Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Da Vinci'nin şifresi 'leonardo1234' değilse
bende hiçbir şey bilmiyorum.

Çişim sudan daha değerli; WC 1 TL SU 50
KRŞ.

Sokarım lan böyle bağcığı ayakkabının
içine.

14 Şubatta sevgilisi olmayanlara müjde,
overlok makinesi ayağınıza geldi.

Bıyıklı kızlara ithamda bulunmuşlar gitsinler kuaföre parası bizden diye.. Kızın biri ne yazmış; erkeklerin kaşlarıda martı gibi biz onlara
simit atıyor muyuz.:) :) :) :) :)
hehehehehe kız çatladım gülmekten.Allah seni de güldürsün emi:52::52::52:

offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...

canım benim burda bizimle kal lütfen.motivasyonunu beraberce yükseltiriz

dunku menüm

2 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

öğle
1 kücük kase corba
1 dilim ekmek

ikindi
2-3 tane biskuvi

akşam
1 adet kofte
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşıgı zeytinyağ

ara
2 incir
4-5 fındık

su 2 litre
spor yok temizlik vardı :)

çok güzelllllllll:nazar:ama beni de neslihan uyardı menünde sebze yok diye.sende de yok.yiyelim bence önemli o minik yeşil şeyler

pandispanya kekim pişti poğacamı da yaptım fırına koydum şimdi mutfağı topliyip pastamı tamamlıcam sonra da yemek yapicamm hepsini bitirmem lazım çünkü babiş gelince kızı aşıya ordanda doktora götürcez sonra benim dershanem var hepsini bitirmeliyimmmmmmmmmmmm

ayşe yaptım pastayı ama üzerine jöle dökmedim üzerine dizeceğim meyveleri sade yaptığım jölerye baturıp çıkarıp öyle dizdim karamasınlar diyee=)

canım 10dk beklemem gerektiğini söyledi ondan özelden yazamadım. ben şeker ilacı kullanıyorum. verdiğin ilacın etkilşimi olur mu

önce dünkü menumu yazayım

sabah küçük bir sanviç kaşarlı

ögle 1 küçük karnıyarık 4 yk pirinç pilavı cacık

akşam 1 kase çorba 1 kase cacık 1 küçük karnıyarık havuç salatası

spor: iş çıkışı 40 dk yürüyüş

Back
X