- Konu Sahibi Pinarbartu
- #69.121
kızlar sanırım gelebildim.çok uzun zamandır siteye girmeye çalışıyorum.şükür gelebildim.geçmiş yapıp geliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 elma
ara
1 avuç kuruyemiş
akşam
6 kaşık makarna
1 kase yoğurt
günaydın kızlar nasılsınız.??sevgili takım kaptanım ve çok sevgili arkadaşlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..çünkü artık verimli olamadığımı düşünüyorum ve kilo vermem nerdeyse durdu motivasyonumda çok düşük..tam istediğim kiloya inebilmem için menülerimi bayaa bi azaltmam gerek ama ben emzirdiğim için o kadarını yapamam...kilomun şimdilik bundan daha aşağıya inebileceğini sanmıyorum..burda kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ara ara girip yine sizi takip ederim yavruşlar...
slm kızlar nasılsınız bugün teftiş olduk bu streste bitti böylelikle
sabah
2 dilim çavdar
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
4 fincan rezene
öğle
tost=>
1dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağı
akşam
1tabak patates baronası
boranaatates haşlanır küp küp doğranır
üzerine kızgın tereyağı ve yoğurt
tuz pulbiber
kahvaltı
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ögle
1 kase çorba
1 porsi. tavuk baget fırınlanmış
ara
5 adet eti burçak
akşam
1 tane sarma
20 tane sardalye balık
marul roka tere
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
55 dak leslie yaptım
şimdi 30 dak pisiklet
5 dak egzersiz
30 dak pisikletttt
toplam 2 saat sporrrrrrrrr
ben kpss çaliştim bugun hehehe=) ayşe kızıyorr bana yoksa tarih çaliştim konu bi de coğrafya test çözdümömm
amanınnn yine mi hasta olcan beaaaaaaaaaaaa
heheh nesli ben 3 ayda 6-7 kilo almıştım hahahaaha=)deli gibi yedim=))))
valla bilmem artık boş zamanlarını degerlendir artık..rahata er..kadrolu oldugunu düşün..bir daha kpss çalışmayacagını düşün..kendi maaşın olacagını ve daha geniş imkanlara kavuşacagını düşün..sürekli evde olmayacagını sosyalleşeğini düşün..yeni bebler yeni insanlar tanıyacagını düşün..İnşallah olur canım ya..ben mezun olup hemen atandım ama sözleşmeli kadroya gecmek için o nefret kpss'yle cok ugraştımm..o yuzden ne düşünsen haklısın ama gaz coklazım oluyor![]()
kızlar ben geldim
günaydın kızlar nasılsınız.??sevgili takım kaptanım ve çok sevgili arkadaşlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..çünkü artık verimli olamadığımı düşünüyorum ve kilo vermem nerdeyse durdu motivasyonumda çok düşük..tam istediğim kiloya inebilmem için menülerimi bayaa bi azaltmam gerek ama ben emzirdiğim için o kadarını yapamam...kilomun şimdilik bundan daha aşağıya inebileceğini sanmıyorum..burda kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ara ara girip yine sizi takip ederim yavruşlar...
ayy kızlar saolun yaa bilemiyorum artık çok fazla giremiyorum birde defne şimdi en zor döneminde sürekli üstümde beni odanın dışına bile yollamıyor bi onla uğraşmaktan bi evle uğraşmaktan bi tuhaf oldum..bir de kiloda gitmeyince ne biliyim daha verimli olacak arkadaşlar alınsa daha iyi olur diye düşündüm...çünkü gerçekten kilom sabitleşti arık direnç mi yapıyor ne yapıyorsa ama yani o direnci kırmak için yemeği bayaa bi azaltmam lazım bunuda yapsam defnoşa süt olmıycak...aslıcığımda bi görsün ona da bi danışıyımda ona göre bi daha düşüneyim..
moralim bozuk kardeşimle tartıstık brz....(
hoşgeldin cnaım nasılsın
bu haftaki hedefini yazmayançok az kişi kalmış sende yaz canım
BU HAFTAKİ HEDEFLER
aynalar................87,5
hazos87...............56,8
pinkcat87.............64.5
rainandthesun.......79,7
melekayşe............64.8 koyacam bendee
tedis.....................
fiyona07..............57,5
1.73.....................94