var cnm karşımda:)) inş onla olur devamı da:)9

valla belli olmaz geçen haberlerde vardı çinde doğmuş çinliler kilolu olmaz biliyon :52:
:)))) yok yaaa neysee bişi demeyeyim hayırlısı:))))
o çinlidede ne bünye varmış ufacık tefecik hatun 6 kilomu doğurmuşş:)) maaşallahh

kız sus Allah korusun:D:D cici biri var cnm karşımda:)) inş onla olur devamı da:)9
kız Allah korusun dedim dilimide ısırdım espirikti sadece:)
inş. alalh gönlüneee göree versinnn fıstıkk sizi kavuştursun.

ben 80 yaşıma kadar yaşamam ama hadi yaşadım diyelim kalırım 80 yaşıma kadar bekar ben kendimd eo potansiyeli ve kaderi görüyorum :52::52::52::52:

ben 80 yaşıma kadar yaşamam ama hadi yaşadım diyelim kalırım 80 yaşıma kadar bekar ben kendimd eo potansiyeli ve kaderi görüyorum :52::52::52::52:

kızzz dilini ısırr sende ben espirikkkk olsun diye dedimm
Allah hayırlısını versin,inş seninde karşınaaaaaa çok cici birisi çıkarrrrrr seni çok mutluu ederrr fıstık.
Olumlu düşünelim olumluuu şeylerrrr yaşayalım kuzu

Back
X